De Beste Deurbel met Camera & Video Deurbel test 2021

Dit zijn de beste deurbel met camera en video deurbel van het moment (update oktober 2021)

Wilt u weten wie er voor de deur staat als u zelf niet thuis bent? Dan is een deurbel met camera en video deurbel echt iets voor u. Hiermee kunt u via een beeldscherm kijken wie er voor de deur staat zonder dat u hiervoor thuis hoeft te zijn. Of wanneer u wel thuis bent zonder dat u de deur hoeft open te doen. Veel van de deurbellen met camera en video werken via een app die is gekoppeld aan een smartphone. Zo krijgt u een melding wanneer er iemand voor de deur staat en kunt u direct live het beeld bekijken. Het is tevens goed te vermelden dat de meeste modellen draadloos zijn. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar. Met een deurbel met camera en video deurbel (ook wel slimme deurbel genoemd) kunt u zien wie er voor de deur staat en kunt u ook met de betreffende persoon spreken. Eindelijk komt de postbode langs met uw bestelling, of uw beste vriend of vriendin komt langs, of er staat weer een hardnekkige marketingman aan uw deur. Voor de een opent u graag de deur en voor de ander niet. Een deurbel met camera en video deurbel kan u dan goed van dienst zijn.  

Onze eerste keuze

Eufy Video Deurbel

Eufy Video Deurbel

Sterke punt

De Eufy Video Deurbel is een betaalbare, eenvoudig te installeren draadloze deurkijker die geen maandelijkse kosten heeft. Al uw gegevens worden lokaal opgeslagen op het apparaat, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over het verliezen van beelden of het kopen van dure cloud-opslag!

Zwakke punt

Zichtbare ir-leds in het donker

Conclusie

De Eufy video deurbel is zeer makkelijk in gebruik en te monteren. Omdat deze video deurbel geen abonnement heeft heb je geen extra kosten. Het beeld en geluid is subliem. Verder heeft deze deurbel vele handige gratis functies om van te smullen. Ook kan je hem handig uitbreiden met meerdere camera's.

de tweede keuze

Ring Video Deurbel 3

Ring Video Deurbel 3

Sterke punt

Met de 1080P HD-video met tweerichtingsspraak is het beeld erg goed te noemen. Ook de Geavanceerde instellingen voor bewegingen het oplaadbare batterij en de nachtzicht functie zijn top. Ook krijgt u gratis de keuze tussen twee frontjes, in de kleuren zilver en brons

Zwakke punt

Ring abonnement nodig om opnames te bewaren.

Conclusie

De installatie gaat vrij eenvoudig en alles wordt stap voor stap en eenvoudig uitgelegd. Alles wat je nodig hebt om het apparaat in gebruik te nemen en op te hangen wordt erbij geleverd. De diverse functionaliteiten in de app zijn goed te gebruiken. Met de beweging wizard en bewegingszones kun je eenvoudig instellen wanneer en welke bewegingen je wilt detecteren en opnemen. Om opgenomen beelden op te slaan heb je wel een Ring protect abonnement nodig.

Deurbel met camera bedraad of draadloos

Er zijn verschillende eigenschappen om rekening mee te houden als u van plan bent om een deurbel met camera aan te schaffen. Zo is er de keuze uit een bedrade en een draadloze deurbel. Hoewel de meeste deurbellen met camera draadloos zijn zijn ze ook bedraad verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel bij een draadloze deurbel met camera is dat u geen bekabeling hoeft aan te leggen. Daarentegen biedt een deurbel met camera bedraad voordelen. De verbinding is bijvoorbeeld altijd uitstekend dankzij bekabeling en valt ook niet weg als gevolg van slecht bereik. Ook heeft het als groot voordeel dat u niet elke keer de batterij hoeft op te laden. 

Deurbel met camera wifi

De deurbel met camera wifi wordt verbonden met uw eigen wifi netwerk. Belangrijk is dat de deurbel met camera wifi een goede verbinding nodig heeft en het is daarom aan te raden om deze in de nabijheid van de wifi router te plaatsen. Dankzij de camera kunt u zien wie er aanbelt en kunt u de beelden bekijken op uw pc, tablet of smartphone. Een deurbel met camera wifi wordt ook wel eens een netwerk deurbel of smart deurbel genoemd. Een draadloze deurbel heeft verschillende voordelen. Het laat zich eenvoudig installeren omdat de deurbel met camera wifi draadloos verbinding maakt. Het is vaak ook mogelijk om op afstand via een app de deurbel te gebruiken op de smartphone. 

Deurbel met camera en scherm

Via een deurbel met camera en scherm kunt u zonder dat u de deur hoeft te openen kijken wie er voor de deur staat. Per merk is het verschillend of u het beeld via een scherm of smartphone ziet. Een deurbel met camera en scherm is in no time te gebruiken. Het is eenvoudig te installeren en biedt verschillende voordelen. U mist nooit meer een bezoeker aan de deur want een deurbel met camera en scherm helpt u altijd thuis te zijn. Het werkt als een checkpoint, het merkt de indringers op en laat de daadwerkelijke bezoekers toe. Via een bewegingssensor wordt u onmiddellijk gealarmeerd en kunt u direct alles zien. Op ieder moment, in normale of ongunstige situaties stelt de deurbel met camera en scherm u in staat om over uw huis te waken en de deur in realtime te beantwoorden. 

