Bespaar op je Inbraakbeveiliging!

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in uw regio! 

Inbraakbeveiliging

Er vinden elk jaar duizenden inbraakpogingen plaats in Nederland, bij meer dan een derde blijft het bij een poging. Het afschrikkingseffect van een goede inbraakbeveiliging zorgt er in de meeste gevallen voor dat een inbreker liever naar een volgend object doorgaat. Als het teveel moeite kost geven de meeste inbrekers op. Het loont om te investeren in een goede inbraakbeveiliging. Vaak is een simpele schroevendraaier al voldoende bij onbeveiligde ramen en deuren om ze te openen. Het blijkt dan ook uit een onderzoek van de politie dat inbrekers zich dan vooral richten op deuren en ramen. Iedereen is wel bekend met de tip om alle deuren en ramen te sluiten als u weg bent. Ook kunt u ervoor zorgen om een lichtje aan te laten staan om zo de illusie te wekken dat er nog iemand aanwezig is. En uiteraard moeten er geen waardevolle spullen liggen in het zicht. Maar er wordt helaas nog steeds ingebroken ondanks al deze tips. Het vervangen van sloten is de makkelijkste manier om inbraakbeveiliging te verhogen. In en rondom het huis camera's plaatsen heeft op de inbraakveiligheid ook een goede invloed. Inbrekers vind het namelijk niet fijn dat terwijl ze bezig zijn ze worden opgenomen. U schrikt inbrekers erg af door camera's te plaatsen gericht op de oprit/voordeur of de achtertuin. Voor de mensen die de voorgaande tips niet genoeg zijn om inbrekers af te schrikken is er uitaard ook nog de mogelijkheid een alarmsysteem te plaatsen. Zo zijn er alarmsystemen die als er iets verdachts gebeurt melding sturen naar uw mobiel, dit geeft u de mogelijkheid om op tijd te handelen en eventueel de politie in te schakelen. Ook bestaan er alarmsystemen die minder uitgebreid zijn die daarmee ook goedkoper zijn. Vraag direct een gratis offerte aan voor en inbraakbeveiliging

Alles over inbraakbeveiliging in jouw stad

Je verwacht misschien niet dat er in jouw huis ingebroken wordt, maar toch kan dit gebeuren. Omdat er bij een inbraak waardevolle spullen meegenomen kunnen worden, wil je voorkomen dat jou dit overkomt. Helaas weten veel mensen niet hoe ze dit doen. Geldt dit ook voor jou? Lees dan vooral verder. In deze tekst vertellen

Lees het artikel

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht? Dan staat jou de komende tijd wel wat te wachten. Het verhuizen van A naar B is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Het is dan ook van belang dat je een verhuizing tot in detail goed voorbereid. Wat ook essentieel is om een verhuizing goed te laten verlopen,

Lees het artikel

Het is ook in Haarlem verstandig om uw woning, huis of bedrijf te beveiligen tegen inbraak dit kunt u doen op verschillende manieren. U kunt voor een bouwkundige aanpak kiezen door middel van bijvoorbeeld goede sloten op deuren en ramen en beveiligingsstrips. Daarnaast kunt u ook ook elektronische beveiliging kiezen en dan kunt u denken aan een alarmsysteem of een beveiligingscamera.

Lees het artikel

Pagina   [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Inbraakbeveiliging raam

De belangrijkste ingangen van inbrekers zijn ramen en terrasdeuren. Een raam vormt zowel in gesloten als in gekantelde toestand meestal geen grote hindernis voor inbrekers. U moet bij een inbraakbeveiliging raam niet alleen letten op de kant waar het sluit maar u moet vooral ook letten op de kant waar de scharnieren zitten. Wanneer inbrekers niet kiezen om via de voor of achterdeur naar binnen te gaan dan zullen zich wel proberen door een raam te wurmen. U kunt daar iets tegen doen door te kiezen voor inbraakbeveiliging raam. 

Inbraakbeveiliging deur

Het is een koud kunstje voor inbrekers om een deur die onbeveiligd is open te krijgen. Is dat ook het geval bij uw woning dan kunt u hier iets aan doen door te kiezen voor inbraakbeveiliging deur. Een stevig veiligheidsslot is het begin van een goede inbraakbeveiliging van de voor en achterdeur. Een meerpuntssluiting is ongetwijfeld de veiligste vorm van vergrendeling. Met 1 draai aan de sleutel kunt u al die sluitpunten bedienen. Belangrijk is om de meerpuntssluiting altijd met een veiligheidsbeslag te combineren. 

