Bespaar op je Camerasysteem!

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in uw regio! 

Camerasysteem

Een camerasysteem is een combinatie van een of meerdere bewakingscamera's met een recorder in de basis. De beelden worden van de camera's maar de recorder verzonden waar ze opgenomen worden. U beheert het systeem via de recorder en zo kunt u met de camera's meekijken. Met een druk op de knop switcht u tussen live beelden en de opgeslagen beelden. Dit is mogelijk via een tv of een monitor die u direct aansluit op de recorder, of op afstand via uw computer of smartphone. Een camera systeem laten plaatsen in een woning wordt steeds populairder. Veel mensen kiezen thuis voor een camerasysteem om hun woning extra te beveiligen. Bij het kiezen van een camerasysteem is het belangrijk om rekening te houden met uw eigen behoeften en verwachtingen. Wanneer u kiest voor een camerabeveiliging zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden. Heb ik enkel en alleen een camera nodig voor controle, of wil ik ook de beelden op kunnen slaan? Wil ik meerdere camera's installeren of is eentje voldoende? Kies ik voor extra uitbreidingsmogelijkheden? De eerste belangrijk keuze die u moet maken is het aantal camera's dat geplaatst moet worden. Denk hierbij aan de plekken rondom de woning welke u in de gaten wilt houden. Een vakman kan u advies geven waar het beste de camera's geplaatst kunnen worden. Vraag direct een gratis offerte aan voor een camerasysteem

Tips en Informatie over camerasystemen

Wil je dat je huis goed beveiligd is, ook als je niet thuis bent? Een alarmsysteem houdt je woning in de gaten en laat (stille) alarmbellen rinkelen als er verdachte signalen worden waargenomen. Uitzoeken welk alarmsysteem het meest geschikt is voor jouw woning, is best nog wel een klusje. Alarmsystemen zijn er namelijk in allerlei

Lees het artikel

Je verwacht misschien niet dat er in jouw huis ingebroken wordt, maar toch kan dit gebeuren. Omdat er bij een inbraak waardevolle spullen meegenomen kunnen worden, wil je voorkomen dat jou dit overkomt. Helaas weten veel mensen niet hoe ze dit doen. Geldt dit ook voor jou? Lees dan vooral verder. In deze tekst vertellen

Lees het artikel

Een camera beveiliging draadloos kan uitkomst bieden wanneer kabels trekken niet mogelijk is. Camera beveiliging draadloos is eenvoudig te installeren en met de juiste configuratie is deze zeker niet minder dan de bedrade variant. Het signaal is eenvoudig met een antenneversterker te versterken. Er is alleen een voedingsadapter nodig en daarom kunt het beste een draadloze camera plaatsen in de buurt van een stopcontact.

Lees het artikel

Pagina   [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Camerasystemen

Er zijn verschillende soorten camerasystemen te koop. Wanneer u een camerasysteem wilt kopen heeft u de keuze uit veel verschillende systemen en opties. Zo is er de keuze uit analoog of digitaal, met of zonder geluid en bekabeld of draadloos. Voor een goede beveiliging zijn camerasystemen eerder regel dan uitzondering. Ieder type camerasysteem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een passend camerasysteem kan ervoor zorgen dat uw woning, bedrijf of werkplaats voorzien is van wat extra beveiliging. Camerasystemen zijn tegenwoordig steeds intelligenter en bieden steeds meer mogelijkheden. 

Camerasystemen

Camerasysteem thuis

Ten alle tijden wilt u uzelf en uw gezinsleden beschermen tegen inbraak en geweld. Door middel van camera's een woning beveiligen is een prima eerste stap om de veiligheid te vergroten. Daarbij is het vaak ook een betaalbare oplossing die zowel preventief werkt als ook een oplossing biedt mocht er wel iets misgaan. Wie ooit een inbraak of overval in zijn woning heeft meegemaakt weet dat dit vooral emotionele maar ook grote financiële gevolgen kan hebben. Een hoge prioriteit voor elk gezin is het beschermen van uw familieleden, uzelf en uw spullen. Houd er wel rekening mee als u thuis een camerasysteem op hangt dat u wel een sticker voor camera bewaking op plakt zodat mensen weten dat ze worden opgenomen.

Camera systeem buiten

Wanneer u een camera systeem voor buiten wilt aanschaffen dient u op een aantal dingen te letten. Camera's voor buiten hebben goed zicht nodig voor in het donker. Hierin maken goede kwaliteit camera's het verschil. Ook is het voor een buitencamera belangrijk dat deze beschermd is tegen zware regenval en tevens ook stofdicht is. Een must voor een groot terrein is een inzoomfunctie, nachtzicht en een grote kijkhoek. 

