Beste Kluis Voor Thuis

Dit Zijn De Beste Kluizen voor thuis Van Het Moment (Update september 2022)

Je bent hier aan het juiste adres wanneer je dit jaar op zoek bent om de beste Kluis Voor Thuis te kopen. De beste kluis voor thuis is zeer handig en makkelijk in gebruik zodat je er veel gemak van zult hebben. Met de aankoop van een kluis voor thuis creëer je een veilige opberg plaats tegen brand en inbraak. Elk jaar verschijnt er een groot aantal nieuwe kluizen voor thuis op de markt wat de keuze niet makkelijker maakt. Daarom hebben we onze selectie gemaakt van de beste kluis voor thuis met daarin verschillende prijsklassen en opties. Zo zijn er kluizen met en zonder certificaat, brandwerende kluis en er is een kluis met een sleutel of er is keuze uit een kluis met een elektronisch cijferslot. De kluis is zeer makkelijk te bedienen en haal je het beste uit je kluis voor thuis. 

Onze eerste keuze

Kreator KRT692010

Huis Kluis Kreator KRT692010

Sterke punt

Bij deze kluis kies je zelf met hoeveel cijfers (3 tot 8) je het elektronisch cijferslot vergrendelt. Ben je de cijfercombinatie vergeten dat is geen probleem, de kluis wordt namelijk geleverd met een set noodsleutels.

Zwakke punt

De kluis werkt op 4 x AA batterijen deze zijn niet inbegrepen.

Conclusie

Je sleutels, geld, sierraden of andere waardevolle documenten zitten netjes en veilig opgeborgen in deze stevige elektronische kluis. Je kan deze kluis ook in een kast inbouwen of aan de muur vast maken om de kans op diefstal te verminderen. De kluis is dan ook voorzien van voorgeboorde gaten en word geleverd met bevestigingsbouten.

de tweede keuze

MasterLock LFW082FTC

Brandwerende kluis MasterLock LFW082FTC

Sterke punt

De datakluis is 60 minuten brandwerend voor opslag van data media en documenten en waterbestendig gedurende 24 uur.

Zwakke punt

Geen voorgeboorde verankeringsgaten

Conclusie

De brand- en waterbestendige kluis MasterLock LFW082FT is geschikt voor het opbergen van documenten en belangrijke spullen. De MasterLock LFW082FT is 60 minuten brandwerend voor opslag van data media en documenten. Ook is de kluis ETL gecertificeerd met een valtest van 4,5m hoogte en waterbestendig gedurende 24 uur. De brand- en waterwerende MasterLock kluis is voorzien van een elektronisch codeslot met verlicht toetsenbord. Het slot is voorzien van 1 mastercode en 2 vrij instelbare gebruikerscodes.

Keuze Hulp 

Kies in een paar stappen de beste kluis voor jouw huis

Dit moet je weten voordat je een kluis voor thuis koopt

Doorgaans is een kluis voor thuis een kleiner model kluis. De kluis is voorzien van een elektronisch codeslot of een sleutel. Een kluis voor thuis is ideaal voor het veilig opbergen van sieraden of belangrijke documenten. Afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Een standaard kluis voor thuis is er al voor een niet al te dure prijs. Over het algemeen is een kluis voor thuis licht en compact en is door inbrekers zo op te pakken en mee te nemen, extra belangrijk is daarom een goede verankering. 

Beste kluis voor thuis top 5

1. Kreator KRT692010

Met deze Kreator KRT692010 elektronische kluis heb je een veilige opbergplek voor allerlei zaken zoals sleutels, geld, papieren en sieraden. De deur open je met een elektronische code van 3 tot 8 cijfers. Met de meegeleverde bevestigingsbouten kan je de kluis veilig vastmaken aan een muur of in een kast.

Voordelen:

 • Meegeleverde bevestigingsbouten
 • Ingebouwde haakjes voor sleutels
 • Elektronische code of met de noodsleutels
 • Brandbeveiliging van 15 minuten
 • LED-lampje dat brandt wanneer de batterijen leeg raken
 • Te installeren op de vloer en aan de muur

Nadelen:

 • De 4 x AA batterijen zijn niet inbegrepen.

