Beste Gps tracker

Ben je van plan om dit jaar de beste gps tracker te kopen dan zit je hier goed. Je zult er veel gemak van hebben omdat de beste gps tracker zeer makkelijk is in gebruik. Er verschijnt elk jaar op de markt een groot aantal nieuwe gps tracker artikelen en allemaal strijden ze om je geld en aandacht. Daarom hebben we onze selectie van de beste gps tracker gemaakt met daarin verschillende prijsklassen en opties. De mogelijkheden zijn erg groot van gps trackers. Er bestaat onder andere een gps trackers voor de auto, fiets, bus, motor, boot, hond en kat. Met de beste gps tracker kan je mensen, dieren en voorwerpen terug vinden. GPS trackers zijn er met veel verschillende functies.  Je haalt zo het beste uit de gps tracker. Om je op weg te helpen om de juiste keuze te maken hebben we een lijst samengesteld. 

Onze eerste keuze

Gps Tracker alle Voertuigen

Gps Tracker alle Voertuigen

Sterke punt

Deze GPS tracker is zo ontworpen dat die zelfs de mogelijkheid biedt om zonder een mobiele data abonnement de locatie van jouw voertuig door te kunnen geven door middel van GPRS.

Zwakke punt

Geen zwakke punten gevonden.

Conclusie

De GPS tracker van Good2Know is een enorm stevige jongen met ingebouwde magneet. Hierdoor plaats je hem op elk voertuig zoals in de achterbak, de motorruimte etc. Je krijgt een gratis prepaid simkaart bij de aankoop. Ook geen zorgen over de installatie van dit apparaat, je krijgt een stap voor stap handleiding. En kom je er dan nog niet uit dan bel je de gratis klantenservice.

de tweede keuze

Gps Tracker Huisdier

Gps Tracker Huisdier

Sterke punt

Geen abonnement vereist om om de huidige locatie van uw geliefde huisdieren te weten en te zien waar ze zijn.

Zwakke punt

Handleiding kan beter

Conclusie

Gebruik deze GPS tracker voor huisdieren in meer dan 150 landen over de hele wereld. Beheer alle functies via de gratis GPS-app voor iOS en Android of in elke internetbrowser op je pc. De Gps Tracker is zeer robuust en IP66 waterdicht, ideaal voor uw huisdieren in elke situatie.

Keuze Hulp 

Kies in een paar stappen de gps tracker die het beste bij je past.

Dit moet je weten voordat je een gps tracker koopt

GPS is een afkorting en staat voor Global Positioning System en dit is een netwerk van satellieten die om positie op aarde te bepalen rondom de aarde draaien. Met een gps tracker kan je nauwkeurig de positie van dingen, personen of dieren bepalen ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden. Een gps tracker heeft vrij zicht nodig voor een goede ontvangst. Het werkt net zoals de routeplanner in de auto, deze heeft voor contact met de buitenwereld minimaal contact via de antenne nodig. Het is daarom niet aan te raden om een gps tracker te gebruiken binnen gebouwen. De eerste overweging bij het aanschaffen van een gps tracker is wat het doel van de tracker is? Waarvoor wil je de gps tracker gaan gebruiken? Heb je behoefte aan tracking van objecten, een of meerdere personen, objecten, recreatie of navigatie. De antwoorden van deze vragen bepalen de functies van de gps tracker die voldoet aan jouw wensen en eisen. Er is nog een ander aandachtspunt om op te letten namelijk niet alle gps trackers hebben onbeperkte tracking en moet je voor je tracking account een bepaald bedrag betalen. Ook is de waterbestendigheid een belangrijk kenmerk zeker wanneer je tracker vaak onbeschermd op reis gaat. 

Beste gps tracker top 5

1. Good2Know GPS tracker

Deze Good2Know GPS tracker is geschikt voor je auto, motor, scooter en boot. Je kunt hiermee historische informatie zien zoals welke routes er zijn gereden. Maar dat is niet alles, want je kunt met dit systeem ook berichten instellen wanneer jouw voertuig de ingestelde ‘veilige zone’ verlaat. Je krijgt dan ogenblikkelijk de coördinaten met een Google Maps-link. Daardoor kun je adequaat reageren door er achteraan te gaan of de politie te informeren zodat de dieven geen kans maken.

