Philips Hue Spots

Wanneer je op zoek bent naar de beste Philips Hue Spots om dit jaar te kopen, ben je hier aan het juiste adres. De beste Philips Hue Spots zijn letterlijk een lust voor het oog waardoor je er echt van kan genieten. Ieder jaar verschijnt er een groot aantal nieuw Philips Hue Spots op de markt, die allemaal om je aandacht en geld strijden. Daarom hebben we onze selectie van de beste Philips Hue Spots gemaakt met daarin verschillende opties en prijsklassen. De lijst met beste Philips Hue Spots bestaat uit inbouw spots, opbouw spots, tuinspots ronde, vierkante en dimbare spots. Er staan ook een aantal keuzes tussen die geschikt zijn voor in de badkamer en voor buiten. De beste Philips Hue Spots zijn sfeervol, hebben een hoge kwaliteit uitstraling en zijn makkelijk bedienbaar. Zo haal je alles uit de beste Philips Hue Spots. De Philips Hue Spots zijn helemaal aan jouw eigen wensen af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende kleuren waarmee je het interieur direct meer sfeer geeft of aan de lichtintensiteit. We vertellen je dan ook graag nog veel meer over de Philips Hue Spots. 

Onze eerste keuze

Philips Hue White Ambiance GU10

Philips Hue White Ambiance GU10

Sterke punt

Je koppelt de Philips hue white ambiance gu10 via bluetooth aan je smartphone, zodat de lamp op afstand bedient. Via de App stel je 3 verschillende tinten wit in, waarmee je de sfeer in je huis aanpast.

Zwakke punt

Je kan de lamp alleen binnen een straal van 10 meter bedienen zonder bridge.

Conclusie

Verlicht je huis met warm wit tot koel daglicht met deze slimme Philips hue white ambiance gu10. Met deze Philips Hue White ambiance gu10 spot heb je dankzij de 50.000 wittinten altijd het juiste licht bij de hand om te ontspannen, te concentreren, of te lezen. Met de handige Bluetooth-functie en app bedien je tot wel 10 Philips hue lampen en stel je in een handomdraai alle lampen in op feller licht, gedimd licht of een van de geprogrammeerde lichtrecepten.

de tweede keuze

Philips Hue Runner Opbouwspot

Philips Hue Runner Opbouwspot

Sterke punt

De Philips hue runner opbouwspot bied verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de slimme lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot een nachtlampje, kun je de slimme lampen instellen op de perfecte tint en sterkte voor elk moment of sfeer.

Zwakke punt

Niet makkelijk op een inbouwdoos te monteren.

Conclusie

Mooie opbouwspots met een strak design, goed af te stellen en door de Hue app en goed te dimmen. De spots zijn in verschillende tinten witlicht in te stellen, waardoor je een passende sfeer per situatie neer kan zetten! Ook kan je ze koppelen aan de Hue bridge om ze op afstand te bedienen. Met de bluetooth en de app kan je ze makkelijk in huis bedienen.

Keuze Hulp 

Kies in een paar stappen de philips hue spots die het beste bij je past.

Dit moet je weten voordat je Philips hue spots koopt

Philips Hue Spots zijn een slimme en energiezuinige lichtoplossing bovendien kun je de lampen bedienen vanaf je smartphone of tablet. De Philips Hue Spots zijn te verkrijgen in witte en gekleurde lampen. De witte zijn weer onder te verdelen in twee varianten namelijk de Hue White en de Hue White Ambiance. De mogelijkheden zijn vrij beperkt van de Hue White en het zijn eigenlijk gewoon LED lampen in het wit die je kan bedienen met een dimmer of app. Wanneer je wilt genieten van verschillende wit tinten in verschillende intensiteiten bijvoorbeeld koel wit of warm wit dan raden wij aan om te kiezen voor de Hue White Ambiance lampen. Wil je optimaal variëren met de sfeer in je woning kies dan voor de lampen Hue White and Color ambiance. Alle denkbare kleuren kun je met deze lampen weergeven. Daarnaast kan je ook nog uit alle verschillende tinten wit kiezen. Wanneer je in huis alle Hue spots wilt dan adviseren wij je om een starter kit te kopen. Er zijn voor buiten ook speciale Philips Hue spots buiten te koop en daarmee kun je het hetzelfde als de binnenlampen, alleen de armaturen hiervan zijn weerbestendig (IP44 of IP65). 