Conclusie:

Waardevolle spullen en documenten berg je verzorgt en veilig op in deze degelijke elektronische kluis. De kluis is groot genoeg om er een klein juwelenkistje in op te bergen. Je kan deze kluis ook in een bergruimte inbouwen of aan de muur bevestigen om de kans op diefstal te verkleinen. Deze kluis is dan ook vanaf de fabriek voorzien van voorgeboorde gaten en word geleverd met de juiste bevestigingsbouten. Je hoeft ook nooit bang te zijn je code kwijt te raken de kluis word geleverd met een set noodsleutels.

2. MasterLock LFW082FTC

MasterLock LFW082FTC is een digitale, gecertificeerde brandwerende en waterdichte data-kluis. Ideaal voor het veilig opslaan en beveiligen van kostbare spullen en documenten. Zoals juwelen, papieren, elektronica en opslagapparaten. Deze worden in de kluis beschermd tegen schade door brand en water. De kluis is ook voorzien van een in hoogte verstelbare opberglade.

Voordelen:

 • Verlichte toetsen en verlichting in de kluis
 • De slotpennen zijn 60% groter
 • 60 minuten brandwerend
 • 24 uur waterdicht
 • 2 verschillende toegangscodes

Nadelen:

 • Geen voorgeboorde verankeringsgaten

Conclusie:

Een super degelijke brandwerende kluis wanneer er brand uitbreekt zal de kluis zichzelf hermetisch afsluiten om de inhoud te beschermen. De kluis is te verankeren via de onderkant verankeringsmateriaal word ook meegeleverd.  De stalen constructie maakt de kluis zowel brand als waterbescherming. Handige elektronische kluis met een combinatie van twee zelf in te stellen codes en één vooraf bepaalde unieke hoofdcode om de kluis te openen. De verlichte toetsen en verlichting binnenin de kluis maken het helemaal af.

3. LifeGoods elektrische kluis

Bewaar je favoriete sieraden en al je belangrijke documenten in de LifeGoods elektrische kluis van 31 x 20 x 20 cm. De kluis heeft een inhoud van 8 liter, een 43 mm massief stalen deur en 1,5 mm dikke stalen wanden. Maak uw eigen 3 tot 8-cijferige code. Wachtwoord kwijt of batterij leeg? Dit probleem is eenvoudig op te lossen met behulp van de meegeleverde hoofdsleutel en het externe batterijcompartiment. Als 3 keer de verkeerde code wordt ingevoerd, klinkt er een luid 130dB-alarm. 

Voordelen:

 • Een inhoud van 8L
 • 2 mastersleutels
 • 3-8 cijferige code
 • Externe batterijdoos
 • 4 mm massief stalen deur
 • Geschikt voor muurmontage

Nadelen:

 • Compacte handleiding

Conclusie:

De LifeGoods elektrische kluis is 31 x 20 x 20 cm. Je bergt hem dus gemakkelijk op in de kast. Ook als je de deur opent, gaat het licht automatisch aan. Zo kunt u altijd direct zien wat er in de kluis zit. Maak uw eigen digitale codes om LifeGoods elektrische kluizen te openen. U kunt kiezen uit 3 tot 8 cijfers. Bent u het wachtwoord van de kluis vergeten? Gebruik dan een van de 2 noodsleutels om de kluis te openen. Houd er rekening mee dat u deze sleutels niet in een kluis opbergt. Veilige batterij leeg? Sluit een extern batterijpakket aan op de kluis en u kunt de kluis weer gebruiken!

4. Kreator KRT692019 

Deze ruime elektronische kluis is een veilige plek om mappen, documenten, geld, sleutels of sieraden en meer op te bergen. U gebruikt de elektronische code om de deur te openen. Met behulp van de meegeleverde bevestigingsbouten kan de kluis stevig aan de muur worden bevestigd of in een kast worden ingebouwd.