Voordelen:

 • Sms Tracking
 • Gratis app en webinterface
 • Geen abonnement nodig
 • Energiezuinig batterij
 • Meeluisterfunctie
 • Makkelijke installatie

Nadelen:

 • Geen nadelen gevonden 

Conclusie:

Deze Good2Know GPS tracker is een super fijne tracker voor een mooie prijs. Installeren is niet moeilijk en als het niet lukt krijg je direct hulp van de leverancier. Batterijen gaan lang mee en zijn in een kleine 4 uur weer helemaal opgeladen. App is gratis werkt fantastisch en is super snel met handige historische informatie. Goede kwaliteit, betrouwbare meting, wij zijn enthousiast!

2. GPS Tracker TK911

Volg de locatie en activiteiten van je huisdier met de gps tracker TK911. Zo raak je je huisdier nooit kwijt. Met de gratis app krijg je notie waar je huisdier op dat moment is. De locatie wordt aangegeven op een kaart in de app op op je pc. De tracker heeft geen maandelijks abonnement is waterdicht en heeft bereik in meer dan 150 landen. 

Voordelen:

 • Geen maandelijks abonnement
 • Live Tracking van je huisdier
 • Lange standby van de batterij
 • Waterdicht voor elk avontuur
 • Bekijk waar u huisdier heeft de gelopen

Nadelen:

 • Handleiding kan uitgebreider

Conclusie:

Het in gebruik nemen van het product is iets wat moeilijk. Je hoeft geen abonnement aan te schaffen. Het halsbandje gaat gemakkelijk om de nek.  Het apparaat is klein en licht, wel zo fijn voor je huisdier.
Je kunt via de app (of via de website) alle data inzien, dat werkt allemaal fijn. De app werkt lekker vloeiend de GPS-functie is soms traag, maar is betrouwbaar. Met de 'live'-functie zie je precies waar je huisdier is. Wanneer je de live functie aan hebt staan, loopt de batterij sneller leeg.

3. GPS Horloge Kind

Kinderen willen graag lekker buiten kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Nieuwe dingen ontdekken, ook al zijn ze dan niet altijd in het zicht van de ouders. Dit kan zowel thuis, op het strand, in een attractiepark of op de camping in het buitenland zijn. Ouder weten graag waar de kinderen zijn. Met dit horloge weet u precies waar u kinderen zijn en kunt u live video bellen.

Voordelen:

 • Videobellen en waterdicht
 • Online-installatie hulp
 • Nederlandstalig menu in horloge
 • Camera voorzijde horloge
 •  SOS-knop
 • Accuduur 48+ uur

Nadelen:

 • Laadkabeltje kan beter is wat zwak

Conclusie:

Dit horloge voor kinderen werkt prima. Installatie is kinderspel. Het contact met GPS Horloge was top en reageerde snel en duidelijk. Je kan je kind op de app gemakkelijk volgen en ook een gebied instellen tot waar hij of zij mag komen. Oplaad kabeltje is wat zwak maar indien kapot word er direct gratis een nieuwe kabel opgestuurd. Echt een aanrader dit horloge!

4. Bike Finder

Met de Bikefinder heb je alvast een zeker gevoel dat, wanneer iemand jouw fiets neemt, je meteen een bericht op jouw app krijgt met de melding dat jouw fiets in beweging is. Op de kaart op je telefoon kan je ook meteen de locatie zien. Activeren en installeren is echt eenvoudig. Mocht je toch moeilijkheden ervaren hebben ze een online helpdesk die elke stap met je mee volgt.