Onze Philips hue spots top 5

1. GU10 Spot White Ambiance 5W Bluetooth

Zorg voor sfeerverlichting in je woning met deze Philips Hue White Ambiance GU10 5W Bluetooth slimme lamp. Je koppelt deze Philips Hue spot via bluetooth aan je smartphone, zodat je hem met een app op afstand bedient. Met de app stel je 3 verschillende tinten wit in, waarmee je de sfeer in je woning aanpast. Wanneer je de slimme lampen aan een spraakassistent koppelt, bedien je deze ook met je stem. Daardoor hoef je niet van de bank te komen om je slimme lamp in te schakelen of te dimmen.

Voordelen:

 • Je hebt geen bridge nodig omdat de lamp met Bluetooth werkt
 • Wanneer je de lamp dimt, wordt de lichtkleur warmer.
 • Stel deze Hue White Ambiance lamp in op 3 tinten wit licht.
 • Ook met google home te bedienen
 • Gemakkelijk te installeren
 • Zeer gebruiksvriendelijk product

Nadelen:

 • Je kan de lamp alleen binnen een straal van 10 meter bedienen zonder bridge.

Conclusie:

Deze GU10 spots van Philips Hue zijn de ultieme sfeermakers. Je kan ze van warm naar koud licht instellen en je kan ze bovendien makkelijk dimmen. Via de Philips Hue app kan elke ruimte afzonderlijk per ruimte inregelen en de ruimtes simpelweg via je smartphone bedienen, dimmen en van kleur veranderen. In combinatie met andere producten zoals de Hue switch kan je ook simpelweg een schakelaartje op de muur plakken waarmee je slimme lamp aan of uit kan zetten en dimmen. Als je de woning verlaat gaan de spots automatisch aan en als je weer vertrekt automatisch uit. De Philips Hue White Ambiance GU10 is topproduct voor mensen die houden van modernisering en lichtcomfort.

2. Philips Hue Runner Opbouwspot 3 spot

De Philips Hue Runner 3-spots opbouwspot bestaat uit een rechthoekige basis met drie verstelbare spots naast elkaar. Deze zijn allemaal voorzien van een White ambiance LED-lamp die keuze biedt uit 50.000 tinten warm tot koelwit licht. Daarmee ben je dus voorbereid op elke gebruikssituatie, van lekker ontspannen tot geconcentreerd lezen.

Voordelen:

 • Eenvoudig te richten op een plek die je wilt uitlichten.
 • Geen bridge lampen werken met Bluetooth.
 • In te stellen op alle tinten wit licht.
 • Makkelijk te installeren
 • Lampjes afzonderlijk goed te positioneren.

Nadelen:

 • Niet makkelijk op een inbouwdoos te monteren.

Conclusie:

Mooie strakke vormgeving en een fijn systeem, de Philips Hue Runner 3-spots zijn en erg handig te bedienen via de meegeleverde dimmer en Bluetooth. De lampenkap had iets breder gemogen omdat het soms net wel of niet past op een gat met de draden. Verder moet je elk lampje afzonderlijk koppelen aan de app zodat je het via de Bluetooth kan dimmen en de verschillende tinten kan instellen. Super handig is dat je de lampjes apart kan synchroniseren met de app.

3. Philips Hue Milliskin inbouwspot

De drie Philips Hue Milliskin inbouwspotjes type milliskin hebben een wit, rond design met centraal daarin een ronde richtbare spot die is omlijst met een chique, dunne zwarte rand. De White ambiance LED-lamp in de inbouwspot levert warm tot koelwit licht. Je kunt de inbouwspotjes eenvoudig draadloos dimmen en in- en uitschakelen met de Hue app.

