Loeplamp test 2022

de beste Loeplampen overzicht

Een loeplamp is een combinatie van een lamp en een vergrootglas. Iedereen die wel eens heeft gewerkt met een vergrootglas weet dat er op het object dat u via de loep wilt bekijken vaak te weinig licht valt. De oplossing is een loeplamp. Hiermee heeft u altijd voldoende licht op het object waar u mee bezig bent. Een voordeel van de loeplamp is dat deze zo gemonteerd is dat deze niet rechtstreeks in uw ogen schijnt maar op het voorwerp dat u bekijkt. Loeplampen worden vaak op een arm gemonteerd om beide handen vrij te houden. De arm zorgt ervoor dat de lamp in de gewenste stand gezet kan worden zodat u naar uw werkstuk kan kijken via de loep waarna u twee handen vrij heeft om te werken aan uw werkstuk. 

De 6 Beste Loeplampen

#1
Loeplamp met standaard

 Loeplamp met standaard

Deze professionele manicure loeplamp met standaard is geschikt voor in een beauty salon, nagelstudio, pedicure salon of voor thuis om aan uw eigen werkstukken te werken

#2
Loeplamp met klem en voet

Loeplamp met klem en voet

Deze 2 in 1 loeplamp met tafelklem en voet is makkelijk voor het lezen of gebruik deze om de kleinste details te kunnen zien bij je hobby of het werken met electronica.

#3
Flexibele loeplamp met tafelklem

Flexibele loeplamp met tafelklem

De loeplamp is gemaakt van stevig aluminium en kan dankzij zijn 3 draaipunten en 4 veringen moeiteloos in alle hoeken en richtingen bewegen.

#4
Led Loeplamp met tafelklem

Led Loeplamp met tafelklem

Deze LED loeplamp met tafelklem is een hulpmiddel dat u gebruikt als extra goed zicht vereist is. Of het nu gaat om het lezen of bij allerlei hobby's zoals modelbouw, breien of puzzelen.

#5
Hand Loeplamp

Hand Loeplamp

Hand loeplamp met led geschikt voor multifunctioneel gebruik, zoals het lezen van kranten en boeken, het vergroten van kleine lettertjes op verpakkingen.

#6
Tafelmodel Loeplamp

Tafelmodel Loeplamp met Led

Met dit tafelmodel LED leeslamp heeft u de handen vrij om u volledig op uw bezigheid te kunnen concentreren. Denk aan werken met kleine onderdelen het in elkaar zetten van een modelbouw.

loeplamp led

Er zijn heel veel verschillende loeplampen te koop waaronder ook de loeplamp led. Deze geeft helder licht en is ook nog. eens energiezuinig. De voordel van een loeplamp led is dat het soms tot wel zeven keer minder stroom verbruikt dan met andere type verlichting. En een laag energieverbruik scheelt aanzienlijk in de portemonnee. Daarnaast heeft een loeplamp led een lange levensduur. Samen met het lage energieverbruik zorgt dit ervoor dat de loeplamp led de meest milieuvriendelijke en duurzame keuze is. 

loeplamp op statief

Een loeplamp op statief zorgt ervoor dat de loeplamp zeer wendbaar is en daardoor voor u makkelijk bruikbaar is. Een loeplamp op statief heeft meestal een verzwaarde onderkant zodat deze stevig op de grond staat. Ook is er een loeplamp op statief met wieltjes zodat deze eenvoudig verrijd kan worden. Dit is erg handig wanneer de loeplamp op statief op verschillende plaatsen gebruikt dient te worden. 

beste Loeplamp top 3 Review

1. Loeplamp met standaard

Deze professionele manicure loeplamp met witte standaard is geschikt voor in een beauty salon, nagelstudio, pedicure salon of voor thuisgebruik om aan uw eigen werkstukken te werken. De stabiele standaard is voorzien van vier wielen zodat het uiterst mobiel is in gebruik. Met deze loep lamp behoren vermoeide ogen tot het verleden! De loeplamp beschikt over een neonringlamp voor schaduw vrije belichting.

Voordelen:

 • Handige wieltjes
 • Zeer buigzame arm
 • Uitstekend licht met groot kijkvlak
 • Eenvoudig in gebruik
 • Voordelige koop
 • Perfect voor slecht ziende mensen

Nadelen:

 • De kabel zou iets langer kunnen

2. Loeplamp met klem en voet

De veelzijdige LED loeplamp met zeer heldere lens vergroot de kleinste details 200% en 400%. Deze handige 2-in-1 loeplamp met stabiele voet en tafelklem is makkelijk voor het lezen van bv etiketten in je keuken, bij het lezen van een boek of gebruik deze om de kleinste details te kunnen zien bij je hobby zoals diamond painting, borduren of het werken met electronica.