Voordelen:

 • Makkelijk te plaatsen
 • Lange batterijduur
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Gratis tracking app
 • Tal van bijkomende functies en meldingen

Nadelen:

 • Goedkoop abonnement afsluiten

Conclusie:

In- en uitbouwen is alleen mogelijk door middel van het meegeleverde gereedschap om de fietsendieven niet de mogelijkheid te geven om dit voor jou te doen. De batterij gaat tot 8 weken mee op één lading, gebonden van de door jouw wenselijke instellingen, en opladen duurt enkele uren. In contrast tot andere fiets trackers heeft de Bikefinder een ingebouwde simkaart waardoor je niet in de omgeving van de fiets hoeft te zijn. De Bikefinder werkt overal, en de locatie van jouw  fiets kan steeds bekeken worden via de app op jouw telefoon.

5.  Loca GPS Tracker

Loca is een product van Nedsoft: een Nederlandse expert met gps-ervaring. En dat merk je direct. De loca gps tracker is gemaakt van robuust materiaal met een strak uiterlijk. De gratis Loca app werkt handig en zit slim in elkaar. Je krijgt iedere dag 1 melding van de locatie van jouw waardevolle bezit. En als je meerdere meldingen wilt, stel je dat eenvoudig in. Bij nood kan je de frequentie instellen op 1x per 10 minuten.

Voordelen:

 • Dekking in heel de EU + 70 landen
 • In 2 minuten geïnstalleerd
 • Waterdicht (IP67 classificatie)
 • Handige app en uitgebreid webportaal

Nadelen:

 • De batterij is niet te vervangen wanneer hij leeg is

Conclusie:

Met de Nedsoft Loca gps tracker zie je de exacte locatie van je auto, caravan, oldtimer of ander kostbaar bezit. De app stuurt je dagelijks 1 melding met de locatie van het object. Op deze manier gaat de batterij van je gps tracker tot wel 36 maanden mee. Is je kostbare bezit gestolen dan voor kies je om iedere 10 minuten een melding te ontvangen zodat je de locatie simpel volgt. In contrast tot veel andere gps trackers betaal je geen abonnementskosten voor de Nedsoft Loca. De tracker is waterdicht en heeft dekking in heel Europa.

Voor welke vervoersmiddelen zijn er gps trackers te koop?

In veel situaties kan het waardevol zijn om gebruik te maken van een gps tracker. GPS trackers zijn te gebruiken voor verschillende vervoersmiddelen zoals auto, fiets, camper, boot, brommer, motor en scooter. In veel situatie geven gps trackers meer veiligheid en comfort. Je hebt minder zorgen door meer controle. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken of je auto nog wel veilig op zijn plek staat. Een belangrijke reden om een gps tracker aan te schaffen is omdat je diefstal wilt komen en je zelf veilig wilt voelen. Je beschermt zo je waardevolle spullen en via de gps tracker kan je altijd de locatie achterhalen. 

Beste gps tracker auto

Wanner je op zoek bent naar de beste gps tracker auto dan kan je op een aantal zaken letten. Alle verschillende modellen gps tracker hebben wel een belangrijk punt gemeen namelijk dat je je waardevolle spullen in een mum van tijd kunt terugvinden. De gps tracker auto is eenvoudig te bevestigen. De een vind het fijn om een gps tracker auto met snoer te hebben terwijl de ander liever een model zonder snoeren gebruikt. Je kiest de beste gps tracker auto uit afhankelijk van jouw preferenties. Ook is het belangrijk om te kijken of de gps tracker met of zonder maandelijkse kosten is te gebruiken.

Gps tracker Camper

Je wilt als trotse eigenaar van een camper natuurlijk weten of de wagen nog steeds staat op de achtergelaten plek. De gps tracker camper is hiervoor de ideale oplossing en verlies je hem nooit meer uit het oog en tevens kan je de mooiste ritten terugkijken. De gps tracker camper is gebruiksvriendelijk en volg je de locatie van je camper altijd online. Een gps tracker camper kan worden ingebouwd in je camper en bepaalt de locatie zeer nauwkeurig. 