Voordelen:

 • Geen bridge nodig omdat de lamp met Bluetooth werkt.
 • Inbouwspot worden één met je interieur.
 • In te stellen op alle tinten wit licht.
 • Inbouwspots zijn doorlusbaar
 • Makkelijk en snel te installeren.
 • App met Google Home te koppelen

Nadelen:

 • Zonder bridge bedien je per huis maximaal 10 lampen

Conclusie:

Mooi inbouwspots, fraai vormgegeven en hoge kwaliteit uitstraling en simpel in te bouwen. Voorzijde van de lamp valt iets naar binnen, zodat je die vanaf een afstand bijna niet ziet. Mooi, zacht licht, en opmerkelijk laag te dimmen, tot nachtlampjes niveau. Hue app werkt uitstekend de app herkent de spotjes snel en binnen een paar tellen heb je je lichtsysteem aan de praat. 

4. Philips Hue Fugato Opbouwspot

Met de ronde, 3-spots Philips Hue Fugato opbouwspot creëer je altijd de perfecte sfeer in je living of slaapkamer. De White and color ambiance slimme lampen geven licht in wel 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren. Ideaal voor zowel sfeer- als andere soorten verlichting voor bijvoorbeeld in je werkkamer.

Voordelen:

 • De 3 lichtpunten zijn draaibaar
 • Geen bridge nodig omdat de lamp met Bluetooth werkt
 • Lamp in te stellen in 16 miljoen kleuren en alle tinten wit licht.
 • Ophangen en instellen gaat gemakkelijk
 • Degelijke materialen gebruikt geen plastic
 • Makkelijk te bedienen via de app en Google assistant.

Nadelen:

 • Zonder bridge bedien je per huis maximaal 10 lampen

Conclusie:

Voor een kamer van tot ongeveer 3x5m is de lichtopbrengst voldoende, bij een grotere kamer de grotere variant met drie of vier spots bestellen. De Philips Hue Fugato opbouwspot is eenvoudig te bevestigen. Strak design en ook de bediening is eenvoudig via Google Assistent en Google Home routines.  Aanmelden lampen gaat prima maar wel binnen 1 meter houden voor aanmelding. Licht en instelling mogelijkheden zijn super.

5. Philips Hue tuinspot Amarant Verstraler

Met zijn langwerpig design, schijnt de Philips Hue tuinspot Amarant verstraler gelijkmatig licht op de objecten in de tuin zoals water partijen, muren, hekken en hagen. Creëer zo de mooiste lichteffecten met warme en koele wittinten, maar ook met miljoenen kleuren licht die de Philips Hue tuinspot Amarant verstraler in zich heeft. Verander jouw tuin naar een sfeervolle oase.

Voordelen:

 • Werkt op laagspanning
 • Eenvoudig meerdere lampen aansluiten
 • Eenvoudig te installeren en uit te breiden
 • Weerbestendig (IP65)
 • Slimme bediening, thuis en als je weg bent

Nadelen:

 • Philips Hue Bridge vereist

Conclusie:

Geweldig en mooi sfeer verlichting die goed past bij de Philips hue verlichting. Makkelijk aan te sluiten en geeft relatief veel licht in vergelijking met andere HUE outdoor producten. En dat terwijl de kleuren erg gesauteerd en 'vol' blijven. De kleuren en het licht vormen één egaal geheel, je ziet geen kleurverschillen op je muur. Koppelen met de Bridge en de App verloopt eenvoudig, en vervolgens is het gebruik en laten verkleuren via je mobiel een eitje. 

Welke soorten Philips hue spots zijn er te koop?

De Philips Hue Spots kent een groot assortiment. Zo zijn er veel producten verkrijgbaar voor in huis maar ook is er buiten verlichting van verkrijgbaar. Omdat er zoveel verschillende Philips Hue Spots zijn zijn er verschillende mogelijkheden om op een slimme manier met verschillende soorten verlichting je huis in te richten. Je kunt bijvoorbeeld met de spotjes specifieke plekken in huis uitlichten op een prachtige manier. 

