Antiklimstrips

Waar gebruik je Anti Klim Strips voor?

Anti klim strips zorgen ervoor dat u een slimme en eenvoudige maatregel treft om bijvoorbeeld inbrekers, steenmarters en katten moeilijk te maken om uw balkon of tuin te bereiken. Met een anti klim strip heeft u een barrière die het inbrekers weerhouden om toegang te verschaffen tot uw woning. Anti klim strips zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarmee u uw schutting, balkon, regenpijp en schuttingdeur beveiligd. Namelijk een veel gebruikte manier voor inbrekers en zoogdieren om zich toegang tot een deur of raam om de woning binnen te komen is de regenpijp. Om dit te voorkomen kunt u anti klim strips plaatsen. De meeste anti klim strips zijn gemakkelijk aan te brengen en dit is prima te doen voor de gemiddelde doe-het-zelver. Zo hoeft u ook geen extra kosten te maken voor het laten aanbrengen van de strips. Anti klim strips zijn aan te brengen op verschillende materialen (ondergronden) zoals metaal, steen en hout. 

De meest verkochte Anti klim strips zijn 

#1
ELRO ACS77 Anti Klim Strips

ELRO ACS77 AntiKlimStrips

De ELRO ACS77 Anti Klim Strips zijn een betaalbare, praktische en makkelijke manier om inbrekers en andere ongewenste gasten te weren. Anti Klim Strips beschermen uw muren, hekken, poorten en platte daken tegen allerlei ongewenste invallers. De strips zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit kunststof welke bestand is tegen alle weertypes.

#2
Anti klimstrip van metaal

 Anti klimstrip van metaal

Anti klimstrip met wisselende scherpe punten voor montage op een muur of dakrand om ongewenst klimmen te verhinderen. De strips worden geleverd in lengtes van 1000 mm, zijn in elke lengte te knippen en (verticaal) buigbaar.

#3
Anti-klim Strip tegen Katten en Vogels

Anti-klim Strip tegen Katten en Vogels

Met deze strips voorkomt u ongewenste bezoek van mens en dier. Vogels kunnen er niet op landen, andere dieren kunnen er niet op lopen, en voor inbrekers wordt het klimmen wel heel erg lastig! De strips zijn zeer flexibel waardoor ze gemakkelijk te monteren zijn.

#4
Anti Overklimstrips

Anti Overklimstrips

Deze strips beschermen uw muren, hekken, platte daken en poorten. Dit zorgt voor bescherming tegen invallers die niet gewenst zijn. Naast inbrekers maken dieren zoals katten en vogels ook geen kans om langs de strips te komen. De punten van de Anti Klim Strips zijn zeer scherp waardoor het zo goed als onmogelijk is om binnen te vallen.

#5
Anti Klim Strips voor Schuttingen

Anti Klim Strips voor Schuttingen

Vermijd katten en ongenodigde gasten uit uw tuin met deze anti-klim strips voor uw schutting. Deze metalen strips hebben scherpe metalen punten die het klimmen over uw schutting lastig maakt voor dieven en dieren. De metalen anti klimstrips zijn 100 cm lang en gemaakt van 2 mm dik staal. Met een ijzerzaag zaagt u de anti klim strips eenvoudig op lengte. 

#6
Anti Klim Strips tegen duiven

Anti Klim Strips tegen duiven

Antiklimstrip tegen duiven met een afmeting van 50 x 4 x 2 cm.  Dankzij deze strips voorkomt u dat er duiven op bijvoorbeeld op de schutting gaan zitten. Ook helpen deze spikes tegen inbrekers. 

Anti klim strips tegen katten

Ongewenste buurkatten die uw tuin binnenlopen en vervolgens ook nog eens gaan poepen. Van veel mensen is dit een irritatie. Er is gelukkig een oplossing waar u meteen blij van wordt namelijk anti klim strips kat. Anti klim strips kat zijn zeer scherpe puntige strips. Ze zijn gemakkelijk op een muur of schutting te bevestigen met schroefjes en/of siliconen kit. Heeft u last van katten op uw muur of schutting dan zijn anti klim strips kat ideaal. Anti klim strips kat is een effectieve en humane manier om te voorkomen dat loslopende, zwervende katten uw tuin, schutting of muur bevuilen. De strips zijn eenvoudig te plaatsen en u weet zeker dat er geen buurkatten meer op uw terrein zullen komen. De anti klim strips kat zijn niet alleen ideaal voor mensen die katten buiten hun tuin willen houden, maar juist ook voor mensen die hun kat binnen de tuin willen houden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mensen die sierkatten van een speciaal ras hebben, het is hierbij belangrijk om deze katten te beschermen en dat ze niet ongewenst weglopen. 

metaal beter Dan Kunststof?

