Ajax Alarmsysteem Review 2022

Dit is het beste Ajax alarmsysteem van het moment (update november 2022)

Met een Ajax alarmsysteem beschermt u uw woning, of bedrijf optimaal tegen inbraak, brand en overstroming. Een Ajax alarmsysteem kent vele voordelen. Het ziet er goed uit, staat in verbinding met uw smartphone en is draadloos. Voor bewegingsdetectie zijn er verschillende sensoren maar ook sirenes en rookmelders. Het alarmsysteem van Ajax is zeer vergevorderd en kan bijvoorbeeld het verschil uitmaken tussen mensen en dieren. Het Ajax alarmsysteem kan worden aangesloten op de meldkamer maar kan ook zonder een abonnement direct doormelden naar een mobiele telefoon. Alleen de beste beschikbare componenten worden bij het merk Ajax gebruikt en zijn in een fijn vormgegeven behuizing ingepakt. Dit gecombineerd met hun gepatenteerde technologie├źn maken het beste Ajax alarmsysteem van het moment. Het Ajax alarmsysteem is van Europa het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem. 

Onze eerste keuze

Ajax Alarmsysteem Starterset

Ajax Alarmsysteem Starterset

Sterke punt

Met deze Ajax Alarmsysteem Starterset kunt u eenvoudig en snel uw huis en pand beveiligen. Dit Ajax Alarmsysteem is een prima beveiligingssysteem en bevat 2 gecertificeerde inbraak componenten. Veiligheid en installatiegemak zijn gecombineerd met design en heeft voor iedereen een gemakkelijke bediening. 

Zwakke punt

Er dient een account aangemaakt te worden voor het gebruik van de bijbehorende app.

Conclusie

Dit complete alarmsysteem is makkelijk in gebruik en heeft een overzichtelijke app waar u alles in kan stellen. In combinatie met meldingen werkt de app super snel. Alles is super snel te installeren en heeft een groot bereik. 

de tweede keuze

Ajax alarmsysteem starterkit

Ajax Alarmsysteem Starterskit

Sterke punt

U heeft alles bij de hand op uw smartphone met deze Ajax alarmsysteem starterskit. De hub kan maximaal 100 componenten en 50 gebruikers controleren. Heel handig is dat de centrale alarmen meldt via sms, push meldingen of een telefoongesprek.

Zwakke punt

Geen garantie op batterijen.

Conclusie

Deze Ajax Alarmsysteem Starterskit wordt geleverd inclusief MotionCam (PIR-detector met fotoregistratie), DoorProtect (draadloos magneetcontact) en draadloze afstandsbediening. U heeft zo een compleet alarmsysteem welke u eenvoudig snel en makkelijk kunt installeren. 

ajax alarmsysteem installeren

Een Ajax alarmsysteem installeren is ontzettend eenvoudig en kan u gemakkelijk zelf doen en anders door een alarminstallateur. U kunt veel geld besparen door zelf het Ajax alarmsysteem te installeren. Het Ajax alarmsysteem is gemaakt om zelf makkelijk en snel te installeren. Met de consument in gedachten is het systeem bedacht. Er is een duidelijke handleiding beschikbaar voor elk artikel van Ajax. De handleidingen zijn voor iedereen te volgen omdat ze met duidelijke plaatjes worden uitgelegd. Voor iedereen die een kwalitatief goed systeem wenst is het Ajax alarmsysteem bedacht. 

ajax draadloos alarmsysteem

Een Ajax draadloos alarmsysteem is betrouwbaar en geavanceerd en maakt draadloze communicatie in uw huis of bedrijf mogelijk. Het merk Ajax maakt gebruik van gecertificeerde apparatuur. De levensduur van de batterij is tot wel 7 jaar. Een Ajax draadloos alarmsysteem staat voor hoge kwaltieit, gebruiksgemak en design. U woning of bedrijf wordt optimaal beschermd tegen inbraak, brand of overstroming met een Ajax draadloos alarmsysteem. Het alarmsysteem ziet er goed uit en staat in verbinding met uw smartphone. Er zijn voor bewegingsdetectie verschillende sensoren maar ook sirenes en rookmelders. Een Ajax draadloos alarmsysteem kan direct doormelden naar een mobiel zonder abonnement maar kan ook op de meldkamer worden aangesloten. 