Philips hue spots gu10

Wanner je in huis al diverse spots hebt dan is het mogelijk om de lampen te vervangen voor de Philips Hue Spots Gu10. Deze lampen zijn los te verkrijgen en vervangen de halogeen spot. Zo wordt je verlichting duurzamer en even slim als de andere verlichting. De losse Philips Spots Gu10 zijn in White,  color & white ambiance en white ambiance te koop. Alle uitvoeringen zijn dimbaar maar per model verschilt wel de hoeveelheid lichtkleuren. 

Philips hue spots inbouw

Je brengt sfeer in huis met de Philips Hue Spots Inbouw. Philips Hue heeft een aantal inbouw spots in het assortiment. De spotjes zijn in een vierkante en ronde uitvoering verkrijgbaar en je kunt kiezen uit een armatuur in de kleur zwart of wit. De Philips Hue spots inbouw worden inclusief lamp geleverd. Je kunt een gewenste gedeelte van je kamer uitlichten door het zwenk mechanisme van de Philips Hue spots inbouw. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een voorwerp in de kamer, een schilderij aan de muur of het aanrecht in de keuken. 

Philips hue spots opbouw

De Philips Hue Spots Opbouw kunnen bijvoorbeeld worden gemonteerd aan het plafond en zijn in meerdere soorten verkrijgbaar. Ze hebben allemaal een eigen design en de Philips Hue spots opbouw die modern zijn vormgegeven zijn prima te gebruiken voor het uitlichten van bepaalde dingen of als accentlicht. De meeste Philips Hue spots opbouw zijn verkrijgbaar met enkele of meerdere spotlampen. Door een opbouwspot met meerdere lampen te plaatsen kun je vanuit een centrale positie diverse richtingen uitlichten. 

Philips hue spots dimbaar

Je hebt een schakelaar nodig om traditionele lampen te bedienen. Je hebt een dimmer nodig in de muur wanneer je jouw lampen wilt dimmen. Echter kun je slimme ledlampen bedienen en inclusief dimmen via slimme accessoires of de app. De philips Hue Spots dimbaar maken sfeer in huis. De Philips Hue Spots zijn volledig dimbaar van een subtiel licht voor bijvoorbeeld 's nachts of in de avond tot zeer helder licht. 

Philips hue spots Rond

Er is voor ieder interieur een Philips Hue spot verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld de Philips Hue Spots rond en zijn beschikbaar met een armatuur in de kleuren zwart, wit of aluminium. Deze zijn dan ook weer verkrijgbaar in kantelbare en niet-kantelbare spots. Met de Philips Hue Spots rond kun je heel eenvoudig via je mobiele telefoon alles soorten licht krijgen in je huis die je maar wilt. 

Philips hue spots Vierkant

Met de Philips Hue Spots Vierkant kan je in een handomdraai je huis voorzien van meer sfeer. De Philips Hue spots vierkant is af te stemmen op het moment van de dag. Je kunt een kleurentemperatuur instellen waar jij je comfortabel bij voelt of stimuleer met de lichtrecepten van Philips Hue je natuurlijke ritme. De Philips Hue Spots vierkant zijn verkrijgbaar met een armatuur in verschillende kleuren. 

Philips hue spots Vergelijken

Vergelijken van de belangrijkste specificaties van de Philips hue spots.

Philips hue white ambiance gu10:

Philips Hue White Ambiance GU10
 • Compleet met armatuur
 • Inbouw spot
 • Geschikt voor bestaande lampen
 • Opbouw spot
 • Bediening met app
 • Geschikt voor buiten

Philips hue runner opbouwspot:

Philips Hue Runner Opbouwspot
 • Compleet met armatuur
 • Inbouw spot
 • Geschikt voor bestaande lampen
 • Opbouw spot
 • Bediening met app
 • Geschikt voor buiten

Philips Hue Milliskin inbouwspot:

 • Compleet met armatuur
 • Inbouw spot
 • Geschikt voor bestaande lampen
 • Opbouw spot
 • Bediening met app
 • Geschikt voor buiten