Draadloos camerasysteem

Meestal bestaat een draadloos camerasysteem uit een recorder en meerdere camera's. Zoals de naam draadloos al doet vermoeden, kunnen de camera's worden verbonden aan uw netwerk. Hierdoor is het niet nodig om een lange netwerkkabel te trekken. De camerabeelden worden vanaf de camera's via wifi naar uw laptop, recorder of smartphone gestuurd. Vervolgens kunt u de beelden live op één van deze devices bekijken. 

Draadloos Camerasysteem

Camera systeem met scherm

Wanneer het niet nodig is om opnames te maken maar u wilt wel een bepaalde situatie live kunnen kijken, dan is een camera systeem met scherm een goede keuze. U kunt op een monitor altijd de beelden live zien van uw beveiligingscamera. Hierbij worden geen opnames gemaakt. Een camera systeem met scherm wordt veel bij de voordeur van een woning gebruikt. Zo kunt u altijd zien wie er voor de deur staat en wat er rondom uw huis gebeurt. 

Cctv camera systeem

Cctv is de afkorting van closed-circuit television. Een Cctv camera systeem werkt door middel van een beeldverbinding over een gesloten circuit en-/of netwerk. Er wordt mee bedoeld dat de camerabeelden niet publiekelijk worden uitgezonden en tevens ook niet te ontvangen zijn. Deze techniek wordt camerabeveiliging gebruikt. Cctv wordt als preventief middel gebruikt. Naast dat Cctv als preventief middel ingezet wordt heeft het ook een toezichtfunctie. Er bijvoorbeeld eenvoudig worden bekeken hoe de situatie in het verkeer is, hoe grote groepen mensen zich voortbewegen en wat zich in openbare ruimtes afspeelt. 

Camera systeem met recorder

Een camera systeem met recorder heeft als voordeel dat alle beelden worden opgenomen. Wanneer u er dus voor wilt zorgen dat u de beelden terug kan kijken en kan bewaren dan dient u er voor te zorgen dat u een beveiligingscamera met recorder neemt. U dient er op te letten dat u bij sommige beveiligingscamera's met recorder een aparte harde schijf moet kopen om de bestanden op te slaan. 

Camera systeem met app

Met een camera systeem met app bent u altijd op de hoogte van wat er in en rondom uw woning gebeurt waar u zich ook bevindt. Een camera is leuk maar het valt of staat met de app die is meegeleverd. Dit is logisch want met een goede app kunt altijd en overal worden gealarmeerd en ook live de beelden bekijken. Tegenwoordig hebben ook de meeste deurbellen met camera een app om live naar je voordeur te kijken. De meeste apps van bewakingscamera's zijn gratis maar er zijn wel degelijk verschillen. Bijvoorbeeld wel of geen reclames, de instelmogelijkheden, ondersteuning van meerdere merken, wel of niet gebruiksvriendelijk en de taal. Een goedwerkende app voor een camera systeem heeft als voordeel: 100% werkend met eigen apparatuur, geen reclames, push melding bij onraad, terugkijk functie, instelmogelijkheden camera, de app wordt regelmatig bijgewerkt. 

Camera systeem met app

Beste camera systeem

U wilt uw woning en of bedrijf met het beste camera systeem goed beveiligen. Een must is dan een goede bewakingscamera maar wat is nu het beste camera systeem? Belangrijk is een allround camera die een goed overzicht geeft, mensen herkent door middel van nachtzicht, een camera die de details herkent en ook nog eens betaalbaar is. Uw woning met een veilig gevoel achterlaten is wel zo prettig. Wat het beste camera systeem is hangt af van verschillende aspecten. Belangrijk is om te bekijken naar de beeldopslag. Als de bewakingscamera beweging detecteert wilt u snel kunnen zien of er echt iets aan de hand is. Wanneer er echt paniek is dan wilt u de beelden in de best mogelijke kwaliteit om eventueel aan de politie te overhandigen. Er zijn beveiligingscamera's op de markt met prima beeld. Ook is het gebruikersgemak iets om naar te kijken. We zien soms dat het gebruiksgemak kan tegenvallen van beveiligingscamera's. Sommige websites en apps blijken niet echt handig te zijn in de praktijk. 