Ajax Alarmsysteem Reviews top 5

1. Ajax Alarmsysteem Starterset

Deze alarmsysteem starterset van Ajax bevat een centrale, bewegingsmelder, handzender en magneetcontact. Met dit alarmsysteem beveiligd u eenvoudig en snel uw woning of pand. 

Voordelen:

 • Complete set
 • Eenvoudige installatie
 • Gratis app
 • Nederlandse handleiding
 • Makkelijk te monteren

Nadelen:

 • Er dient een account aangemaakt te worden voor het gebruik van de bijbehorende app.

Conclusie:

Deze Ajax alarmsysteem starterset is compleet waarmee u uw huis of pand simpel en snel kunt beveiligen. Het alarmsysteem heeft een overzichtelijke app waarin u alles kan instellen en is makkelijk in gebruik. De installatie van dit alarmsysteem is zeer snel en het bereik is groot. 

2. Ajax Alarmsysteem Starterskit

Een compleet draadloos alarmsysteem welke u zelf gemakkelijk en snel kunt installeren. De bediening werkt simpel via een app en het alarmsysteem is ook nog uit te breiden. 

Voordelen:

 • Draadloos alarmsysteem
 • Werkt met een app
 • PIR-detector met fotoregistratie
 • Inclusief afstandsbediening
 • Batterijen meegeleverd
 • Eenvoudige installatie

Nadelen:

 • Geen garantie op batterijen

Conclusie:

Deze Ajax Alarmsysteem Starterskit bevat een draadloze afstandsbedieing, MotionCam (PIR-detector met fotoregistratie) en DoorProtect (draadloos magneetcontact). Zo heeft u een compleet alarmsysteem en het installeren is ook eenvoudig en snel. 

3. Ajax Alarmsysteem Voor Woning Of Kantoor

Dit is een compleet Ajax alarmsysteem voor het beveiligen van uw woning of kantoor. Dit draadloze alarmsysteem is eenvoudig te bedienen met een app en is inclusief bewegingsmelder, afstandsbediening, deur-/raamcontact en twee stickers met tekst. 

Voordelen:

 • Draadloos alarmsysteem
 • Werkt met een app
 • Eenvoudige installatie
 • Makkelijk uitbreidbaar
 • Nederlandse handleiding
 • Inclusief afstandsbediening

Nadelen:

 • Geen nadelen gevonden

Conclusie:

Een compleet draadloos alarmsysteem van het merk Ajax om uw woning of kantoor te beveiligen. Het alarmsysteem is eenvoudig te installeren en te bedienen via een app. De set bevat een afstandsbediening, deur-/magneetcontact, twee stickers met tekst en een bewegingsmelder. 

4. Ajax Paniekknop

De Ajax Paniekknop is een kleine knop die u gemakkelijk aan bijvoorbeeld het uiteinde van uw bed, uw sleutelbos, eenvoudig in uw zak kunt stoppen of onder te tafel kunt monteren. 

Voordelen:

 • Werkt draadloos
 • Batterij meegeleverd 
 • Tot wel 1300 meter bereik
 • Uitbreidbaar
 • Inclusief montagemateriaal
 • Bediening via app

Nadelen:

 • Geen ingebouwde microfoon

Conclusie:

Deze kleine paniekknop van Ajax is eenvoudig onder te tafel te monteren, aan uw sleutelbos te bevestigen of kunt u simpel in uw zak te stoppen. U voelt zich met de Ajax paniekkop over veilig en is makkelijk draadloos te bedienen via een app. 

5. Ajax zorgalarm

Hulpbehoevenden kunnen met dit Ajax zorgalarm hulp inschakelen door te drukken op een paniekknop. De toegewezen persoon kan na het ontvangen van een melding via zijn of haar mobiel op afstand meekijken en communiceren.