Voordelen:

 • De kluis open je ofwel met een elektronische code of met de noodsleutels
 • Het rode LED-lampje waarschuwt als de batterijspanning te laag is
 • Met de meegeleverde bevestigingsbouten kan je de kluis bevestigen aan een muur
 • Eenvoudig in te stellen
 • Groot genoeg voor 5 klasseermappen

Nadelen:

 • Niet geschikt als brandkluis

Conclusie:

De kluis is groot genoeg voor 5 ordners en biedt tevens ruimte voor een laptop. Deze ruime kluis is ideaal voor op een thuis kantoor. U kunt een elektronische code (3 tot 8 cijfers) of een (nood)sleutel gebruiken om de kluis te openen. Steek vervolgens de sleutel in het slot dat verborgen zit achter het Kreator-logo. U kunt gebruikerscodes en mastercodes gebruiken. Het hoofdwachtwoord opent altijd de kluis en kan slechts één keer worden ingesteld. Met behulp van de meegeleverde bevestigingsbouten kunt u de kluis aan een wand of kastenwand bevestigen. Een rode LED waarschuwt als de batterijspanning te laag is. Vervang in dat geval de batterij.

5. Kluis voor thuis met sleutel

Een compacte kluis voor het veilig opbergen van uw waardevolle spullen. De kluis weegt 5 kg en kan goed worden verankerd en biedt een aanzienlijke bescherming tegen diefstal. Ideaal voor het beschermen van geld, waardevolle spullen en persoonlijke documenten.

Voordelen:

 • Compacte formaat kluis is goed te verbergen
 • Geleverd met verankeringsmateriaal
 • Inclusief 2 sleutels
 • Dubbelbaard sleutelslot

Nadelen:

 • Wat aan de kleine kant

Conclusie:

Door het compacte formaat is de kluis eenvoudig weg te werken in bijvoorbeeld een kast. Deze kluis wordt geleverd met verankeringsmateriaal zodat u de kluis naar behoefte kunt vastzetten. Een verwijderbare viltlaag beschermt de inhoud van de kluis. Biedt sterke diefstalbeveiliging en wordt geleverd met verankeringsmateriaal en 2 sleutels

Welke soorten kluizen voor thuis zijn er te koop?

Je wilt natuurlijk waardevolle en kostbare bezittingen goed tegen brand en diefstal beschermen. Naast een inbraakalarm is een kluis voor thuis is hiervoor een goede oplossing. Er zijn verschillende soorten kluizen voor thuis te koop. Je kunt het beste je spullen veilig opbergen om te voorkomen dat iemand er vandoor gaat met je erfstukken, geld, waardevolle papieren, sleutels of juwelen. Er is een ruime keuze kluizen in verschillende prijsklassen, waardeberging en maten te koop. Zo is er onder andere een inbraakwerende kluis, brand- en inbraakwerende kluis, documenten kluis, wapenkluis en een geldkluis. 

Geldkluis voor thuis

Wanneer je beschikt in huis over contant geld dan wil je dit natuurlijk veilig opbergen in een geldkluis voor thuis. Een geldkluis voor thuis beschikt over een hoge waardeberging en inbraakwerendheid. Voor het veilig opbergen van contant geld is daarom niet iedere kluis geschikt. Een geldkluis voor thuis is voorzien van een hoogwaardig slot en is leverbaar in verschillende formaten. Je kan een geldkluis eventueel ook gecombineerd gebruiken voor zowel contant geld als andere waardevolle spullen. Om te bepalen welke geldkluis voor thuis het beste voor jou geschikt is is het van belang om een goede inschatting te maken van de maximale hoeveelheid contant geld wat er in opgeborgen dient te worden. Verzekeraars bepalen de waardeberging en geven aan welke waarde maximaal bij verlies wordt vergoed. 

Brandkluis voor thuis

Een brandkluis voor thuis is zo ontworpen dat in de kast de temperatuur tijdens een brand laag blijft. Afhankelijk van de inhoud is bepalend hoe lang die temperatuur laag moet blijven. Papier kan hogere temperaturen verdragen terwijl datadragers zoals USB sticks dit niet kunnen. Belangrijk is dus om bij een brandkluis voor thuis te kijken hoe brandwerend voor die materialen jouw kluis is. 