Voordelen:

 • Staat mooi en stevig
 • Geeft een fijn licht
 • Flexibel te verstellen
 • Makkelijk in gebruik
 • 3 lichtsterktes

Nadelen:

 • Verkrijgbaar in maar 1 kleur

3. Flexibele loeplamp met tafelklem

De flexibele loeplamp beschikt over ringverlichting met 64LEDs en 3 verschillende lichtstanden. de verlichting varieert van fel koel licht naar warm wit licht. Naast dat de verlichting beschikt over 3 verschillende lichtstanden zijn deze ook individueel te dimmen. Zo kan je de verlichting instellen die voor jou comfortabel en prettig aanvoelt.

Voordelen:

 • 3 verschillende licht tinten met dim functie
 • 64 LEDs in de ringverlichting
 • 5x zoom met een dioptrie van 10
 • Flexibel, verstelbaar te strekken tot 70cm
 • Stabiel en neemt geen werkruimte in beslag
 • Sterke tafelklem met een klembreedte van 5,5cm

Nadelen:

 • Geen

loeplamp staand

Een loeplamp staand kunt u plaatsen overal waar u maar wilt. U kunt een loeplamp staand bijvoorbeeld plaatsen naast uw stoel of bank om een boek of de krant goed te lezen. Maar ook is de loeplamp staand prima naast de tafel neer te zetten voor beter zicht tijdens precieze werkzaamheden zoals allerlei hobby's. Een loeplamp staand is in veel situaties een uitkomst. U heeft helder en beter zicht om ongestoord te kunnen knutselen, lezen of werken. 

loeplamp schoonheidssalon

Wanneer u op zoek bent naar een loeplamp schoonheidssalon is het belangrijk om rekening te houden met hoeveel licht er in de salon nodig is en ook wat de vergroting van de loep moet zijn. Iedere loeplamp schoonheidssalon is verkrijgbaar als statief of een tafelmodel. 

loeplamp met klem

Een loeplamp met klem kan aan de zijkant van uw bureau of werktafel worden bevestigd. De loeplamp met klem is bijzonder handig voor het werken aan kleine objecten. De loeplamp met tafelklem biedt hulp bij het lezen en andere creatieve bezigheden. Wilt u bijvoorbeeld in de avonduren nog even puzzelen, een boek of tijdschrift lezen of met u hobby bezig zijn dan is een loeplamp met klem de ideale oplossing. 

loeplamp tafelmodel

De loeplamp tafelmodel is erg handig en makkelijk om aan kleinere objecten te werken. Een loeplamp tafelmodel is perfect geschikt voor gedetailleerd werk met kleine onderdelen. De loeplamp voor op de tafel is een fijn hulpmiddel bij allerlei activiteiten die (extra) goed zicht vereisen. Een loeplamp tafelmodel kan worden gebruikt voor het lezen van een boek, tijdschrift of de krant maar natuurlijk ook bij andere bezigheden en hobby's. 

Waar loeplamp kopen

U vraagt zich misschien af waar loeplamp kopen? Een loeplamp is te koop in zowel een fysieke winkel als online. Online is er een zeer groot aanbod loeplampen. Bij de aanschaf van een loeplamp is het belangrijk om te letten op de specificaties en kwaliteit. Een loeplamp is bij veel verschillende winkels te koop en en er zijn heel veel verschillende soorten te verkrijgen. 

loeplamp action

De loeplamp action biedt licht en het vergrootglas biedt een goede en duidelijke manier om kleine objecten en dingen te visualiseren. Het vergrootglas en het licht zijn op afzonderlijke zwanenhalsarmen gemonteerd zodat de vergroting of het licht waar het nodig is kan worden verplaatst. De loemplamp action is aantrekkelijk en stijlvol ontworpen om te passen in uw interieur. 