Camerasysteem kopen

Veiligheid gaat boven alles. Wanneer u zich thuis veilig wilt voelen, wilt weten wie zich rondom uw huis bevindt en wilt u weten of uw eigendommen veilig zijn wanneer u niet thuis bent? Dan heeft u er zeker baat bij om een camerasysteem te kopen. Het kan goed zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet bij het kopen van een camerasysteem. De prijzen van een camerasysteem kunnen sterk verschillen en zo ook de kwaliteit ervan. Het aanbod van camera's wordt steeds groter, de keuze wordt daarom ook steeds moeilijker. Er zijn een hoop verschillende typen en welk camerasysteem u het beste kunt kopen hangt af van de situatie en uiteraard ook uw persoonlijke voorkeuren. 

Abus camera systeem

Een abus camera systeem zijn er voor elke toepassing, elke wens en elk budget. Het maakt niet uit of een klassiek analoog camera systeem of een bewaking kiest die gebaseerd is op een netwerk, wat telt is dat u de beste kwaliteit krijgt tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Abus biedt complete camera systemen aan. Kies voor rondom beveiliging rondom uw woning en een bijkomstig voordeel is dat de componenten van de complete systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Abus Camera Systeem

Hikvision camerasysteem

De veiligheid vergroten op een innovatieve manier in en rondom uw woning of bedrijf dat gaat perfect met een Hikvision camerasysteem. Voor elke situatie en ruimte is er een geschikte camera te vinden in het ruime assortiment van Hikvision. De camera's voorzien u van HD kwaliteit die opgeslagen worden op een computer of een HD recorder. U profiteert van verschillende mogelijkheden met een camerasysteem van Hikvision zoals een zoomfunctie en infrarood. 

Hikvision Camerasysteem

PoE camera systeem

Een PoE camera systeem is een technologie om data en spanning te leveren over één standaard twisted pair-kabel in een ethernetwerk, oftwel een UTP-kabel. Er zijn verschillende beveiligingscamera's die PoE ondersteunen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van PoE is een extra voedingsadapter overbodig. Dit is handig als de IP camera op een plaats ingezet moet worden op een plek waar stroomvoorziening via het stopcontact bijna niet haalbaar is. 

PoE Camera Systeem

Ring camera systeem

Met een Ring camera systeem ben je altijd thuis. De videodeurbellen en IP camera's van Ring zorgen ervoor dat je met een gerust hart van huis kan gaan. Deze beveiligingsoplossingen houden je woning voor je in de gaten en sturen je als er iets gebeurt een melding. Naast de bekende videodeurbellen bestaat het assortiment van Ring ook uit slimme IP camera's, bedraad of op batterijen. Deze camera's houden in de gaten wat er in en rondom je huis gebeurt en sturen direct een melding naar de app van Ring als er beweging wordt waargenomen. Tevens kun je ook communiceren en bij sommige modellen zelfs een felle schijnwerper aan laten gaan om indringers af te schrikken. 

Ring Camera Systeem

Bascom camera systeem

Een Bascom camera systeem is gemaakt om 24 uur per dag, 7 dagen per week te draaien op de achtergrond. De camerabeelden worden continue of alleen eventueel opgenomen bij beweging en meerdere weken bewaard. U kunt eenvoudig een monitor of tv aansluiten op een Bascom camera systeem zodat u live beelden of opgenomen beelden kunt bekijken. Indien gewenst kunt u op afstand meekijken via uw computer, tablet of smartphone. Bij een Bascom camera systeem kunt u kiezen uit draadloos of bekabeld en leveren dezelfde beeldkwaliteit en stabiliteit. 

Bascom Camera Systeem

Veelgestelde vragen over een Camerasysteem

Hoe werkt een camera systeem

Een camera systeem zijn camera's in combinatie met een recorder. De camerabeelden worden kunnen worden opgenomen en weken worden bewaard. Door een monitor of tv op het camera systeem aan te sluiten kan je live beelden of opgenomen beelden bekijken. Indien gewenst kunt u ook op afstand mee kijken via uw smartphone, tablet en of computer.

Waarom een camerasysteem

Een camerasysteem zorgt ervoor dat als u van huis bent of in uw bed ligt dat er een melding gemaakt wordt dat een persoon op uw terrein of in uw huis loopt.

Wat kost een camera systeem

De kosten van een camera systeem hangt vooral af van het type beveiligingscamera dat u kiest. Het beste kunt u er ongeveer van uit gaan dat u per camera tussen de 150 en 250 euro kwijt bent.

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!