Voordelen:

 • Eenvoudige installatie
 • Geen abonnementskosten
 • Klasse 2 gecertificeerd
 • Gratis app
 • Uitbreidbaar tot volwaardig huis alarmsysteem

Nadelen:

 • Engelse handleding

Conclusie:

Dit Ajax zorgalarm werkt zowel op WiFi of internetkabel. De paniekknop heeft tot 1000 meter bereik en bij normaal gebruik gaat de batterij minstens 5 jaar mee. Het Ajax zorgalarm heeft een gecertificeerde klasse 2 centrale en hierdoor heeft u de zekerheid van een veilige omgeving. De centrale schakelt bij stroomuitval over naar een ingebouwde accu en kan hiermee functioneren tot 15 uur. Het is tevens mogelijk om de centrale te koppelen met een professionele meldkamer. 

ajax beveiliging

Ajax beveiliging combineert technische innovaties met gebruiksvriendelijkheid en heeft een modern design. Een Ajax beveiliging is betrouwbaar en er zijn geen compromissen gemaakt tijdens het ontwerpen als het op veiligheid aankomt. De beveiliging van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een alarmsysteem. Het bedrijf Ajax systems brengt sinds 2011 beveiligingsproducten en is niet te verwarren met het merk van de voetbalclub en de brandblussers. Het doel van Ajax beveiliging is om eenvoudig een premium alarmsysteem te ontwikkelen dat staat voor gebruiksgemak, premium design en hoge kwaliteit. 

ajax Starterkit

De Ajax starterkit bevat alles om een woning te beschermen. Deuren en activiteiten worden binnenin bestuurd door gevoelige sensoren, welke ze weer met de buitenwereld verbind door middel van een krachtige hub. De ajax starterkit is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De ajax inbraakinstallatie is eenvoudig te bedienen en te installeren. De verschillende componenten werken op batterijen die maar liefst zeven jaar mee gaan. Alle sensoren, sirenes en rookmelders zijn aan een Ajax hub centrale verbonden. 

ajax alarmsysteem handleiding

Een Ajax alarmsysteem handleiding is online eenvoudig te vinden. Om ieder onderdeel van het Ajax alarmsysteem te installeren volgt u de korte en makkelijk te volgen stappen. Na het volgen van alle stappen in de Ajax alarmsysteem handleiding heeft u zelf succesvol het alarm geinstalleerd en bent u klaar om deze zelf te onderhouden. 

ajax alarmsysteem camera

Van zichzelf bevat het Ajax alarmsysteem geen IP camera. Het systeem is geschikt als smarthome waardoor het zeker mogelijk is om IP camera's in het systeem te integreren. Een Ajax alarmsysteem camera is betrouwbaar en makkelijk te installeren. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor een Ajax alarmsysteem camera. 

ajax alarmsysteem aanbieding

Geregeld is er een Ajax alarmsysteem aanbieding te vinden. Een Ajax alarmsysteem is bij veel (web)winkels te koop en het is dan ook aan te raden deze winkels in de gaten te houden of er een Ajax alarmsysteem in de aanbieding is. Het is natuurlijk altijd mooi meegenomen om een Ajax alarmsysteem aanbieding te vinden. 

ajax alarmsysteem meldkamer

Een Ajax alarmsysteem meldkamer is zeer zeker mogelijk. Translator is een intermediaire app en hiermee kunnen beveiligingssystemen op de software van de meldkamer worden aangesloten. Momenteel is het in samenwerking met Service Centrale Nederland mogelijk om 6 maanden gratis doormelding naar de meldkamer te krijgen. Na 6 maanden betaald u per maand 16 euro inclusief BTW. 

ajax alarmsysteem kopen

Een Ajax alarmsysteem kopen is zowel online als in een fysieke winkel mogelijk. De prijs kwaliteitsverhouding is goed. U kunt er voor kiezen om een complete set Ajax alarmsysteem te kopen of u als u het liever zelf samenstelt dan is dit ook prima mogelijk. Ze verkopen een Ajax starterkit maar ook hebben ze alle onderdelen los in het assortiment. Een Ajax alarmsysteem kopen kan in de kleur wit en zwart. 

ajax accessoires

De Ajax accessoires zijn gemaakt van hoge kwaliteit en voor elke situatie is er wel een passende accessoire te koop. Er zijn veel verschillende Ajax accessoires te koop waaronder onder andere sirenes, flitsers, magneetcontacten, glasbreukmelder, bewegingsdetectie, branddetectie, waterdetectie en batterijen. Alle Ajax accessoires zijn online te vinden. 