Philips Hue Fugato opbouwspot:

Philips Hue Fugato Opbouwspot
 • Compleet met armatuur
 • Inbouw spot
 • Geschikt voor bestaande lampen
 • Opbouw spot
 • Bediening met app
 • Geschikt voor buiten

Philips Hue tuinspot Amarant verstraler:

Philips Hue Tuinspot Amarant Verstraler inhoud verpakking
 • Compleet met armatuur
 • Inbouw spot
 • Geschikt voor bestaande lampen
 • Opbouw spot
 • Bediening met app
 • Geschikt voor buiten

Waar moet ik nog meer op letten?

Philips Hue Spots kopen is een forse investering. Niet eentje die je overhaast moet maken. De dichtstbijzijnde winkel binnenlopen en de eerste de beste Philips Hue Spots aanwijzen die je ziet, zal je zeker niet de beste deal opleveren. Bovendien zal hij helemaal niet bij jouw situatie passen. Belangrijk is om allereerst goed te bekijken waar je de Philips Hue Spots in huis wilt plaatsen. Om Specifieke voorwerpen of gedeeltes van een een kamer extra te belichten zijn spotjes ideaal. Het is goed om te kijken naar welke spotjes het beste bij jou situatie passen ga je voor inbouwspots, opbouwspots, losse spotjes om de oude te vervangen of kies je liever voor de Philips Hue Spots Starter Kit waar meteen alles bij wordt meegeleverd. 

Philips hue spots Aanbieding

Ben je van plan om Philips Hue Spots te kopen dan is het slim om de aanbiedingen in de gaten te houden. Geregeld is er een Philips Hue spots aanbieding. Uiteraard is het zonde om de volledige prijs voor de spotjes te betalen als ze ook vaak in de aanbieding zijn. Alle lampen vervangen in huis voor slimme verlichting van Philips Hue is best wel prijzig het zijn namelijk niet de goedkoopste lampen en als het dan voor wat minder kan is dat altijd leuk natuurlijk. Ondanks dat de Philips Hue Spots misschien wat duurder zijn dan andere spotjes krijg je er wel iets moois voor terug zoals gemak en een zeer sfeervolle verlichting.

Philips Hue Spots Aanbieding

Philips hue spots aansluiten

Philips Hue Spots aansluiten is erg eenvoudig en er hoeft hiervoor geen monteur aan te pas te komen, dit is eenvoudig zelf te doen. Hiervoor heb je alleen een aantal basismaterialen nodig en uiteraard je pas gekochte nieuwe Philips Hue Spots. Voor het aansluiten van de Philips Hue Spots heb je natuurlijk nodig de armaturen, spots en de GU10 fittingen. De spotjes dienen te worden aangesloten op de contactdoos met behulp van montagedraad. Wanneer je oude spots gaat vervangen kan je de kabels hergebruiken. Een belangrijke stap wanneer je Philips Hue Spots gaat aansluiten is om de stroom uit te schakelen. 

Philips Hue Spots starter kit

Een Philips Hue spots Starter Kit bevat alles om je eigen slimme verlichtingssysteem te installeren. Een geavanceerde manier om je huis te verlichten is met slimme verlichting. Slimme verlichting geeft je over je lampen veel meer controle. De Philips Hue Spots Starter Kit is eenvoudig te installeren en hiermee kan je per situatie de sfeerkleuren aanpassen. Door het installeren van de bridge en de Philips Hue app bedien je de spots via je tablet of smartphone. 

Philips Hue Spots installeren

Het is verstandig wanneet je begint aan de Philips Hue Spots installeren dat je dit op de juiste wijze doet. De installatie is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten in beslag. Je kunt gelijk na het installeren genieten van de Philips Hue Spots en ook kan je het in de toekomst uitbreiden met nieuwe lampen en accessoires. Voordat je begint aan Philips Hue Spots installeren is het belangrijk om de stroom uit te schakelen van de lamp die je wilt wisselen. Wanneer je zeker weet dat er geen stroom meer op de lamp staat kan je deze verwijderen. Als je klaar bent met het plaatsen van de lamp kan je de stroom weer inschakelen. Mocht je meerdere lampen van Philips Hue installeren dan mag je de lampen eerst allemaal plaatsen voordat je met de installatie verder gaat. Het is niet noodzakelijk om direct meerdere Philips Hue spots te installeren want het toevoegen van extra lampen van Philips Hue kan ook altijd nog op een later tijdstip. 