Anti klim strips metaal zijn een doeltreffende en voordelige maatregel om ervoor te zorgen dat uw balkon of tuin tegen ongenode gasten is beschermd. Om bij de woning te komen klimmen veel inbrekers meestal over de schutting. U kunt dit voorkomen door uw schutting en schuttingdeur te beveiligen met anti klim strips metaal. Deze strips zijn van scherpe punten voorzien die het lastig maken om een schutting te beklimmen. Door het materiaal zijn de strips zeer goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn anti klim strips metaal eenvoudig te bevestigen. Deze kunt u direct schroeven op de schutting, balkonmuur of schuttingdeur. 

Nog beter zijn de Antiklimstrips van rvs

Anti klim strips rvs zijn een makkelijke en praktische manier om inbrekers en ongewenste gasten te weren. Anti klim strips rvs beschermen uw hekken, poorten, muren, platte daken, schuttingen en schuttingdeuren tegen ongewenste invallers. De strips zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit rvs. De punten op de strips zijn erg scherp waardoor je het voor inbrekers en katten moeilijk maakt om over uw hek of muurtje te klimmen. De anti klim strips rvs zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en sommige zijn zelf in elke lengte te knippen en zijn (verticaal) buigbaar. 

Anti klim strips kat ervaringen

Wat zijn de ervaringen van het gebruik van anti klim strips kat? Veel kattenbaasjes zitten met de vraag of ze hun kat nu wel of niet naar buiten moeten laten gaan. Want dikwijls is het buiten niet zo veilig als binnen, maar katten staan er nu eenmaal om bekend dat ze graag naar buiten willen om de natuur in te gaan. Anti klim strips kat is een manier om ervoor te zorgen dat de kat niet over een schutting of muur klimt. Anti klim strips kat zijn puntige strips voor op schuttingen, muurtjes, hekken, dakgoten en dakranden. De strips hebben wel wat weg van flexibele spijkermatten en zijn er niet alleen voor om katten in de tuin te houden maar ze ook uit de tuin te houden. De strips zijn gemakkelijk te bevestigen en het product wordt dan over het algemeen ook goed beoordeeld. 

Welke kleur Anti klim strips?

Bent u op zoek naar anti klim strips zwart tegen ongewenste personen of dieren dan is deze zeker te vinden in het assortiment. De anti klim strips zwart zijn voorzien van een dikke zwarte coating wat het beter bestand maakt tegen roest en corrosie. De anti klim strips zwart kunt u eenvoudig tegen de zijkant van uw woning of schutting plaatsen. De anti klim strips zwart zijn ideaal om uw tuin en woning extra te beveiligen. Anti klim strips zwart zijn uitermate geschikt om de inbrekers nog een keer na te laten denken om over uw hek, muur of schutting te klimmen. 

Bevestigen op de schutting

Vermijd ongewenste gasten of katten uit uw tuin met de anti klim strips schutting. De strips zijn voorzien van scherpe metalen punten die het lastig maken voor inbrekers en katten om over uw schutting te klimmen. De anti klim strips schutting zijn eenvoudig te monteren en kunnen eventueel ook worden geplaatst op muren. De anti klim strips schutting worden veel gebruikt tegen inbrekers en katten. De anti klim strips schutting zijn verkrijgbaar in verschillenden soorten, materialen en kleuren. 

De goedkope Anti klim strips van de action

Anti klim strips action zijn momenteel niet in het assortiment van deze winkel te vinden. In het verleden hebben ze deze wel verkocht. Het assortiment van de action wisselt geregeld en ook hebben ze regelmatig nieuwe acties die in de folder van deze winkel komen te staan. Het is aan te raden om zo nu en dan even bij een filiaal bij u in de buurt naar binnen te lopen en te kijken of ze op dat moment wel anti klim strips action verkopen. Ook kunt het online of via de folder in de gaten houden of de anti klim strips action weer te koop zijn. Ook kan je voor andere beveiliging artikelen, slimme apparaten of hulpmiddelen terecht bij de Action zoals Philips hue spots en andere Slimme lampen. Voor de Beste Koolmonoxide Melders voor boven de cv-ketel. Watermelders voor in badkamer en de Beste Vluchtladder voor op een verdieping. Anti klim Strips voor op de schutting en een Blusdeken voor in de keuken samen met één van de Beste Brandblussers voor uw optimale veiligheid.