Documenten Kluis

Wil je je papieren documenten tegen brand beschermen dan is een brandkluis voor thuis een goede oplossing. Er wordt bij een documenten kluis voor thuis rekening gehouden met de kritieke temperatuur van 177°C voor documenten van papier. Specifiek wordt een documenten kluis getest hoe lang de kluis de binnentemperatuur kan houden onder het kritieke punt. Het certificaat wordt op basis hiervan toegedeeld. Een documenten kluis voor thuis biedt bescherming voor documenten waaronder belangrijke papieren. 

documenten kluis

Brandwerende kluis voor thuis

Het kiezen van de juiste brandwerende kluis voor thuis hangt af van je eisen en wensen maar er zijn om het juiste product te vinden ook een aantal basis vragen die beantwoord moeten worden. Het is belangrijk om een keuze te maken tussen een brandwerende of inbraakwerende kluis, of je kiest voor beide. Daarnaast is het belangrijk om de waarde goed te berekenen aan contant geld, kostbaarheden, sieraden, belangrijke papieren en eventueel nog andere bezittingen. Voor de indicatie waardeberging van de brandwerende kluist voor thuis is de totale waarde namelijk van belang. De gewenste opbergcapaciteit en de beschikbare ruimte voor de brandwerende kluis voor thuis is ook iets om goed naar te kijken bij de aankoop. 

Brandveilige Kluis Voor thuis

Een brandveilige kluis voor thuis zorgt ervoor dat papier, waardevolle papieren, digitale media en sieraden goed tegen hitte worden beschermd. Zo zijn in het pand bij het uitbreken van brand de spullen beschermd en is er een grote kans dat ze ook behouden blijven. Bij het kopen van een brandveilige kluis voor thuis moet je goed letten op het label. Hoe lang de kluis brandveilig is geeft het label aan. 

Beste Wapenkluis

Wanneer je in het bezit bent van een wapen ben je volgens de wapenwet verplicht om een goede wapenkluis te installeren tegen misbruik en diefstal. De beste wapenkluis is voldoende inbraakwerend en moeten tegen wegnemen kunnen worden verankerd in de muur of de vloer. Tevens dient het wapen en de munitie apart te worden opgeborgen. De beste wapenkluis beschikt daarom over een apart afsluitbaar compartiment welke alleen kan worden geopend met een aparte sleutel of code. Wat de beste wapenkluis voor jou is hangt af van het type vuurwapen dat je in de kluis wilt opbergen. Er is de keuze uit een kluis voor het opbergen van een pistool, geweer en munitie. 

Kluizen Vergelijken

Vergelijken van de belangrijkste specificaties van de Kluizen voor thuis

Kreator KRT692010:

Kreator KRT692010
 • Brandwerend
 • Met Code
 • Met Sleutel
 • Binnen verlichting
 • Muur Montage
 • Vloer Montage

MasterLock LFW082FTC:

MasterLock LFW082FTC
 • Brandwerend
 • Met Code
 • Met Sleutel
 • Binnen verlichting
 • Muur Montage
 • Vloer Montage

LifeGoods elektrische kluis:

LifeGoods elektrische kluis open
 • Brandwerend
 • Met Code
 • Met Sleutel
 • Binnen verlichting
 • Muur Montage
 • Vloer Montage

Kreator KRT692019:

Kreator KRT692019 open
 • Brandwerend
 • Met Code
 • Met Sleutel
 • Binnen verlichting
 • Muur Montage
 • Vloer Montage

 Kluis voor thuis Met Sleutel:

Privékluis Met Sleutel open
 • Brandwerend
 • Met Code
 • Met Sleutel
 • Binnen verlichting
 • Muur Montage
 • Vloer Montage

Waar moet ik nog meer op letten?

Voordat je een kluis koopt is het van belang om jezelf een aantal vragen te stellen zoals wat voor eigendommen je erin wilt opbergen. Ook is het belangrijk om te kijken hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Vervolgens is het goed te bepalen waar voor de kluis bescherming moet bieden. Daarnaast is het budget wat je te besteden hebt ook een belangrijk punt en waar wil je de kluis gaan plaatsen in huis. Het is tevens belangrijk om er op te letten of de kluis gecertificeerd is of niet. Als laatste is dan nog de vraag welk type slot jouw voorkeur heeft. 

