Kluizen

Kluizen zijn ideaal voor het veilig opbergen van uw waardepapieren en kostbaarheden. Berg ze in een brandwerende kluis veilig op. Kluizen bieden bescherming tegen inbrekers en een eerste bescherming bij brand. Uw waardevolle goederen en belangrijke documenten verdienen de best mogelijke bescherming. Gecertificeerde kluizen zijn door onafhankelijke Europese testinstituten zoals VdS en ESSA uitvoerig getest en hebben een VdS en een ECB-S certificaat. Een kluis die getest is staat garant voor een optimale berging van uw kostbaarheden. 

Tips en Informatie over kluizen

Doorgaans is een kluis voor thuis een kleiner model kluis. De kluis is voorzien van een elektronisch codeslot of een sleutel. Een kluis voor thuis is ideaal voor het veilig opbergen van sieraden of belangrijke documenten. Afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt zijn er verschillende modellen verkrijgbaar.

Lees het artikel

Een sleutelkluis is een klein formaat kluis waarin men veilig meerdere sleutels kan opbergen. Sleutelkluizen zijn erg handig voor in de thuiszorg, gedeelde vakantiehuizen of andere plaatsen waar veel verschillende mensen naar binnen moeten.

Lees het artikel

Pagina   [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

kluizen voor thuis

Kluizen voor thuis zijn er om uw spullen zoals juwelen, waardepapieren en erfstukken veilig op te bergen. Ook voor sleutels die je voor de voordeur wilt bewaren is er een sleutelkuis. Online is er een ruim assortiment inbraakwerende kluizen voor thuis.  Kluizen voor thuis zijn er in vele maten en soorten klein, groot, zwaar of licht. Kluizen voor thuis zijn meestal compact en beschikbaar met elektronisch codeslot of sleutelslot. Kluizen voor thuis zijn ideaal voor het opbergen van persoonlijke eigendommen en contant geld. Dankzij het compact formaat wordt hij vaak verstopt in meubels of kasten. 

kluizen met sleutel

De meest verkochte kluizen zijn kluizen met sleutel. Een dubbelbaardsleutelslot is een slot dat degelijk is en dat niet te manipuleren valt. Standaard worden deze kluizen met twee kluissleutels geleverd. U kunt extra sleutels mee bestellen indien gewenst. Deze worden uniek voor de kluis gemaakt. Wanneer u slechts enkele personen tot de kluis toegang wilt geven dan zijn kluizen met sleutel uitermate geschikt. 

Kluizen Met Sleutel

kluizen met cijferslot

Bij kluizen met cijferslot is een kluissleutel niet van toepassing wat als voordeel heeft dat u niet het risico loopt de kluissleutel kwijt te raken. De batterij bevind zich vaak aan de buitenkant van de kluisdeur zo kunt u gemakkelijk de batterij vervangen. Mocht de batterij zich aan de binnenzijde van de kluisdeur bevinden dan zit er voor de noodopening een klein sleuteltje bij. Aangeraden wordt om jaarlijks de batterij van het cijferslot te vervangen. 

Kluizen Met Cijferslot

inbouwkluizen

Er zijn twee soorten inbouwkluizen: vloerkluizen en muurkluizen. In beide gevallen wordt de kluis verankerd in de muur of de vloer. Ze zijn zo goed als onmogelijk te stelen omdat inbouwkluizen volledig verankerd zijn. Een vloerkluis wordt in de meeste gevallen tijdens de bouw van de woning geplaatst. Over het algemeen hebben vloerkluizen een kleine inhoud. Muurkluizen zijn kluizen die speciaal ontworpen zijn om weggewerkt te worden in een muur. Een muurkluis is een type inbouwkluis die is gemaakt om in de muur te vermetselen en daardoor extra bescherming bied. 

kluizen brandwerend

Bent u op zoek naar een wat zwaarde kluis voor thuis dan zijn kluizen brandwerend een prima keuze. Naast bescherming tegen diefstal bieden kluizen brandwerend ook gedurende bepaalde tijd bescherming tegen brand. De brandkast is voorzien van een dubbele wand en brandwerend isolatiemateriaal wat deze kluis zwaarder maakt dan een inbraakwerende kluis. Een inbraakwerende kluis is enkelwandig waardoor dit type kluis tegen brand geen bescherming biedt. 