Beste gps tracker Fiets

Fietsen die zijn gestolen komen bijna altijd terug met de beste gps tracker fiets. Je fiets is een waardevol bezit en je wilt er natuurlijk alles aan doen om te voorkomen dat je hem kwijt raakt of dat hij wordt gestolen. Met de beste gps tracker fiets zorg je ervoor dat je jouw fiets altijd terug kunt vinden en dat jouw fiets tegen diefstal is beschermd. Vooral op e-bikes vind je dit systeem want het vraagt nogal wat stroom maar verwacht wordt dat in de toekomst ook gewone fietsen kunnen worden voorzien van een gps tracker. Steeds meer fietsfabrikanten maken gebruik van gps trackers maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen. Wanneer je een gps tracker fiets hebt dan zal je telefoon een signaal geven als iemand de fiets beweegt. De gps tracker fiets is eenvoudig te installeren in de zadelpen, het geheel valt op deze manier niet op. Ook is er de mogelijkheid voor een gps tracker ANWB dit is eigenlijk een slimme fietsverzekering die gebruik maakt van de locatie om bij eventuele diefstal jouw fiets simpel terug te kunnen vinden. De gps tracker anwb werkt als volgt je bevestigd een gps zender die is verbonden met een simkaart zoals je telefoon aan je fiets. Aan je smartphone geeft de simkaart de locatie door. Deze is meestal gekoppeld aan een app zodat er precies op je smartphone wordt weergegeven waar je fiets op dat moment is of heen gaat. Je weet zo precies of iemand je fiets steelt of verplaats. In de app kan je vaak direct aangifte doen bij diefstal. 

Gps tracker Boot

Helaas worden boten regelmatig gestolen maar met een gps tracker boot weet je altijd precies waar je boot zich bevindt. Overal ter wereld kan je met de gps tracker boot nauwkeurig de plaats en positie bepalen van je boot. Onder andere registreren ze via de track en trace functie de route, richting en de snelheid die de boot heeft afgelegd. De gps tracker is meestal aan een soort platform gekoppeld zoals een mobiele app of een webapplicatie. Alle gegevens worden in dat geval veilig opgeslagen en kunnen vaak worden terug gelezen tot een bepaalde periode. Wil je je boot live kunnen volgen dan is dit mogelijk door middel van een real time tracking functie. 

Gps Tracker Boot

Gps tracker Brommer

Met een gps tracker brommer beveilig je deze nog meer naast de sloten die je al gebruikt. De gps tracker wordt in de brommer geplaatst en zo weet je altijd waar de brommer zich bevindt. De gps tracker brommer is van een klein formaat en kan je ook vertellen waar de brommer de afgelopen dagen is geweest. Je hoeft niet bang te zijn dat je je brommer kwijt raakt want je kunt eenvoudig de exacte locatie bepalen. Wanneer je brommer in beweging komt is het zelfs mogelijk om een melding te ontvangen. Je bent er zo snel bij en kan je snel je brommer terug vinden. 

Gps tracker Scooter

Een gps tracker scooter plaats je simpel tegen, op of onder metalen oppervlakte aan, dankzij de krachtige magneet is dit mogelijk. Het gebruik ervan is heel eenvoudig dankzij de lange accuduur. Op ieder moment kan je de locatie van je scooter opvragen. Met de gps tracker scooter kan je heel makkelijk je scooter volgen en je kan zien waar de scooter zich bevindt via de gratis app. Wil je liever een gps tracker scooter zonder sim kopen dan is dit ook goed mogelijk. Er zijn gps trackers op de markt die je op een voedingsbron kunt aansluiten of die van batterijen gebruik maken, een sim kaart is dan niet nodig. 

Beste gps tracker Motor

Om de exacte locatie te bepalen wordt gebruik gemaakt van de beste gps tracker motor. Zo ben je altijd op de hoogte van waar de motor is geweest en  zich bevindt. Een gps tracker heeft als voornaamste functie de exacte locatie op aarde bepalen van je motor. De locatiegegevens zijn dan terug te kijken of live te volgen. Je motor live volgen gaat via de functie real time tracking zo kan je precies zien welke route de motor aan het afleggen is. Het is ook mogelijk om met de beste gps tracker motor de snelheid te bepalen die is gereden om te zien of de motor ergens te hard heeft gereden. 

Gps Trackers Vergelijken

Vergelijken van de belangrijkste specificaties van de slimme deursloten en smart locks.