Philips Hue Kleuren

Wanneer de lampen van Philips Hue jouw interesse heeft gewekt is het aan te raden om te kijken welke soort Hue Lamp het beste bij jou past. Je kunt Philips Hue verdelen in 3 soorten verlichting. Er is namelijk White, White Ambiance  en White & Color Ambiance. De drie verschillende soorten zijn allemaal slim te bedienen maar ze hebben allemaal wel hun eigen specificaties. Daarom is het altijd goed om te bekijken welk soort lamp je waar wilt gaan gebruiken. Alle lampen van Philips Hue werken wel met elkaar samen, mits je van een Philips Hue Bridge gebruik maakt. 

Philips hue spots zwart

De Philips Hue Spots Zwart zorgen in combinatie met alle mogelijke lichtkleuren voor een nog mooiere sfeer in huis. Ze zijn verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante spotjes. Ook zijn de Philips Hue Spots zwart leverbaar in kantelbare en niet-kantelbare spots. 

Philips Hue Spots Zwart

Philips Hue Spots Color

De Philips Hue Spots zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wanneer je in huis meer kleur wilt kan je voor Philips Hue Spots Color kiezen. Deze lampen beschikken over alle wittinten en 16 miljoen kleuren. Zowel de spot armaturen als de losse GU10 spots zijn met color lampen te verkrijgen. Waneer je een Philips Hue Spot inclusief armatuur aanschaft moet je wel opletten welk type armatuur er bij wordt verkocht. Standaard worden namelijk niet alle armaturen met een color & white ambiance lamp geleverd. In sommige gevallen beschikken de spot armaturen alleen over de mogelijkheden white of white ambiance. Er wordt altijd duidelijk aangegeven op de verpakking van de lamp welk type lamp er zit in de armatuur. 

Philips Hue Spots Wit

De Philips Hue Spots Wit past eigenlijk in elk interieur of ruimte van het huis. Er zijn verschillende Philips Hue spots wit verkrijgbaar, zo zijn ze er in het vierkant en het rond. Ook kun je kiezen uit niet kantelbare of kantelbare spots. 

Philips Hue Spots Wit Ambiance

De Philips Hue Spots zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Wanner je voor Philips Hue Spots Wit Ambiance kiest kunnen de lampen alleen binnen het wit spectrum worden gebruikt. Je kunt gebruik maken van verschillende kleurtemperaturen van warm wit tot koelwit. Net als alle andere spotjes zijn de Philips Hue Spots Wit Ambiance dimbaar. Wanneer je op zoek bent naar spotjes die kunnen veranderen van kleur kan je beter voor white & color ambiance kiezen. 

Vragen die je moet stellen voor je iets koopt

Neem de tijd om antwoorden te zoeken op deze vragen, die je keuze zullen vergemakkelijken. Er zijn veel producten van Philips Hue op de markt zowel voor binnen in huis maar ook als buitenverlichting is er veel te koop. Voordat je iets koopt moet je alvast bepalen waar het komt te hangen of te staan. Het klinkt misschien heel simpel maar meten is weten. Check eerst even de afmetingen van de lampen. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of het matcht bijde rest van het interieur in huis. Je hoeft hierbij natuurlijk geen handboek of regeltjes te volgen want mixen van verschillenden stijlen in huis is ook leuk maar wel tot een zekere hoogte natuurlijk. Zeker niet onbelangrijk is om te kijken of de prijs redelijk is wat er voor het product wordt gevraagd. Het is daarom wel zo handig om eerst wat research te doen om te zien wat een redelijke prijs is voor het product dat je wilt gaan kopen. Door de hoeveelheid aan verschillende producten van Philips Hue zijn er genoeg mogelijkheden om op een slimme manier je huis in te richten. Spotjes zijn bijvoorbeeld een aanwinst voor iedere ruimte en kan je op vele manieren inzetten. 

