Huisdieren Veiligheid

Honden en katten zijn enorm populaire huisdieren die veel plezier, structuur en gezelschap kunnen bieden. Wie een huisdieren wil nemen dient ook na te denken over huisdieren veiligheid. Zo zijn er bijvoorbeeld hondenrekken om uw hond blij en veilig op de juiste plek te houden. Er zijn hondenrekken te verkrijgen die u binnen kunt gebruiken en er zijn ook hondenrekken die voor buiten geschikt zijn. Hondenrekken zijn erg handig voor huisdieren die niet op hun plaats blijven en veel over de stoelen komen. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar en ze zijn gemakkelijk vast te maken. Ook in de auto kan een hondenrek erg handig zijn. vraag direct een gratis offerte aan voor huisdieren veiligheid

Tips en Informatie over huisdieren veiligheid

In de beveiliging van een huis is de garagedeur vaak een zwakke plek. De garagedeur beveiligen is daarom belangrijk en dit kan worden gedaan door middel van een goed alarmsysteem en sloten met een politiekeurmerk. Het nemen van maatregelen om inbraak via de garagedeur te voorkomen is zeker aan te raden. Het komt nog heel vaak voor dat mensen hun huis goed beveiligen maar de garagedeur hierbij vergeten.

Lees het artikel

Antiklimstrips zorgen ervoor dat u een slimme en eenvoudige maatregel treft om bijvoorbeeld inbrekers, steenmarters en katten moeilijk te maken om uw balkon of tuin te bereiken. Met een anti klim strip heeft u een barrière die het inbrekers weerhouden om toegang te verschaffen tot uw woning. Anti klim strips zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarmee u uw schutting, balkon, regenpijp en schuttingdeur beveiligd.

Lees het artikel

Het huis kan flink afkoelen met de lage temperaturen en de straffe wind in de herfst en winter. Wilt u hier iets aan doen dan is het plaatsen van tochtstrips een goede keuze. Om in de woning de warmte vast te houden kan je het kiezen voor de beste tochtstrips van het moment.

Lees het artikel

Pagina   [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

honden veiligheid

Van nature is een hond erg energiek en speels. Het liefst rennen ze om te snuffelen overal heen. Met honden veiligheid biedt u de nodige veiligheid. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat een hond de mogelijkheid krijgt zich uit te leven eens in de zoveel tijd. Er zijn diverse accessoires om uw hond veilig te laten spelen. hem te vervoeren of met hem te lopen. Meerdere malen per dag moet een hond worden uitgelaten. In de donkere wintermaanden kan het daarbij voorkomen dat de hond niet altijd even goed zichtbaar is. Om uw hond de nodige veiligheid te kunnen bieden kunt u kiezen voor een lichtgevende halsband of reflecterende hondenkleding. Gaat u wel eens een stukje varen en bent u bang dat de hond het water in springt dan kunt u door gebruik te maken van een zwemvest voor honden uw hond veilig mee op de boot nemen. Een hond vervoeren in de auto gaat niet altijd even gemakkelijk. Om honden veiligheid te kunnen bieden kunt u bijvoorbeeld van een veiligheidsnet gebruik maken. Door in de auto een veiligheidsnet op te hangen in de auto zal de hond niet door de hele auto geslingerd worden. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een bench, reismand of reistas. 

Honden Veiligheid

Katten veiligheid

Wanneer u een kat in huis heeft is het aan te bevelen om uw huis en tuin zo veilig mogelijk te maken. Laat uw kat nooit in de buurt van de plaats waar schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen. Bewaar schoonmaakmiddelen daarom altijd op een plaats waar de kat niet bij kan komen. Net zoals een baby bestudeert een kitten ook voorwerpen door ze aan te raken, ervan te proeven en er op te kauwen. Belangrijk is daarom de katten veiligheid in uw woning denk hierbij aan raambeveiliging. Een volop ontwikkelde kitten houdt ervan om van alles te verkennen en hij moet worden beschermd tegen allerlei gevaarlijke voorwerpen die aanwezig zijn in een huis. Houd katten weg van gevaarlijke planten. Hoewel katten vleeseters zijn houden velen van hen ook van plantaardige stoffen en groenten. 

Katten Veiligheid

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!