Gps tracker alle voertuigen:

Gps Tracker alle Voertuigen
 • Voertuigen
 • Personen
 • Huisdieren
 • Sms Service
 • Water bestendig
 • Met App

Gps Tracker Huisdieren:

Gps Tracker Huisdier
 • Voertuigen
 • Personen
 • Huisdieren
 • Sms Service
 • Water bestendig
 • Met App

Gps Horloge kinderen:

GPS horloge kind
 • Voertuigen
 • Personen
 • Huisdieren
 • Sms Service
 • Water bestendig
 • Met App

Gps Tracker Bike Finder:

Fiets tracker
 • Voertuigen
 • Personen
 • Huisdieren
 • Sms Service
 • Water bestendig
 • Met App

 Loca Nedsoft Gps Tracker:

Loca GPS Tracker
 • Voertuigen
 • Personen
 • Huisdieren
 • Sms Service
 • Water bestendig
 • Met App

Gps trackers voor huisdier en personen

Je moet er niet aan denken dat je hond, kat of kind is weggelopen. Het moeten afwachten en de onzekerheid zijn verschrikkelijk. Gelukkig is dit verleden tijd met een gps tracker hiermee kan je via een gratis app 7 dagen per week en 24 uur per dag probleemloos de locatie opvragen van je hond, kat of kind. Een gps tracker is een aanvulling op de chip bij huisdieren, zo ben je er zeker van dat wanneer je huisdier is weggelopen deze wordt terug gevonden. Met een gps tracker hond en kat kan je je huisdier altijd en overal volgen. Een gps tracker kind is een apparaat dat dient als volgsysteem van je kind. Wanner je graag in contact wilt zijn met je kind wanneer deze buiten is dan kan dit prima met behulp van de gps tracker. Een kleine gps tracker kan je eenvoudig in een jas of tas stoppen en anders kan je altijd kiezen voor een gps tracker horloge. 

Beste Gps Tracker Kat

De ene kat verlaat zijn vertrouwde tuin niet terwijl een andere kat graag de buurt onveilig maakt. Ook zijn er katten die dagenlang van huis wegblijven en hun baasje ongerust zijn waar de kat uithangt. Wanneer jouw kat alleen rondsluipt in de wijk en lekker ondernemend is wil je graag weten waar hij zich bevindt dit is mogelijk met de beste gps tracker kat. Hiermee weet je altijd realtime waar je kat is. Is je kat vermist dan is een gps tracker kat ook ideaal, zo weet je precies waar je kat zicht bevindt of waar je moet zoeken. Er zijn veel verschillende gps trackers katten op de markt en de prijzen en mogelijkheden lopen erg uiteen. Belangrijk is ook om goed te kijken of je er een abonnement bij nodig hebt of dat de gps tracker kat ook zonder abonnement werkt. Een waardevolle functie voor een gps tracker kat is live tracking. We raden je dan ook aan om een gps tracker kat te kopen waarop je live zijn locatie kan zien. Mocht de kat zijn weggelopen of verdwaald zijn dan kan het helpen om met deze functie je kat terug vinden. 

Beste Gps Tracker Kind

Merken bieden verschillende volgsystemen aan voor kinderen (abonnementsvorm of pre-paid) maar de technische werking van de producten is bijna hetzelfde. De volgsystemen zijn voorzien van een chip die is ingebouwd en ontvangt gps signalen en berekent coördinaten op aarde. Via een veilige verbinding worden de coördinaten gestuurd naar de online software van het merk. De beste gps tracker kind heeft als voornaamste doeleinden het volgen van een kind onderweg naar school, tijdens vakantie, tijdens het sporten of tijdens het buitenspelen. Ieder jaar groeit de populariteit van de gps tracker kind en is verkrijgbaar als gave gadget zoals bijvoorbeeld de gps tracker in de vorm van een kinderhorloge. Zo kunnen kinderen met de digitale wereld spelenderwijs kennis maken. Het kinderhorloge kan daarnaast ook worden gebruikt om naar ouders te bellen of om naar vriendjes berichtjes te sturen. 