Philips hue tuinspots

Met de Philips Hue Tuinspots zorg je ervoor dat de omgeving van je huis er top uitziet. Aan elke soort gelegenheid kun je de sfeer aanpassen, een intiem diner, een groot feest, een late zomeravond of een moment van ontspanning. Door de intensiteit en de kleur van het licht aan te passen maak je de juiste sfeer om van ieder moment buiten te profiteren. Met de Philips Hue Tuinspots maak je de verlichting in je tuin slim. 

Philips hue spots buiten

Speciaal voor buiten heeft Philips een officiële lijn uitgebracht. De Philips Spots buiten zijn bestand tegen weersinvloeden. Ben je op zoek naar verlichting voor bij de oprit, in de schuur of achter in de tuin dan zijn de Philips Hue Spots een prima keuze en maak je het verlichten van je tuin wel erg gemakkelijk. Schep een unieke sfeer op het terras, creëer accenten in je tuin of fleur de donkere paden op met de Philips Hue Spots buiten. Je kunt dit gemakkelijk zelf doen want deze is gemakkelijk te installeren. De Philips Hue Spots buiten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen en is om zijn prestaties te verzekeren uitvoerig getest. 

Philips hue spots badkamer

Omdat de badkamer vochtig is zijn er speciale Philips Hue Spots badkamer verkrijgbaar. De spotjes voor in de badkamer zijn vochtbestendig en hebben een andere IP gradatie. Bij het plaatsen van lampen in een vochtige ruimte is dit erg belangrijk.  De Philips Hue Spots Badkamer vallen in de serie Adore, deze complete serie is speciaal voor vochtige ruimtes gemaakt zoals de badkamer. Of een spot voor in een vochtige ruimte geschikt is hangt niet af van de lichtbron maar van de armatuur. Je zou dus kunnen kiezen voor een vochtbestendige armatuur met daarin een Philips hue GU10 spot. 

Philips hue spots kopen

Wil je Philips Hue spots kopen dan kan je dit eenvoudig online doen mar ook in verschillende fysieke winkels hebben ze deze in het assortiment. Bij veel verschillende webwinkels zijn de Philips Hue spots te koop. Bij de ene winkel vind je een groter assortiment als bij de ander waardoor je meer keuze mogelijkheden hebt. 

Philips hue spots coolblue

Ben je op zoek naar Philips Hue spots coolblue dan vind je hier een zeer ruime keuze. Zo verkopen ze er zowel inbouw spots als opbouw spots. Je zorgt in je huis voor ingebouwde smart lampen met de Philips Hue spots. Plaats bijvoorbeeld de Philips Hue spots coolblue in de hal of de keuken voor het creëren van mooi sfeerlicht. Afhankelijk van het type spotjes dat je kiest kan je ze in andere kleuren of in tinten wit licht instellen. De spotjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zo passen deze slimme spots in iedere ruimte van de woonkamer tot de slaapkamer.  De Philips Hue spots coolblue zijn eenvoudig te bestellen en worden gratis thuis bezorgd. Naast deze artikelen heeft Coolblue ook een sticker camera bewaking.

Philips hue spots coolblue

Philips hue spots bol.com

Wanneer je op zoek bent naar Philips Hue spots bol.com vind je daar een ruim assortiment. Ze verkopen ze daar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo kan je er kiezen uit inbouwspots of opbouwspots, vierkante of ronde spots en in de kleuren wit, zwart en aluminium. Je hebt de keuze uit kantelbare of niet kantelbare spots en ook kan je eenvoudig aangeven voor welke kamer ze bedoeld zijn. Ze hebben een zeer ruime keuze Philips Hue Spots die ook nog eens zeer thuis bezorgd worden waardoor je ze snel in huis hebt. Ook kan je voor andere beveiliging artikelen, slimme apparaten of hulpmiddelen terecht bij bol.com zoals Philips hue spots en andere slimme lampen. Voor de Beste Koolmonoxide Melders voor boven de cv-ketel op zolder. Watermelders voor bij de wasmachine en in de badkamer en de Beste Vluchtladder voor op de 1e verdieping. Anti klim Strips voor op de poort en schutting in de tuin en een Blusdeken voor naast de frituurpan in de keuken samen met één van de Beste Brandblussers voor uw optimale veiligheid.