Ajax wit of zwart?

Kiest u een Ajax wit of zwart? Ze hebben er bij Ajax voor gekozen om een alarmsysteem in zowel de kleur wit als zwart te maken. Zo past dit alarmsysteem bij elk interieur en kunt u zelf kiezen welke kleur u graag wilt hebben. De meeste alarmsystemen zijn vaak alleen in het wit verkrijgbaar en daarom is dit wel een pluspunt dat Ajax de klant de keuze geeft tussen twee verschillende kleuren. 

Ajax alarmsysteem simkaart

De Ajax alarmssyteem simkaart kiest automatisch een provider met het beste signaal binnen Europa. Mocht de provider een storing hebben dan schakelt binnen enkele minuten de HUB op een andere provider over. Normaal gesproken wordt om het systeem van internet te voorzien de HUB bedraad op de router aangesloten. Een Ajax alarmsysteem simkaart kan het werk overnemen mocht het internet thuis niet werken. Wanneer u de beschikking heeft over een vaste internetverbinding kan een Ajax alarmsysteem simkaart per jaar hooguit enkele seconden zijn diensten bewijzen. 

Ajax Sirene

Een Ajax sirene is verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. De Ajax sirene is net als het complete alarmsysteem en de bijbehorende accessoires ook verkrijgbaar in de kleur wit of zwart. Zo is er de homesiren dit is de draadloze binnensirene en er is de streetsiren en is de draadloze buitensirene van Ajax. De Ajax sirene heeft een aanpasbaar geluidsniveau en de buiten sirene heeft een bereik in een open veld van 1500 meter vanaf de HUB. Alle installatie benodigdheden worden bij de Ajax Sirene meegeleverd. 

Ajax sirene

Ajax Bedieningspanelen

Ajax bedieningspanelen zijn de centrale van het alarmsysteem en werkt door middel van een HUB. Vanuit een HUB verloopt alle communicatie en dit is het hart van het systeem. Met een draadloze keypad kunt u bij de deur het systeem in en uit schakelen. De duidelijke knoppen zorgen ervoor dat iedereen kan schakelen op de draadloze keypad en om het nog makkelijker te maken kan inschakelen altijd zonder code. 

Ajax bedieninspanelen

Ajax Rookmelder

Als er in de woning of het pand rookontwikkeling ontstaat zal de Ajax rookmelder alarm slaan. Ook zal de Ajax rookmelder een duidelijk signaal afgeven wanneer de temperatuur boven de 60 graden stijgt. Door het toevoegen van een Ajax rookmelder aan uw alarmsysteem vergroot u uw veiligheid in uw woning of bedrijfspand. De Ajax rookmelder is voorzien van een batterij met zeer lange levensduur en u wordt tijdig gewaarschuwd middels een geluid wanneer deze er bijna op zit. Een Ajax rookmelder kan draadloos aan uw Ajax alarmsysteem worden gekoppeld. 

Ajax rookmelder

Ajax Hub 2

Als basis van het alarmsysteem is de Ajax Hub nodig. De vernieuwde Ajax Hub is de Ajax Hub 2. Een Ajax Hub 2 beheert alle Ajax apparaten in het systeem en waarschuwt gebruikers voor gebroken ramen, openstaande deuren, overstromingen en dreigende brand. Hub 2 stuurt foto's van de MotionCam-detectoren door wanneer inbrekers inbreken in uw woning en het brengt uw beveiligingsbedrijf van het gevaar op de hoogte. Om te weten wat er aan de hand is hoeft u niet constant onder het toezicht van beveiligingscamera's te leven. Tijdens een stroomuitval werkt de Ajax Hub 2 tot 16 uur. De Hub 2 is het hart van het beveiligingssysteem en u kunt er diverse soorten beveiliging en controle componenten op aansluiten van Ajax. De Ajax Hub 2 vertegenwoordigd een bedieningspaneel van het alarmsysteem dat intelligent is en welke detectoren ondersteunt door middel van fotoverificatie van indringers. Met de Ajax Hub 2 worden wel 100 componenten ondersteund, 50 gebruikers en 9 groepen/zones. Tevens is de Hub 2 NCP klasse 2 gekeurd. 

Ajax Hub 2

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!