Gps Tracker Kind

Beste Gps Tracker Hond

Meestal is een hond aangelijnd maar op sommige plaatsen is het toegestaan om de hond los te laten en wat is er nu fijner voor je hond dat hij even lekker kan stoeien en rennen. Maar wat als je je hond ineens kwijt bent dan is de beste gps tracker hond een echte uitkomst. Met dit kleine apparaatje kan je hem of haar weer snel terug vinden. Met de beste gps tracker hond kan je altijd controleren waar je hond is en kan je hem of haar eenvoudig lokaliseren en mocht het nodig zijn ook snel vangen. Ook zijn er situaties waarbij op eigen terrein de hond vrij kan rondlopen denk hierbij aan een woning met een groot vrij gebied erom heen of een boerderij. Als je je hond dan even niet in het zich hebt is het wel zo prettig om te weten waar de hond zich bevindt, met de gps tracker is dit geen probleem en kan je 24/7 controleren waar de hond is. Bij sommige modellen kan je ook een safe zone instellen dit houdt in dat wanneer de hond buiten dit gebied komt je automatisch een melding krijgt zodat je meteen actie kan ondernemen zodat de hond niet verder raakt van huis. Het is aan te raden om vooraf goed te bekijken of de gps tracker alleen werkt met een abonnement of dat deze ook functioneert zonder abonnement. 

Gps Tracker Ouderen

De gps tracker ouderen is een ideaal hulpmiddel voor mensen die vergeetachtig zijn of dementie hebben. Een seniorenalarm wordt de gps tracker ouderen ook wel genoemd. Zo kunnen ze langer zelfstandig blijven wonen zonder dat een mantelzorger of verzorger ze op ieder moment van de dag in de gaten hoeven te houden. De live locatie van een persoon is altijd te volgen met de gps tracker ouderen. Door middel van een klein apparaatje op afstand kan met de gps tracker de locatie worden gevolgd en (in geval van nood) kan met vooraf ingestelde contactpersonen contact worden gelegd. De gps tracker ouderen geeft naasten rust en geven senioren of mensen met dementie meer vertrouwen om alleen naar buiten te gaan. 

Waar moet ik nog meer op letten?

Ben je van plan om een gps tracker te kopen dan is het aan te raden om vooraf wat meer informatie op te zoeken en je te verdiepen in de mogelijkheden van het apparaat. De mogelijkheden en functies verschillen nogal van elkaar van de diverse toestellen die er op de markt zijn. Om de juiste gps tracker te kopen is het belangrijk om te weten waarvoor je het apparaat wilt gaan gebruiken. Wil je de gps tracker gaan gebruiken voor dieren, personen of voorwerpen? Welke functies moet de gps tracker hebben en wil je er eentje met of zonder abonnement. Dit zijn allemaal dingen waarop je moet letten alvorens je een gps tracker gaat kopen. 

Beste gps tracker zonder abonnement

Ben je voor jouw behoeften op zoek naar een gps tracker, dan heb je ruime keuze uit verschillende modellen en functies. Je kiest een bepaalde gps tracker uit afhankelijk van jouw preferenties. Zoek je de beste gps tracker zonder abonnement dan zijn er ook hiervan veel soorten verkrijgbaar. Het is belangrijk om dit van tevoren goed te bekijken zodat je niet achteraf wordt opgezadeld met maandelijkse kosten. Voor veel gps trackers heb je namelijk wel een abonnement nodig, je betaald dan maandelijkse kosten naast de aanschaf van de gps tracker. Met de beste tracker zonder abonnement bepaal je zelf de kosten alleen zijn de mogelijkheden en functies dan wel wat beperkt. 

Gps Tracker Magneet

De gps tracker magneet is eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakten te plaatsen. Als inbouw niet gewenst of mogelijk is is de gps tracker magneet ideaal voor het beveiligen van boten, voertuigen, personen of andere objecten. De gps tracker is voorzien van een sterke magneet en is een kwalitatief volgsysteem wanneer het niet mogelijk is om in te bouwen. 