Deurbel Met Camera En Video Deurbel Reviews top 5

1. Eufy Video Deurbel

De Eufy draadloze videodeurbel is eenvoudig te installeren en werkt zonder de maandelijkse kosten zoals de meeste concurrenten. Al uw gegevens worden lokaal opgeslagen, waardoor dit een betaalbare oplossing is zonder langlopende contracten met derde partijen!

Voordelen:

 • Geen maandelijkse kosten
 • Batterijduur van 180 dagen
 • Zeer scherp beeld
 • IP 65 weersbestendig
 • Super makkelijk te installeren
 • Veilige gegevens opslag

Nadelen:

 • Zichtbare ir-leds in het donker

Conclusie:

De Eufy video deurbel is een fantastisch product voor degenen die het gemak willen van een video deurbel zonder maandelijkse kosten. Deze video deurbel is zo makkelijk te monteren dat zelfs mijn vijf jaar oude zoon in staat was om het te doen! De video deurbel heeft geweldige functies, zoals de mogelijkheid om uit te breiden met extra camera's en de connectie met google home.

2. Ring Video Deurbel 3

Videokwaliteit met een 1080p resolutie zorgt voor uitstekend beeld. De geavanceerde bewegingsinstellingen en nachtzicht standen maken deze video deurbel op batterijen echter perfect voor gebruik in elke situatie! U kunt kiezen tussen zilver of brons frontjes, zodat u precies krijgt wat uw stijl wenst zonder in te boeten op functionaliteit.

Voordelen:

 • Weerbestendig waterdicht
 • 1080P HD-video
 • Makkelijke instructies
 • Mooi design
 • Handig in gebruik

Nadelen:

 • Ring abonnement nodig om opnames te bewaren.

Conclusie:

De installatie is echt eenvoudig en stap voor stap het kan niet fout gaan alles wordt uitgelegd. De bewegingswizard helpt bij het instellen van programmeerbare acties wanneer de camera bepaalde bewegingen of veranderingen detecteert, zodat het eenvoudiger dan ooit is om die momenten op te nemen om ze later terug te kijken. Alles wat je nodig hebt om het apparaat op te hangen wordt erbij geleverd. Om beelden op te slaan heb je wel een Ring abonnement nodig.

3. Video deurbel met Camera

Bel aan en heb een face-to-face gesprek met mensen die ge├»nteresseerd zijn in uw huis! Met deze video deurbel met camera kunt u praten via een applicatie op hun mobiel, PC of tablet. 

Voordelen:

 • Infrarood Nachtzicht
 • Gratis Cloud
 • 1 tot 2 Maanden batterij duur
 • IP54 Spatwaterdicht
 • Nederlands gebruikershandleiding
 • Gratis helpdesk via WhatsApp

Nadelen:

 • Batterijen opladen

Conclusie:

Het is een prima deurbel met camera. Alles is makkelijk te installeren, en de bijgeleverde batterijen op te laden. De verkoper helpt je met de benodigde informatie, om de app op je telefoon te activeren. Helder beeld op je app, en je kan praten tegen de bezorger als je niet thuis bent. Ook in de avond is het zicht enorm goed. Reactievermogen kan je per omgeving instellen. Mensen die aanbellen verstaan je erg goed

4. Google Nest videodeurbel

De Nest Deurbel is een videodeurbel op batterijen die je voor elk huis kunt gebruiken. Met activiteitswaarschuwingen en de mogelijkheid om op je mobiel en pc te zien wat er bij je voordeur gebeurt.

Voordelen:

 • Prima beeld en geluid
 • Snelle en makkelijke installatie
 • Goede audio/video verbinding
 • Lange batterijduur
 • Duidelijke installatie video

Nadelen:

 • Formaat

Conclusie:

De deurbel heeft een strak design en misstaat niet naast de voordeur. De installatie is eenvoudig met duidelijke video. Mogelijk om bedraad of met een batterij te plaatsen.  Beeld is helder en via de Google nest hoor je dat er iemand voor de deur staat. Door de gezichtsherkenning kan je bekenden labelen. Een aanrader is deze deurbel voor een goede prijs.

Zou een video deurbel je kunnen verrassen? Het Looki draadloze slimme apparaat met camera laat mensen weten wanneer ze bij u op de stoep staan. Blijf altijd op de hoogte door een melding te krijgen en de mogelijkheid te hebben om bezoekers live te zien, waar ook ter wereld!