Kluis met sleutel

Een kluis met sleutel is het meest verkochte type kluis. Een dubbelbaard sleutelslot valt niet te manipuleren en is een zeer degelijk slot. Een kluis in deze categorie wordt standaard met twee kluissleutels geleverd. Direct extra sleutels mee bestellen is indien gewenst mogelijk. Een kluis met sleutel is prima geschikt wanneer u slechts enkele personen toegang tot de kluis wilt verlenen prima geschikt. Daarnaast is er nog een kluis met cilinder slot, deze is echter niet inbraakveilig en is met licht gereedschap gemakkelijk te forceren. Op een goede inbraakwerende kluis met sleutel kom je dit slot dan ook niet tegen. 

kluis met sleutel

Kluis met Code

Omdat er geen sleutelbeheer aan te pas hoeft te komen heeft bij veel mensen een kluis met code de voorkeur. Door middel van een persoonlijke PIN code kan de kluis worden geopend. Afhankelijk van het type elektronische kluis kan er daarnaast worden beschikt over een mastercode en/of noodsleutel om de kluis te openen of wanneer de code is vergeten. Een kluis met code is net zo veilig als een kluis met sleutel. Om goed gebruik te maken van je kluis is een goed slot wat betrouwbaar en prettig bedienbaar is essentieel. Bij een kluis met code zonder certificering geldt dat deze minder betrouwbaar zijn. 

Kluis met tijdslot

Een kluis met tijdslot is een slot dat als het door de code of een sleutel wordt geopend, pas ontgrendelt na een bepaalde tijd. Wanneer bijvoorbeeld een kwaadwillend iemand dwingt om de kluis met tijdslot te openen duurt het meestal nog lang voordat de kluis daadwerkelijk open gaat. 

kluis met mechanisch cijferslot

Een kluis met mechanisch cijferslot wordt geopend door meerdere malen de juiste code te draaien. Vaak wordt 3 of 4x een hele slag gedraaid om vervolgens de code voor openen te draaien, afhankelijk van de uitvoering. Het slot wordt hiermee bediend en de kluis kan vervolgens geopend worden. Door middel van een stelsleutel is een kluis met mechanisch cijferslot op iedere gewenste code instelbaar. Via een opening in de achterkant van de kluisdeur gebeurt dit instellen. De kluis is alleen te openen door de persoon met de juiste code en een kluis met mechanisch cijferslot heeft een zeer hoge betrouwbaarheid. Er hoeft geen sleutel beheerd te worden voor dit slot. Een nadeel van een kluis met mechanisch cijferslot is dat er nauwkeurigheid vereist is voor het draaien op de juiste positie en de kluis heeft een hoge aanschafprijs. 

Merken van Kluizen voor thuis

Er zijn verschillende merken van kluizen voor thuis verkrijgbaar. Voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen is een kluis voor thuis een goede oplossing. Er is een ruime keuze uit verschillende soorten en merken kluizen afhankelijk van jouw wensen en eisen waaraan een kluis voor thuis moet voldoen. Een kluis voor thuis is vaak een eenmalige aanschaf waar je jaren plezier van hebt. Er zijn een aantal merken van kluizen voor thuis die testen goed doorstaan en die een uitstekende reputatie genieten. De kluizen van deze fabrikanten voldoen op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit aan de hoogste standaarden. 

Lips kluis

De Lips kluis is een van de bekendste merken op dit gebied. Lips maakt al sinds 1871 hoog gekwalificeerde en gecertificeerde kluizen voor het opbergen van onder andere contant geld en waardevolle spullen. Waar je op zoek bent naar een betrouwbare kluis voor thuis dan is de Lips kluis een zeer goede keuze. Tevens biedt Lips ook waar voor haar geld op het gebied van brandveilig opbergen van data media en documenten. Vandaag de dag is de Lips kluis nog steeds één van de meeste toonaangevende producenten van hoogwaardige kluizen. 

