Bespaar op je Inbraakalarm!

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in uw regio! 

Inbraakalarm

Door de toenemende criminaliteit is een inbraakalarm in uw woning allang geen luxe meer maar is het meer een noodzaak geworden. Het installeren van een inbraakalarm is een van de manieren om uw woning te beveiligen. Het schrikt inbrekers af wanneer er vanaf buitenaf een inbraakalarm zichtbaar is. Een inbraakalarm kan een luid alarmsignaal afgeven maar kan ook worden aangesloten op een centrale meldkamer. Een inbraakalarm is een elektronisch systeem dat bij gevaarlijke situaties een alarm afgeeft. Wanneer een inbraakalarm detecteert dat er iemand binnenkomt in uw woning verschijnen er lichtflitsen en of gaat er een sirene af. Als inbrekers zien dat door bijvoorbeeld een sticker op de deur er een inbraakalarm aanwezig is gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet is beveiligd. Komt de inbreker toch binnen dan zal hij schrikken van het alarm en zonder buit weer verdwijnen. Een inbraakalarm werkt niet alleen als er daadwerkelijk een inbraak plaatsvindt, maar ook preventief. Als er zichtbaar een inbraakalarm of camera voor inbrekers zichtbaar is zal dit ze in veel gevallen afschrikken. vraag direct een gratis offerte aan voor en inbraakalarm

Tips en Informatie over inbraakalarmen

Wil je dat je huis goed beveiligd is, ook als je niet thuis bent? Een alarmsysteem houdt je woning in de gaten en laat (stille) alarmbellen rinkelen als er verdachte signalen worden waargenomen. Uitzoeken welk alarmsysteem het meest geschikt is voor jouw woning, is best nog wel een klusje. Alarmsystemen zijn er namelijk in allerlei

Lees het artikel

Een alarminstallatie helpt echt om een inbraak te voorkomen. De cijfers van criminaliteit liegen er helaas niet om. Veel mensen voelen zich na een inbraak niet meer veilig in hun eigen woning en het duurt vaak erg lang voordat ze weer lekker kunnen slapen. Met een alarmsysteem woning zorgt u ervoor dat uw eigen veiligheid en die van uw dierbaren beschermd wordt

Lees het artikel

Met een Ajax alarmsysteem beschermt u uw woning, of bedrijf optimaal tegen inbraak, brand en overstroming. Een Ajax alarmsysteem kent vele voordelen. Het ziet er goed uit, staat in verbinding met uw smartphone en is draadloos. Voor bewegingsdetectie zijn er verschillende sensoren maar ook sirenes en rookmelders.

Lees het artikel

Pagina   [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Inbraakalarmsystemen

Inbraakalarmsystemen zorgen voor veiligheid. De zomervakantie lijkt naast de donkere wintermaanden voor inbrekers steeds meer een hoogseizoen te worden. Ook wanneer je thuis blijft is het geen overbodige luxe om de beveiliging van uw woning nog eens extra onder te loep te nemen. De meeste inbraken worden door gelegenheidsdieven gepleegd. Belangrijk is om waardevolle spullen uit het zicht te plaatsen en sluit altijd alle deuren en ramen als u de woning verlaat, ook al is het voor een korte boodschap. Wie zijn woning optimaal wil beveiligen kan overwegen een inbraakalarmsysteem te nemen. Het schrikt potentiële inbrekers af als een inbraakinstallatie van buitenaf zichtbaar zijn door bijvoorbeeld een sticker op het raam.

Inbraakalarm woning

Helaas liegen de criminaliteit cijfers er niet om in ons land. Veel mensen voelen zich na een inbraak niet meer veilig in hun eigen woning en het duurt meestal heel lang voordat ze weer lekker kunnen slapen. Er zijn verschillende type alarmsystemen die u in de woning kunt installeren. Zo is er de keuze uit een bedraad of een draadloos alarm. Er zijn een aantal logische aspecten waar u op moet letten bij een inbraakalarm woning. De verschillende soorten inbraakalarmen hebben allemaal hun eigen manier van werken en zo ook hun eigen voordelen. 90% van alle inbraakalarmen voor een woning zijn tegenwoordig draadloos. Omdat dit systeem geen bekabeling heeft is het bovendien gemakkelijk mee te verhuizen naar een andere woning. 

Inbraakalarm Woning

Inbraakalarm draadloos

Een inbraakalarm draadloos oftewel een draadloos inbraakalarm is interessant voor particulieren. Dit komt omdat deze alarmsystemen makkelijk in bestaande en afgewerkte panden te plaatsen zijn. U wilt de veiligheid in uw woning zoveel mogelijk vergroten zonder dat dit ten koste gaat van uw wooncomfort. Een inbraakalarm draadloos is verreweg de beste optie. Een voordeel is ook dat dit type inbraakalarm via geluidsgolven communiceert en de frequentie waarop dit gebeurt is vrij van storingen. Tevens is een inbraakalarm draadloos makkelijk met extra sensoren uit te breiden wat dit dus een heel flexibel systeem maakt. Een inbraakalarm draadloos is relatief het goedkoopste systeem, heeft geen bekabeling nodig, is makkelijk om achteraf extra componenten toe te voegen en is makkelijk te verplaatsen en te verhuizen. Een draadloos alarm die wij aanraden is het Ajax alarmsysteem deze voordelig en zeer makkelijk te installeren. 