Loeplamp Action

loeplamp blokker

Bent u op zoek naar een loeplamp blokker dan heeft u daar niet heel veel keus. U kunt daar terecht voor een loeplamp met klem en een tafelmodel loeplamp. De loeplamp blokker is het ideale hulpmiddel voor creatieve bezigheden en het lezen van boeken en tijdschriften. Met een loeplamp blokker wordt het zicht vele malen duidelijker en het lezen en kijken gemakkelijker. Naast deze artikelen heeft blokker ook een sticker camera bewaking.

loeplamp ikea

Een loeplamp ikea zit helaas nog niet in het assortiment. Het had prima gekund dat deze grote woonwinkel ook loeplampen in de winkel zouden hebben liggen maar jammer genoeg is dit momenteel nog niet het geval. Via de website van Ikea kunt u wel in de gaten houden of er misschien binnenkort wel een loeplamp ikea wordt aangeboden. Ook kunt u bij ikea terecht voor een co2 meterrookmelder en een kierstandhouder.

loeplamp mediamarkt

Wanneer u een loeplamp mediamarkt zoekt kunt u deze helaas niet vinden in het assortiment van deze winkel. U kunt wel zo nu en dan even informeren bij een filiaal van Mediamarkt of ze er een loeplamp verkopen en ook is het verstandig om de folder en de website in de gaten te houden voor een loeplamp mediamarkt. Verder kan je hier ook een loeplampalarm installatiebeveiligingscamera en deurbel met camera kopen.

loeplamp praxis

Een loeplamp praxis is helaas niet verkrijgbaar. Bij praxis hebben ze een ruim assortiment artikelen dus het niet heel raar dat u misschien dacht dat ze ook er ook een loeplamp verkopen. Het kan natuurlijk wel zijn dat ze soms als tijdelijk actie een loeplamp praxis in de winkel hebben staan. Vaak kunt u het beste hiervoor de folder of de website van Praxis in de gaten houden. U kunt natuurlijk ook af en toe even bij de dichtstbijzijnde winkel van de praxis naar binnen lopen om te kijken of er een loeplamp te koop is. Bij praxis hebben ze verder ook een alarmsysteem voor ouderensleutelkluis en een elektrische gordijnrails

loeplamp Gamma

Zoekt u een loeplamp Gamma dan heeft u online de keuze uit drie verschillende modellen. Alledrie de modellen zijn het merk Alecto. Bij de Gamma vind u een tafelloeplamp, een loeplamp met klem en een staande loeplamp. Met een loeplamp gamma ziet u alles beter en is perfect geschikt als hulpje bij het uitoefenen van uw hobby of het lezen. Naast deze loeplamp verkopen ze ook een tochtstrip cilinderslotrollator, camerabeveiligingajax alarmsysteem.

loeplamp gamma

loeplamp Hema

Helaas is een loeplamp Hema momenteel nog niet verkrijgbaar. Bij de Hema is er geen loeplamp in het assortiment te vinden. Hema heeft tegenwoordig een ruim en veelzijdig assortiment en het had prima gekund dat ze ook een loeplamp bij de Hema hadden verkocht maar jammer genoeg is deze daar nog niet te vinden. Het is aan te raden om de website en de folder in de gaten te houden of er in de toekomst een loeplamp hema beschikbaar is. Ook kan je voor andere beveiliging artikelen, slimme apparaten of hulpmiddelen terecht bij de Hema zoals Philips hue spots en andere slimme lampjes. Voor de Beste Koolmonoxide Melders voor u extra veiligheid. Watermelders voor bij de wasmachine en in badkamer en de Beste Vluchtladder voor op een kamer op een verdieping. Anti klim Strips voor op de poort en schutting in je tuin en een Blusdeken voor bij de frituurpan in de keuken samen met één van de Beste Brandblussers voor optimale veiligheid.

loeplamp lidl

De loeplamp lidl is een handig vergrootglas met een draaibare lampenkop en is voorzien van 60 duurzame LED's met een wit helder licht voor een optimaal zicht. De loeplamp lidl is voorzien van een krachtige schroefklem om de loep te bevestigen op planken of tafels tot een dikte van 6 cm. Verder heeft de loeplamp lidl een lenssterkte van 5 dioptrie en is hij voor 34.99 op de website van de Lidl. 

loeplamp lidl

loeplamp Aldi

Een loeplamp Aldi vind u niet standaard in het assortiment van deze winkel. Wel hebben ze geregeld een loeplamp te koop en deze vind u dan als tijdelijke actie in de folder. Wanneer u dus graag een loeplamp aldi wilt aanschaffen is het aan te raden om de folder in de gaten te houden om te zien wanneer de loeplamp aldi weer verkrijgbaar is. 

Veelgestelde vragen over een loeplamp

Loeplamp waar te koop

Een loeplamp is zowel in een fysieke winkel als online verkrijgbaar. Een loeplamp is er in verschillende modellen zo is er bijvoorbeeld een loeplamp staand, een loeplamp tafelmodel en een loeplamp met klem. 


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!