Masterlock kluis

Wereldwijd wordt de Masterlock kluis erkend als een betrouwbare, gevestigde naam op het gebied van kluizen. Ze zijn opgericht in 1921 en hebben er sindsdien alles aan gedaan om het vertrouwen van klanten te verdienen en ook te behouden, door de belofte van sterkte en kwaliteit waar te maken en door voor het ontwerp constant nieuwe normen vast te stellen, de prestaties en de toepassing van de sloten. Wil je je sieraden, geld of sleutels veilig opbergen dan is de Masterlock kluis een goede oplossing. 

masterlock kluis

Juwel Kluis

Bij een kluis denk je vooral aan het beschermen van waardevolle spullen. Om dit zo goed mogelijk te doen wordt de nadruk gelegd op alle technische eigenschappen. Uiteraard moet een kluis ook praktisch zijn. Hij moet solide zijn en beschermen tegen brand en inbraak. Op het design wordt vaak minder gelet. Voor een Juwel kluis geldt dit niet. Een van de weinige merken waar veiligheid en design tot een ontwerp samenkomen is een Juwel kluis. Een Juwel kluis is volgens Italiaans design ontworpen. Er wordt met de kleurstellingen en lijnen van de kluis rekening gehouden zodat een Juwel kluis ook perfect in een modern interieur past. Vooral bij een kluis die in het zicht gemonteerd is kan dit uiteraard erg belangrijk zijn. Natuurlijk is het prettig als een kluis betaalbaar en degelijk is maar het is ook fijn als het er ook nog eens mooi uitziet. Het gaat altijd om het totaalplaatje bij een Juwel kluis. 

Yale Kluis

Een Yale kluis beschermt wat voor jou belangrijk is. Yale verkoopt inbraakwerende (SKG**®) kluizen, brandwerende kluizen en standaard kluizen voor op kantoor of thuis. De collectie is compleet gemaakt met geldkistjes en sleutelkluizen. Een Yale kluis maakt je huis niet alleen veiliger maar het geeft je ook een veiliger gevoel. Yale is in de markt van kluizen uitgegroeid tot wereldwijde speler en is vandaag de dag onderdeel van de ASSA ABLOY groep. Yale heeft in veiligheidsproducten en sloten een lange geschiedenis die tot 1840 teruggaat. Voor licht zakelijke gebruikers en particulieren is een Yale kluis uitermate geschikt. 

Vraag die je moet stellen voor je een kluis koopt

Voordat je een kluis gaat kopen is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen wat voor eigendommen wil je erin op gaan bergen? En ook hoeveel opbergruimte heb je hiervoor nodig is van belang. Daarnaast is het ook ook belangrijk waar voor de kluis bescherming moet bieden. Vervolgens is het goed om van tevoren te kijken wat het budget is en welke prijs je maximaal wilt uitgeven aan de kluis. Ook is goed om te bekijken wat de plaats van de kluis moet worden en of de kluis wel of niet gecertificeerd is. Als laatste met je beslissen welke type slot jouw voorkeur heeft. Zo maak je de keuze om de juiste kluis voor jou te kiezen een stuk eenvoudiger. 

Inbraakwerende kluis

Een inbraakwerende kluis wordt onderverdeeld in verschillende klassen. De kluizen worden getest op inbraak. Een inbraakwerende kluis is in verschillende weerstandklassen te verkrijgen. Onder andere wordt de klasse bepaald door het aantal sloten, de wanden van de kluis en het metaal. 

Duur brandbescherming kluis

Om geld of andere waardevolle spullen op te bergen is een kluis handig. Maar wat nu als er brand uitbreekt. De belangrijke documenten of biljetten vergaan binnen korte tijd door de hoge temperaturen van de vlammen. Opeens blijkt de kluis die zo veilig leek weinig bescherming te geven. Geen overbodige luxe is daarom een brandwerende kluis. De duur brandbescherming kluis verschilt per type kluis. Zo zijn er kluizen die een dubbele wandisolatie hebben wat ervoor zorgt dat de hitte niet naar binnen kan. 