Inbraakalarm Draadloos

Inbraakalarm Draadloos

Inbraakalarm kopen

Wanner u veilig wilt wonen dan mag een inbraakalarm niet ontbreken. Maar nu vraagt u zich waarschijnlijk af welk inbraakalarm moet ik kopen? Voor deze vorm van beveiliging heeft u keuze uit diverse producten. Welk inbraakalarm u het beste kunt kopen hangt af van de situatie van uw woning en van uw persoonlijke voorkeur. U kunt een inbraak alarm kopen en deze zelf installeren maar wanneer u dit niet ziet zitten zijn er ook voldoende gespecialiseerde bedrijven die dit voor u kunnen doen. 

Beste inbraakalarm

Het is niet makkelijk om aan te geven wat nu een het beste inbraakalarm is. Dit alles heeft met verschillende factoren te maken waaronder de situatie, budget en persoonlijke voorkeuren. Er bestaan verschillende soorten inbraakalarmen, ze werken in principe allemaal op vergelijkbare wijze. Als een detector signaleert dat er een inbraakpoging is wordt meteen een sirene en/of flitslicht geactiveerd. Wanneer een inbreker toch de woning probeert binnen te komen zal hij vast snel zijn hielen lichten als de sirenes afgaan. U kunt kiezen voor een systeem dat aan een beveiligingscamera wordt gekoppeld en zodra het alarm afgaat opnames maakt en de beelden direct naar bijvoorbeeld je mobiele telefoon doorstuurt. Een andere optie is een inbraakalarm dat bij een gedetecteerde inbraak direct een signaal afgeeft naar uw mobiele telefoon of een meldkamer. Een inbraakalarm is verkrijgbaar van veel verschillende merken. Wat het beste inbraakalarm is hangt ook af van persoonlijke voorkeuren.

Honeywell inbraakalarm

Honeywell heeft een uitgebreid assortiment aan beveiligingsproducten waaronder ook een inbraakalarm. Een Honeywell inbraakalarm is gemakkelijk te installeren en is toe te passen in bijna elke woning. Honeywell Security Group is op het gebied van inbraakbeveiliging marktleider. Honeywell heeft een breed gamma waardoor ze altijd kunnen voldoen aan uw installatie eisen. Van eenvoudige systemen voor particulieren tot geavanceerde toepassingen en complexe omgevingen. 

Honeywell Inbraakalarm

Abus inbraakalarm

Een Abus inbraakalarm beschermt uw woning en helpt in noodgevallen. Inbraakalarmen van Abus zijn dankzij intelligente soft- en hardware ideale beveiligingsmanagers voor zowel particulieren als bedrijven. Volgens de statistieken is een inbraakalarm het beste afschrikmiddel voor driekwart van de potentiële daders en schrikt het meer af dan welke waakhond dan ook. Met een inbraakalarm van Abus beveiligt u uw woning effectief tegen inbraak. Een inbraakalarm van Abus kan nog veel meer: ze waarschuwen mocht er brand uitbreken en daardoor verhinderen ze brandschade, ze beschermen tegen waterschade en ze melden bij overvallen of medische noodgevallen. 

Abus Inbraakalarm

Nest inbraakalarm

Het Nest inbraakalarm is misschien wel de bekendste alarmsysteem platform. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat een Nest inbraakalarm bekend staat zeer betrouwbaar te zijn. Daarnaast zijn er voor het Nest platform veel compatible toestellen op de markt te vinden wat er voor zorgt dat er zeer makkelijk een Nest alarmsysteem op maat gemaakt kan worden. 

Nest Inbraakalarm

Elro inbraakalarm

Met een kwalitatief goed inbraakalarm beveiligt u uw huis, garage, kantoor of schuur uitermate effectief tegen inbraak. Elro is op het gebied van veiligheid al meer dan 30 jaar een productexpert. Een Elro inbraakalarm is geheel draadloos en is gemakkelijk en snel te installeren zonder voor de bedrading gaten te hoeven boren. Er is geen veiligere plek dan uw eigen huis en dat moet natuurlijk ook zo blijven. Elro biedt een aantal draadloze alarmsystemen aan zodat u ongewenst bezoek kunt voorkomen. Ieder inbraakalarm van Elro beschikt over een centrale unit met daarbij de belangrijkste accessoires. U kunt dit indien gewenst verder uitbreiden met extra magneetcontacten, paniekknop ouderen, bewegingsmelders of speciale bewegingsmelders die niet alarmeren wanneer de hond of kat langs loopt. 

Elro Inbraakalarm

Veelgestelde vragen over een inbraakalarm

Wat kost een inbraakalarm

Gemiddeld kost een inbraakalarm rond de € 800, inclusief de installatie en service. Je kan dan kiezen uit een bedraad, draadloos inbraakalarm die alle een basis en uit te breide systeem hebben.

Hoe werkt een inbraakalarm

Een inbraakalarm werkt met sensoren. Wanneer je het inbraakalarm en er een raam of deur geopend wordt waar een sensor op gemonteerd is, gaat er een sirene of lichtflits aan. 

Wat is een inbraakalarm

Een inbraakalarm is een elektronisch systeem dat een alarm (sirene of licht) afgeeft bij gevaarlijke situaties. Als er bijvoorbeeld een inbraak of brand word gedetecteerd.

Hoe lang gaat inbraakalarm mee

Een inbraakalarm kan wel tot 25 jaar mee gaan als je deze in onderhoud geeft bij een gespecialiseerd bedrijf.

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!