elektronische kluizen

Voor veel mensen hebben elektronische kluizen met digitaal cijferslot de voorkeur boven een kluis met sleutelslot. Door middel van een persoonlijke PIN code kunnen elektronische kluizen geopend worden. Bij het vergeten van de code kunt u afhankelijk van het type elektronische kluis beschikken over een mastercode en/of noodsleutel om de kluis te openen.

Elektronische Kluizen

waar kluis kopen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte kluis voor thuis dan zit u misschien met de vraag waar kluis kopen? Zowel in fysieke winkels als online is er een ruim assortiment kluizen verkrijgbaar. Ze zijn te koop bij onder andere de bouwmarkten maar u kunt er ook voor kiezen om naar de meer gespecialiseerde winkels te gaan. Waar u het beste een kluis kunt kopen hangt ook af van de situatie waarvoor u de kluis nodig heeft en naar wat voor soort kluis u op zoek bent. 

kluizen action

Kluizen Action zitten niet standaard in het assortiment. Ze zijn wel af en toe als aanbieding te vinden bij de Action. Vaak staat de aanbieding van de kluizen action weergegeven in de folder van de winkel. Meestal gaat het dan om een elektronische digitale kluis. 

Kluizen Action

kluizen gamma

U wilt u waardevolle spullen goed kunnen opbergen zodat alleen u erbij kunt. Met de kluizen Gamma bent u de enige die aan uw bezittingen kunt komen en dat geeft u een goed gevoel. Bij Gamma hebben ze een ruim assortiment kluizen zoals brandwerende kluizen, sleutelkluizen, elektronische kluizen en kluizen met sleutel. 

Kluizen Gamma

kluis kopen hornbach

Een kluis hebben in uw woning kan u een veilig gevoel geven. Al uw kostbare spullen bewaren op een goed beveiligde plek dan is een kluis kopen hornbach een goede keuze. Bij Hornbach heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten kluizen. Er zal zeker een kluis voor u bij zitten. De veiligheid is bij kluizen het allerbelangrijkste. U kunt er terecht voor een kluis die u kunt openen met een sleutel maar ook voor een kluis met cijferslot. Ze hebben er kluizen in verschillende prijsklassen. Een kluis kopen bij Hornbach is dus prima mogelijk door de vele mogelijkheden en opties die ze aanbieden. 

Kluis Kopen Hornbach

Kluizen praxis

Met de kluizen van Praxis kunt u al uw kostbare spullen netjes en veilig opbergen. De kluis kunt u vervolgens op een plek in huis zetten waar een inbreker moeilijk bij komt. Het assortiment kluizen Praxis is redelijk groot en varieert van elektronische kluizen tot kluizen met cijferslot. Alle kluizen praxis zijn online op de website vinden maar bekijkt u ze liever in het echt dan kunt u ook naar een van de fysieke winkels gaan. 

Kluizen Praxis

Veelgestelde vragen over een Kluizen

Waar kluis plaatsen in huis

Bij voorkeur een in stevige omgeving waar je de kluis kan verankeren en waar inbrekers niet zo snel komen zoals op de zolder.

Hoe kluis inbouwen

Het inbouwen van een kluis kan op twee manieren. De meest gebruikte is het storten van beton, om daar vervolgens de kluis in te plaatsen. De andere manier is de kluis inmetselen dit is gemakkelijker en kan zelf uitgevoerd worden.

Hoe kluis openen

Wilt u deze netjes open maken bel een specialist of slotenmaker. Niet netjes slijp de kluis open met een slijptol.

Hoe kluis verankeren

De meest effectieve manier om de kluis te verankeren is door deze aan een betonnen vloer of muur te bevestigen. Dit doe je met houtdraadbouten en pluggen of een Mechanische verankering of Chemische verankering.

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!