Philips hue spots mediamarkt

De keuze van Philips Hue spots mediamarkt is best ruim te noemen. Ze hebben er Philips Hue spots in verschillende afmetingen, modellen en vormen die passen bij jouw woning en stijl. Zoek je nieuwe verlichting voor in je huis dan kan je bij mediamarkt kiezen uit verschillende Philips Hue spots. Je maakt je woning met de Philips hue spots mediamarkt comfortabeler, energiezuiniger en slimmer. Veel van de Philips Hue spots zijn direct leverbaar waardoor je deze als je ze online besteld snel in huis hebt. 
Naast brandblussers verkopen ze ook een tochtstripcilinderslotrollator en camerabeveiligingajax alarmsysteem.

Philips hue spots Gamma

Zoek je Philips Hue spots Gamma dan kan je daar prima terecht aangezien ze best een ruim assortiment hebben. Ze verkopen er zowel inbouwspots als opbouwspots. Ook kan je kiezen uit ronde of vierkante spots en ze zijn er in de kleuren zwart, wit en aluminium. De meeste Philips Hue spots Gamma zijn voorradig en wanneer je deze online besteld kunnen ze snel bij je worden thuisbezorgd. Je kan er ook voor kiezen om de besteld Philips Hue spots af te halen in de dichtstbijzijnde Gamma bouwmarkt. Bij Gamma hebben ze verder ook een alarmsysteem voor ouderensleutelkluis en een elektrische gordijnrails

Philips hue spots Karwei

Het assortiment Philips Hue spots Karwei is best wel groot. Je hebt er een ruime keuze uit verschillende modellen en kleuren. Zo hebben ze inbouwspots en opbouwspots, ronde en vierkante spots en zijn ze verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart en wit. Je kan de Philips hue spots Karwei zowel online bestellen maar het is ook mogelijk om het af te halen in de bouwmarkt. Verder kan je hier ook een loeplampalarm installatiebeveiligingscamera en deurbel met camera kopen.

Philips hue spots Hornbach

Wanneer je Philips Hue Spots Hornbach zoekt dan kan je daar zeker terecht want ze hebben daar een ruim assortiment. Voor zowel inbouwspots als opbouwspots en spotjes voor buiten kan je bij Hornbach terecht. Online is een ruime keuze en de producten kun je bestellen op de website en vervolgens laten thuisbezorgen maar je kan er ook voor kiezen om het product te reserveren en afhalen in de bouwmarkt. De Philips Hue spots Hornbach zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, wit en aluminium en zijn er met een armatuur in het rond of vierkant. Ook kunt u bij hema terecht voor een rookmelder en een kierstandhouder.

Aanbevolen video's voor jouw

Veelgestelde vragen over Philips hue spots

Hoe sluit je Hue spots aan?

Je schakelt allereerst de stroom uit en vervolgens volg je het installatie voorschrift waarna je een boorgat maakt of je maakt gebruik van het bestaande boorgat. Je schroeft daarna het contactdoosje open, sluit daarna de kabels met een lusterklem aan en schroef het contactdoosje weer dicht, je drukt het spotje nu in het boorgat waarna je de stroom weer aanzet. 

Hoe sluit je GU10 lamp aan?

Door middel van een GU10 fitting kun je de LED inbouwspot aansluiten op netstroom. Hiervoor heb je lasklemmen/verbindingsklemmen nodig en vervolgens kun je de fasedraden en de nuldraad op de verbindingsklemmen aansluiten. 


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!