Menu
Beste inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Er vinden elk jaar duizenden inbraakpogingen plaats in Nederland, bij meer dan een derde blijft het bij een poging. Het afschrikkingseffect van een goede inbraakbeveiliging zorgt er in de meeste gevallen voor dat een inbreker liever naar een volgend object doorgaat. Als het teveel moeite kost geven de meeste inbrekers op. Het loont om te investeren in een goede inbraakbeveiliging. Vaak is een simpele schroevendraaier al voldoende bij onbeveiligde ramen en deuren om ze te openen. Het blijkt dan ook uit een onderzoek van de politie dat inbrekers zich dan vooral richten op deuren en ramen. Iedereen is wel bekend met de tip om alle deuren en ramen te sluiten als u weg bent. Ook kunt u ervoor zorgen om een lichtje aan te laten staan om zo de illusie te wekken dat er nog iemand aanwezig is. En uiteraard moeten er geen waardevolle spullen liggen in het zicht. Maar er wordt helaas nog steeds ingebroken ondanks al deze tips. Het vervangen van sloten is de makkelijkste manier om inbraakbeveiliging te verhogen. In en rondom het huis camera’s plaatsen heeft op de inbraakveiligheid ook een goede invloed. Inbrekers vinden het namelijk niet fijn dat terwijl ze bezig zijn ze worden opgenomen. U schrikt inbrekers erg af door camera’s te plaatsen gericht op de oprit/voordeur of de achtertuin. Voor de mensen die de voorgaande tips niet genoeg zijn om inbrekers af te schrikken is er uiteraard ook nog de mogelijkheid een alarmsysteem te plaatsen. Zo zijn er alarmsystemen die als er iets verdachts gebeurt een melding sturen naar uw mobiel, dit geeft u de mogelijkheid om op tijd te handelen en eventueel de politie in te schakelen. Ook bestaan er alarmsystemen die minder uitgebreid zijn die daarmee ook goedkoper zijn.

Inbraakbeveiliging raam

De belangrijkste ingangen van inbrekers zijn ramen en terrasdeuren. Een raam vormt zowel in gesloten als in gekantelde toestand meestal geen grote hindernis voor inbrekers. U moet bij een inbraakbeveiliging van het raam niet alleen letten op de kant waar het sluit maar u moet vooral ook letten op de kant waar de scharnieren zitten. Wanneer inbrekers niet kiezen om via de voor of achterdeur naar binnen te gaan dan zullen zich wel proberen door een raam te wurmen. U kunt daar iets tegen doen door te kiezen voor inbraakbeveiliging van het raam. 

Inbraakbeveiliging deur

Het is een koud kunstje voor inbrekers om een deur die onbeveiligd is open te krijgen. Is dat ook het geval bij uw woning dan kunt u hier iets aan doen door te kiezen voor inbraakbeveiliging bij de deur. Een stevig veiligheidsslot is het begin van een goede inbraakbeveiliging van de voor en achterdeur. Een meerpuntssluiting is ongetwijfeld de veiligste vorm van vergrendeling. Met 1 draai aan de sleutel kunt u al die sluitpunten bedienen. Belangrijk is om de meerpuntssluiting altijd met een veiligheidsbeslag te combineren. Een cilinderslot werkt ook erg goed om een poging tot inbraak te laten mislukken. Bekijk via deze link de beste cilindersloten van dit moment!

Inbraakbeveiliging huis

Vaak worden door inbrekers de kwetsbaarheden van uw woning herkend. Er zijn verschillende manieren van inbraakbeveiliging. Vaak gebruiken inbrekers een raam om naar binnen te komen. Deze mogelijkheid kunt u drastisch beperken met een raamsluiting. Daarom is het verstandig om ervoor te zorgen dat al uw ramen zijn voorzien van sluitwerk. De raamsluitingen moeten aan alle eisen van het  Politie Keurmerk Veilig Wonen voldoen. Belangrijk is om in ieder geval de deuren te voorzien van dievenklauwen of veiligheidsscharnieren. Het is hierbij belangrijk om de draairichting van de deur te weten. U heeft vervolgens uit verschillende sloten de keuze. 