Anti klim strips action

De soorten Antiklimstrips van de gamma

Er is keuze uit een aantal anti klim strips gamma. Bij de Gamma zijn anti klim strips te koop in verschillende soorten, materialen en kleuren. Een nadeel is dat veel van de weergegeven modellen anti klim strips gamma online alleen verkrijgbaar zijn in de winkel van de bouwmarkt en dat u deze dus niet online kunt bestellen. Wanneer u het niet erg vind om naar een fysieke winkel te gaan heeft u wat meer keus anti klim strips gamma. Besteld u liever anti klim strips online dan heeft u bij de gamma maar een zeer beperkte keus. Naast anti klim strips verkopen ze ook een tochtstripcilinderslotrollator en camerabeveiligingajax alarmsysteem.

Anti klim strips gamma

Praxis verkoopt deze Anti klim strips

Online zijn er geen anti klim strips praxis verkrijgbaar. Het kan wel zo zijn dat ze in de winkel van de praxis wel anti klim strips in het assortiment hebben maar online kunt u deze niet kopen. U kunt natuurlijk altijd even naar de winkel van de praxis gaan of eerst telefonisch contact opnemen om navraag te doen of ze momenteel wel anti klim strips verkopen. Bij praxis hebben ze verder ook een alarmsysteem voor ouderensleutelkluis en een elektrische gordijnrails

Anti klim strips praxis

Anti klim strips bij de Hubo

Bent u op zoek naar anti klim strips Hubo dan vind u deze in het assortiment van deze winkel. Ze verkopen er verschillende soorten, modellen, materialen en kleuren. Online worden de anti klim strips Hubo wel weergegeven maar er staat bij vermeld dat ze momenteel niet besteld kunnen worden. Wanneer u dus graag anti klim strips hubo wilt aanschaffen zult u hiervoor naar een filiaal van deze winkel toe moeten want online kunt u ze niet bestellen. Het kan ook zomaar zijn dat het assortiment anti klim strips in de winkel nog groter is dan op de website staat weergegeven. Wilt u niet voor niets naar de winkel toe gaan dan kunt u ook even telefonisch contact opnemen met de winkel van Hubo. Verder kan je hier ook een loeplampalarm installatiebeveiligingscamera en deurbel met camera kopen.

Anti klim strips Hubo

Deze Anti klim strips verkoopt karwei

Online heeft u keuze uit een aantal anti klim strips karwei. Zo verkopen ze onder andere anti klim strips van het materiaal metaal en Polymeer en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De anti klim strips karwei zijn onder andere te gebruiken voor een tuinhek, schutting, dakrand en regenpijp. Online is er niet heel veel keus anti klim strips karwei maar het kan zo maar zijn dat het assortiment in een filiaal van de karwei groter is en dat u daar meer keus heeft. U kunt natuurlijk altijd even telefonisch contact opnemen met het dichtsbijzijnde karwei filiaal bij u in de buurt of even langs rijden om te kijken welke anti klim strips karwei er allemaal te koop zijn. Ook kunt u bij karwei terecht voor een rookmelder en een kierstandhouder.

Anti klim strips karwei

Anti klim strips te koop bij de hornbach

Wanneer u op zoek bent naar anti klim strips Hornbach dan vind u deze in het assortiment van deze winkel. Online staan er een aantal anti klim strips hornbach weergegeven. Bij hornbach verkopen ze onder andere anti klim strips van metaal en kunststof en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prijsklassen. Sommige modellen kunnen online besteld worden en ook worden thuisbezorgd. De anti klim strips hornbach voorkomen opklimmen van onder andere muurtjes, schutting, dak en regenpijp en zijn ook prima toe te passen om dieren te weren. De strips zijn geschikt voor bevestiging op vrijwel iedere ondergrond. Naast deze artikelen heeft hornbach ook een sticker camera bewaking.

Anti klim strips hornbach

Review video anti klim strips


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!