Gps Tracker Sticker

Een gouden combinatie tegen diefstal is de gps tracker en gps tracker sticker. De gps tracker sticker geeft een waarschuwing dat er op of in het object een gps tracker aanwezig is. Diefstalpreventie is het doel van de gps tracker sticker. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen en daarom is het altijd aan te raden om een gps tracker sticker te plakken op bijvoorbeeld je fiets of in de auto. 

Gps Tracker Sticker

Vraag die je moet stellen voor je een gps tracker koopt

Voordat je en gps tracker koopt is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen waarvoor wil je hem gaan gebruiken. Daarnaast heb je nog de keuze uit een gps tracker met of zonder abonnement. Ook is een factor om te overwegen de grootte van het toestel. Een compact exemplaar is wel zo handig wanneer je hem veel wilt gaan verplaatsen. Afhankelijk van het doel waarvoor je de gps tracker wilt gaan gebruiken kan voor je aankoop bepalend zijn welke functies er allemaal mee mogelijk zijn. Wil je slimme meldingen op je telefoon ontvangen, de communicatie tussen je smartphone of computer met de tracker moet vlot verlopen of je moet aan geofencing doen dan kan de aanwezigheid van een eigen app afgestemd op je gps tracker belangrijk zijn. 

Gps tracker App

Een gps tracker app geeft je meestal een volledig inzicht in de tracker, tal van relevante statistieken en de batterijduur. Wanneer je dit belangrijk vind verlies je heel wat functionaliteit wanneer je kiest voor een gps tracker waar geen eigen app bij beschikbaar is. In de gps tracker app vind je veel aanvullende informatie. Een gps tracker app kan erg handig zijn voor het traceren van je waardevolle eigendommen, kind of huisdier. 

Gps tracker Telefoon

Je telefoon eenvoudig traceren met de gps tracker telefoon. Zo is het mogelijk om je telefoon te achterhalen. Ben je je telefoon kwijt of is deze gestolen dan is de gps tracker telefoon een uitkomst om deze zo snel mogelijk terug te vinden. De mobiele telefoons worden steeds nauwkeurig met de locaties doorsturen. De exacte locatie is vrij goed te bepalen op basis van de gps tracker telefoon. 

Gps tracker Horloge

De gps tracker horloge is er voor volwassenen maar ook voor kinderen. Tegenwoordig zie je vaak kinderen rondlopen met een dure smartphone. Vaak bellen ze er niet eens mee. Omdat het om een duur apparaat gaat vraagt dit van een kind veel verantwoordelijkheid. Met een gps tracker horloge weet je altijd waar je kind zich bevindt en zijn ze altijd bereikbaar. Een gps tracker horloge kan ook prima worden gebruikt door ouderen of beginnend dementerenden. De bediening is zeer eenvoudig.

Gps tracker Sleutelhanger

Wie geregeld zijn sleutels kwijtraakt zou het fijn vinden als er een geluid afgaat zodat het terug vinden een stuk eenvoudiger zou zijn. De gps tracker sleutelhanger zou hiervoor de ideale oplossing kunnen zijn. Wil je tijdens de vakantiedagen je koffer, rugzak of tas in de gaten houden dan kan je hier ook prima een gps tracker sleutelhanger voor gebruiken en is ook zeer handig voor andere zaken die je niet wilt verliezen. Ook kan je de gps tracker sleutelhanger in de auto leggen zodat je in bijvoorbeeld de parkeergarage je auto gemakkelijk terug kan vinden. 

Gps tracker Sleutelhanger

Gps Tracker kopen

Ben jij ook iemand die vaak zijn spullen kwijt is dan is een gps tracker zeker een goed idee. Je hebt je waardevolle spullen in een mum van tijd teruggevonden met een gps tracker. Je hoeft je zo geen zorgen meer te maken over je waardevolle eigendommen. Een gps tracker kopen kan zowel online en bij veel verschillende winkels. Online vind je een zeer ruime keuze en kan je eigenlijk voor ieder doel wel een gps tracker kopen. Het is natuurlijk erg persoonlijk of je het liefst een gps tracker in een fysieke winkel koopt of dat je liever kiest om deze online te kopen. 