Inbraakbeveiliging bedrijven

Eigenlijk behoort inbraakbeveiliging tot de basisbeveiliging van ieder huis of bedrijf. Bedrijven die inbraakbeveiliging aanbieden streven voortdurend naar het hoogst haalbare niveau van service en kwaliteit. Iedere woning en bedrijfspand is uniek. Of het nu om complexe of eenvoudige oplossingen gaat met de beveiligingsdiensten van inbraakbeveiliging bedrijven kunt u alle kanten uit. Inbraakbeveiliging van bedrijven hebben een jarenlange ervaring en deskundige medewerkers en bezitten tevens ook de benodigde papieren zodat ze u op een juiste en correcte manieren kunnen adviseren en het de juiste inbraakbeveiliging kunnen monteren. 

Inbraakbeveiliging alarmsysteem

Als er gevaar dreigt wordt u met een inbraakbeveiliging alarmsysteem gealarmeerd. De alarmcentrale wordt gebeld afhankelijk van het alarmsysteem. U beschikt niet over de hulp van een alarmcentrale met een basis alarmsysteem, dit heeft u wel met een uitgebreid inbraakbeveiliging alarmsysteem. Bekijk de beste alarmsystemen via deze link! Daarin worden de 10 beste alarmsystemen benoemd en de 5 beste alarmsystemen besproken.

Inbraakbeveiliging Camera

Wanneer u zicht niet veilig voelt en altijd wilt kunnen zien wat er in en rondom uw woning gebeurd dan kunt u kiezen voor een camerabeveiliging. Kwalitatief worden camera’s steeds beter en tegelijkertijd ook goedkoper. Verschillende camera’s combineren is ook gemakkelijker. Camerabeveiliging heeft een preventieve werking en bovendien heeft u bij een inbraak beelden van de inbrekers. In dit artikel wordt er een top 10 benoemd van de beste beveiligingscamera’s, de top 5 wordt zelfs uitgebreid besproken!

Sticker inbraakbeveiliging

Een sticker inbraakbeveiliging schrikt inbrekers af en deze kunt u plakken in de hoek van een deur of raam. Zo zien inbrekers dat u uw huis op een juiste manier hebt beveiligd waardoor het voor hen moeilijk wordt om naar binnen te komen. Door het aanbrengen van een sticker inbraakbeveiliging is uw woning tegen inbrekers extra beveiligd. Bekijk hier de stickers die inbrekers af zullen schrikken.

Inbraakbeveiliging bedrijfspand

Ook vandaag de dag is voorkomen nog altijd beter dan genezen. Inbraakbeveiliging van het bedrijfspand is in eerste instantie dan ook uit inbraakpreventie. Meestal is de aanwezigheid van een alarmsysteem simpelweg al genoeg voor inbrekers om het bedrijfspand over te slaan. In de bedrijfswereld is een veelvoorkomend probleem dat inbraken plaatsvinden op momenten dat de zaak niet open is. Dieven kunnen ongestoord hun gang gaan zonder een kwalitatieve inbraakbeveiliging van het bedrijfspand. Het spreekt voor zich dat een alarminstallatie voor een bedrijf aan andere eisen moet voldoen en van een heel ander niveau is dan alarmsystemen voor woningen. 

Inbraakbeveiliging kunststof kozijnen

Om inbraak te voorkomen zijn er vele maatregelen. Om een kunststof raam open te breken is net zo moeilijk als een aluminium of stalen raam. Het installeren van kunststof kozijnen is alleen al om inbrekers te laten afschrikken. Het is verstandig om bij kunststof kozijnen om te kijken wat de leverancier kan aanbieden aan inbraakbeveiliging. Er zijn veel verschillende mogelijkheden inbraakbeveiliging kunststof kozijnen en iedere situatie is anders. Wilt u de kans op een inbraak aanzienlijk verlagen kies dan voor een goede inbraakbeveiling kunststof kozijnen. 

Veelgestelde vragen over een inbraakbeveiliging

Wat kost inbraakbeveiliging?

Een inbraakbeveiliging kost gemiddeld 1000 euro afhankelijk van het systeem of pakket dat u kiest.