Voordelen:

 • Full HD 1080P camer
 • Ook in het donker goed zicht
 • Geen abonnement nodig
 • Gratis 32GB SD-kaart
 • Plug en play

Nadelen:

 • Batterij gaat iets minder lang mee
 • Geen Nederlandse instructies
 • Luide buitenbel

Conclusie:

Het installeren gaat vrij snel al moet je toch een beetje nadenken zonder Nederlandse handleiding. De camera doet het verrassend goed ook in de nachtstand werkt hij prima! Soms zien mensen een deurbel niet en gaan kloppen deze licht op als je ervoor staat. Batterij gaat lang mee zo lang je hem niet op bewegingsdetectie hebt staan.
Het laatste minpuntje dat ik kan verzinnen is de enigszins luide buitenbel.

Beste draadloze deurbel met camera

Wat is de beste draadloze deurbel met camera? Ring & Google zijn de meest bekende op de markt maar dit zijn zeker niet de enige. Er zijn nog een aantal goede merken draadloze deurbel met camera verkrijgbaar die even sterk zijn als die van Google & Ring maar je betaalt er een stuk minder voor. Daarnaast kan je profiteren van het feit dat de deurbel lokaal beelden kan opslaan waardoor u geen sd-kaart nodig heeft of een cloud abonnement hoeft af te sluiten. 

Deurbel met camera zonder abonnement

Een deurbel met camera zonder abonnement bewaard camerabeelden op een meegeleverd basisstation of een geheugenkaart. Het beeldmateriaal kijkt u terug door het te downloaden via een app op uw smartphone. U bent niet afhankelijk van een online clouddienst van de fabrikant omdat de beelden lokaal worden bewaard. U hoeft dan ook geen maandelijkse kosten te betalen. Het is wel even opletten omdat bij sommige slimme deurbellen de geheugenkaart niet wordt meegeleverd in de verpakking. 

Beste video deurbel test

Ook de consumentenbond heeft een test voor beste video deurbel gedaan. Hierbij heeft de consumentenbond ingezoomd op de meest populaire modellen zoals Amazon Ring en Google Nest deurbellen. De Google Nest Hello video deurbel kwam naar voren als best verkocht door de hoeveelheid positieve reviews. Naast de bekende merken video deurbel zijn er ook nog vele andere op de markt waaronder bijvoorbeeld de Shine video deurbel die iets gunstiger geprijsd is maar wel over alle mogelijkheden beschikt.

Video deurbel action

De video deurbel Action is te koop voor nog geen 40 euro. Voor dit geld is deze video deurbel Action best een aardig apparaat. De beeldkwaliteit is goed zelfs ook in het donker. Het geluid is ook goed. Minpunt is dat de app wat onhandig werkt. Ook zijn ze als beveiligingscamera minder goed bruikbaar omdat het lastig is om door de beeldopnames te bladeren. De kijkhoek is ook nogal beperkt. De video deurbel action wordt geleverd met een eigen voeding. Hierdoor is het aansluiten erg makkelijk mits er wel een stopcontact in de buurt is. De voedingskabel is maar liefst 5 meter lang. Eenmaal aangesloten kunt u de app op de tablet of telefoon toevoegen. Het geluid is verrassend goed zowel van de microfoon als dat van de speaker. Conclusie is dat voor dit geld de video deurbel action er prima mee door kan. 

Video deurbel action

Video deurbel zonder abonnement

Bent u op zoek naar een video deurbel zonder abonnement dan kan dit zeker want er zijn een aantal modellen op de markt waar u uit kunt kiezen. Om camerabeelden op te slaan zijn in veel gevallen een abonnement nodig maar het kan ook zeer zeker zonder abonnement. De beelden worden dan lokaal opgeslagen. Sommige mensen denken dat het niet werkt met een video deurbel zonder abonnement. Dit is zeer zeker niet waar want de video deurbel zonder abonnement doet gewoon waar hij voor bedoeld is namelijk een oogje in het zeil houden en op afstand kunnen zien wie er voor de deur staat. Ook wanneer u niet maandelijks betaalt. Wanneer u geen trek heeft in weer een abonnement dan is dit geen probleem. Er zijn namelijk een hoop video deurbellen waarvoor u geen abonnement hoeft af te sluiten. Wanneer de sd-kaart vol zit kunt u de beelden gewoon naar een harde schijf verplaatsen. Bij sommige video deurbellen is het zelfs mogelijk om de camerabeelden op te slaan bij een clouddienst zoals Google Drive. 

Video deurbel met scherm

Binnen no time gebruik u een video deurbel met scherm. Een video deurbel met scherm is eenvoudig te installeren en beveiligd uw huis en biedt verschillende geweldige voordelen. Een video deurbel met scherm geeft een duidelijke waarschuwing aan een inbreker die hem vervolgens ontmoedigt om te proberen in te breken in uw woning. Inbrekers kijken naar de veiligheidsmaatregelen die er in de woning aanwezig zijn voordat ze een inbraak gaan plegen. 

Deurbel met camera Kopen

Wilt u graag eerst zien wie er voor de deur alvorens u de deur open