Gps Tracker mediamarkt

Ben je op zoek naar een gps tracker mediamarkt dan heb je daar een ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Ze verkopen er onder andere gps trackers als sleutelhanger, voor de auto en als horloge. De gps tracker mediamarkt is eenvoudig online te bestellen maar kan ook worden gekocht in een filiaal van deze winkel. Online bestellen gaat zeer eenvoudig bij Mediamarkt en de gps tracker wordt vervolgens ook nog eens zeer snel thuis geleverd, ideaal wanneer je geen zin hebt om ervoor de deur uit te gaan. Tevens kan je alle specificaties en mogelijkheden van de gps tracker mediamarkt overzichtelijk zien op de website. 

Gps Tracker coolblue

Met de gps tracker Coolblue kan je de locatie van je kostbare eigendommen, je hond, kat, ouders of kind goed in de gaten houden. Het apparaatje kan je ook uit het zicht plaatsen in bijvoorbeeld je auto, motor, caravan of boot bevestigen. Je weet in een oogopslag met de gps tracker coolblue waar je moet zoeken mocht je bezit worden gestolen. Wanneer je wilt weten waar je ouder of kind is en wil je ook met ze kunnen communiceren dan kan je het beste voor een gps tracker coolblue horloge kiezen. Daarnaast zijn er ook speciale gps trackers voor je hond of kat te koop bij Coolblue. Je bekijkt hiermee de locatie en meet je de activiteiten van je kat of hond. 

Gps Tracker Kruitvat

Een gps tracker kruidvat zit niet standaard in het assortiment van deze winkel. Wel hebben ze af en toe een gps tracker kruidvat in de aanbieding en staan deze weergegeven in de folder. Het is aan te raden om hiervoor de website van de winkel in de gaten te houden of zo nu en dan even bij een filiaal van deze winkel naar binnen te lopen om te zien of ze toevallig een gps tracker kruidvat in het assortiment hebben. 

Gps Tracker Kruitvat

Gps Tracker Action

Op het moment staat er op de website één model gps tracker action op de site weergegeven. Het kan natuurlijk zijn dat ze in de winkel verschillende modellen in het assortiment hebben. De gps tracker action is een klein model die bedoeld is om kwijtgeraakte spullen te traceren. Het compacte model kan eenvoudig aan een sleutelbos of een halsband van je huisdier worden bevestigd. De gps tracker action heeft een ingebouwde microfoon en is eenvoudig met je mobiel of tablet (GPS) te verbinden. Raak met behulp van de gps tracker action nooit meer je bagage, huisdier of sleutels kwijt. 

Gps Tracker Lidl

Ben je op zoek naar een gps tracker Lidl dan is deze momenteel online niet te koop. Er is wel een gps tracker lidl hond op de website zichtbaar maar deze is op het moment uitverkocht. Geregeld vind je wel een gps tracker lidl in het assortiment maar hiervoor moet je dan de website, de winkel en de folder in de gaten houden want vaak zit het maar tijdelijk in het assortiment. 

Aanbevolen video's voor jouw

Veelgestelde vragen over Gps Trackers

Wat is de beste gps tracker?

Wat de beste gps tracker is hangt af waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Een gps tracker is dankzij de flexibiliteit en eenvoud te gebruiken voor verschillende doeleinden. 

Hoe werkt gps tracker?

Het volgsysteem maakt gebruik van een gps ontvanger die is ingebouwd en om de juiste positie te bepalen staat deze constant in verbinding met de GPS satellieten. De GPS satellieten zenden radiogolven uit en zo berekent de GPS ontvanger de positie op aarde. 

Wat is een gps tracker?

Via een gps tracker kan je dieren, mensen of voorwerpen terug vinden. Het is een apparaat dat van het global positioning system signalen ontvangt. Een gps tracker wordt vaak ingezet voor het voorkomen van diefstal van goederen. 

Wat kost een gps tracker?

De prijs van een gps tracker voor voertuigen kost gemiddeld tussen de 50 en 100 euro. Voor een eenvoudige gps tracker beginnen de prijzen bij ongeveer 70 euro. 


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!