Inbraakbeveiliging Deur

Inbraakbeveiliging huis

Vaak worden door inbrekers de kwetsbaarheden van uw woning herkend. Er zijn verschillende manieren van inbraakbeveiliging huis. Vaak gebruiken inbrekers een raam om naar binnen te komen. Deze mogelijkheid kunt u drastisch beperken met een raamsluiting. Daarom is het verstandig om ervoor te zorgen dat al uw ramen zijn voorzien van sluitwerk. De raamsluitingen moeten aan alle eisen van het  Politie Keurmerk Veilig Wonen voldoen. Belangrijk is om in ieder geval de deuren te voorzien van dievenklauwen of veiligheidsscharnieren. Het is hierbij belangrijk om de draairichting van de deur te weten. U heeft vervolgens uit verschillende sloten de keuze. 

Inbraakbeveiliging bedrijven

Eigenlijk behoort inbraakbeveiliging tot de basisbeveiliging van ieder huis of bedrijf. Bedrijven die inbraakbeveiliging aanbieden streven voortdurend naar het hoogst haalbare niveau van service en kwaliteit. Iedere woning en bedrijfspand is uniek. Of het nu om complexe of eenvoudige oplossingen gaat met de beveiligingsdiensten van inbraakbeveiliging bedrijven kunt u alle kanten uit. Inbraakbeveiliging bedrijven hebben een jarenlange ervaring en deskundige medewerkers en bezitten tevens ook de benodigde papieren zodat ze u op een juiste en correcte manieren kunnen adviseren en het de juiste inbraakbeveiliging kunnen monteren. 

Inbraakbeveiliging alarmsysteem

Als er gevaar dreigt wordt u met een inbraakbeveiliging alarmsysteem gealarmeerd. De alarmcentrale wordt gebeld afhankelijk van het alarmsysteem. U beschikt niet over de hulp van een alarmcentrale met een basis alarmsysteem, dit heeft u wel met een uitgebreid inbraakbeveiliging alarmsysteem. 

inbraakbeveiliging Camera

Wanneer u zicht niet veilig voelt en altijd wilt kunnen zien wat er in en rondom uw woning gebeurd dan kunt u kiezen voor een inbraakbeveiliging camera. Kwalitatief worden camera's steeds beter en tegelijkertijd ook goedkoper. Verschillende camera's combineren is ook gemakkelijker. Inbraakbeveiliging camera heeft een preventieve werking en bovendien heeft u bij een inbraak beelden van de inbrekers. 

Inbraakbeveiliging Camera

Sticker inbraakbeveiliging

Een sticker inbraakbeveiliging schrikt inbrekers af en deze kunt u plakken in de hoek van een deur of raam. Zo zien inbrekers dat u uw huis op een juiste manier hebt beveiligd waardoor het voor hen moeilijk wordt om naar binnen te komen. Door het aanbrengen van een sticker inbraakbeveiliging is uw woning tegen inbrekers extra beveiligd. 

inbraakbeveiliging bedrijfspand

Ook vandaag de dag is voorkomen nog altijd beter dan genezen. Inbraakbeveiliging bedrijfspand is in eerste instantie dan ook uit inbraakpreventie. Meestal is de aanwezigheid van een alarmsysteem simpelweg al genoeg voor inbrekers om het bedrijfspand over te slaan. In de bedrijfswereld is een veelvoorkomend probleem inbraken op momenten dat de zaak niet open is. Dieven kunnen ongestoord hun gang gaan zonder een kwalitatief inbraakbeveiliging bedrijfspand. Het spreekt voor zich dat een alarminstallatie voor een bedrijf aan andere eisen moet voldoen en van een heel ander niveau is dan alarmsystemen voor woningen. 

Inbraakbeveiliging kunststof kozijnen

Om inbraak te voorkomen zijn er vele maatregelen. Om een kunststof raam open te breken is net zo moeilijk als een aluminium of stalen raam. Het installeren van kunststof kozijnen is alleen al om inbrekers te laten afschrikken. Het is verstandig om bij kunststof kozijnen om te kijken wat de leverancier kan aanbieden aan inbraakbeveiliging. Er zijn veel verschillende mogelijkheden inbraakbeveiliging kunststof kozijnen en iedere situatie is anders. Wilt u de kans op een inbraak aanzienlijk verlagen kies dan voor een goede inbraakbeveiling kunststof kozijnen. 

Inbraakbeveiliging Kunststof Kozijnen

Veelgestelde vragen over een inbraakbeveiliging

Wat kost inbraakbeveiliging

Een inbraakbeveiliging kost gemiddeld 1000 euro afhankelijk van het systeem of pakket dat u kiest. 

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!