Kluis verankeren

Uiteraard is een kluis alleen effectief als deze aan een bepaalde locatie veilig is vastgemaakt. Een kluis verankeren is zeker aan te raden want wanneer dit niet is gedaan is het immers nog steeds mogelijk om de kluis met daarin de waardevolle spullen mee te nemen. Een inbraakwerende vrijstaande kluis die lichter is dan 1000 kg dient verankerd te worden. Verankering van een kluis wordt vaak vergeten maar is zeer belangrijk. Vaak stellen verzekeraars bovendien de eis dat een kluis onder de 1000 kg goed verankerd moet worden. Een kluis verankeren kan door deze te bevestigen aan een betonnen muur of vloer.

kluis verankeren

Een kluis voor thuis kopen

Ben je in het bezit van erfstukken, belangrijke papieren, camera of laptop of waardevolle sieraden die je liever veilig opbergt tegen brand of inbraak dan is een kluis voor thuis kopen zeker aan te raden. Je kan voor thuis kiezen uit inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen of wapenkluizen. Een kluis voor thuis kopen kan bij verschillende winkels zowel online als in de fysieke winkels. 

Kluis voor thuis gamma

Wanneer je op zoek bent naar een kluis voor thuis Gamma dan heb je keuze uit verschillende soorten en merken. Bij de gamma verkopen ze onder andere kluizen van de merken Yale, Handson en Masterlock. Ze hebben verschillende soorten modellen sleutelkluizen, brandwerende en inbraakwerende kluizen. De meeste modellen die ze verkopen bij de Gamma zijn voorzien van een elektronisch slot maar ook een kluis met sleutel- en mechanisch slot vind je in het assortiment van deze winkel. 

Kluis action

Een kluis Action zit niet standaard in het assortiment van deze winkel. Wel hebben ze geregeld tijdelijke producten in de folder waaronder ook een kluis action. Als tijdelijke actie hebben ze een elektronische digitale kluis in het assortiment gehad. Dit is wel een eenvoudig kluisje (geldkistje) en gaat geen brand of echte inbreker tegenhouden. 

kluis action

Kluis kopen hornbach

Een kluis kopen hornbach is prima mogelijk aangezien ze daar een ruime keuze uit verschillende soorten en merken kluizen aanbieden in het assortiment van deze winkel. Zo verkopen ze er onder andere een sleutelkluis, muurkluis, kluis voor thuis en ook voor een wapenkluis kan je hier terecht. Ze verkopen er kluizen van de merken Burg Wachter, Yale en Abus. 

Kluis kopen praxis

Een kluis kopen praxis kan zowel online als in de winkel. Online hebben ze verschillende soorten en merken. De merken van de kluizen die ze er verkopen zijn onder andere van Master Lock, Burg Wachter, Sencys en Abus. Je kan bij praxis terecht voor bijvoorbeeld een sleutelkluis, elektronische kluis, geldkluis en een digitale combinatie brand en waterbestendige kluis. 

kluis kopen praxis

Kluis kopen karwei

Ook kan je prima een kluis kopen bij Karwei want ook daar hebben ze ruime keuze verschillende soorten kluizen van onder andere de merken Yale, Puck en Handson. Ze verkopen onder andere een kluis met elektronisch slot, sleutelkastje, inbraakwerende kluis met elektronisch slot of met sleutelslot. Ook een elektronische laptop kluis zit in het assortiment van karwei. 

Aanbevolen video's voor jouw

Veelgestelde vragen over kluizen voor thuis

Wat is een goede kluis voor thuis?

Een goede kluis voor thuis biedt een laatste barrière om te voorkomen dat jouw waardevolle eigendommen verloren gaan. 

Waar plaats je een kluis in huis?

De beste plaats waar je in huis een kluis kan plaatsen is een ruimte die voor jou gemakkelijk toegankelijk is, maar die ook weer niet direct opvalt. Een kluis heeft enkel nut wanneer je hem structureel gebruikt. 

Wat kost een kluis in huis?

Voor een paar tientjes kan je al een kluis voor thuis kopen bij een bouwmarkt maar deze beschermen uiteraard minder dan een wat duurdere versie. Voor een paar honderd euro koop je al een kluis voor thuis die een betere bescherming biedt. 


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!