Beste Smart Lock

Wanneer je op zoek bent om dit jaar de beste smart lock te kopen dan ben je hier aan het juiste adres. De beste smart lock is zeer makkelijk in gebruik waardoor je er heel veel gemak van zult hebben. Ieder jaar verschijnt er een groot aantal nieuwe smart lock artikelen op de markt en die strijden allemaal om je aandacht en geld. We hebben daarom onze selectie gemaakt van de beste smart lock met daarin verschillende opties en prijsklassen. Er bestaat een smart lock voor onder andere binnendeuren, buitendeuren en objecten voor bijvoorbeeld het beveiligen van je voordeur, fiets of kluisje. Zo is er een smart lock die je kan openen en sluiten met je mobiele telefoon, RFID tag, afstandsbediening of pincode. Met deze functies is de smart lock zeer makkelijk te bedienen haal je het beste uit je smart lock. 

Onze eerste keuze

Bold Smart Lock

Bold Smart Lock

Sterke punt

De installatie van deze smart lock gaat heel makkelijk, ondanks dat je de complete cylinder vervangt. Binnen enkele minuten en drie simpele stappen kan bijna iedereen deze smart lock installeren en direct gebruiken.

Zwakke punt

Om het slimme deurslot vanaf een andere locatie via internet te bedienen, heb je wel de Bold Connect bridge nodig.

Conclusie

Deze smart lock van Bold is uiterst safe en duurzaam. Het heeft het SKG keurmerk met drie sterren, waardoor hij als zeer veilig wordt geclassificeerd. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de inbraakgevoeligheid van je huis, appartement, kantoor of vakantiewoning. Wanneer je je gsm bent vergeten, hij leeg is of bewust thuis hebt gelaten kun je nog altijd je deur openmaken met de pincode.

de tweede keuze

LOQED Touch Smart Lock

LOQED Touch Smart Lock

Sterke punt

Dit slot is wanneer je de pincode uitschakel als enige Smart Lock SKG*** gecertificeerd. Wel zo handig bij diverse verzekeringen.

Zwakke punt

Niet geschikt voor alle type cilindermaten

Conclusie

Met het LOQED Touch Smart Lock zijn je sleutels onnodig. Je verbindt het slimme deurslot via bluetooth met je gsm waarna deze met één klik opent. Het LOQED Touch Smart Lock is het meest veilige smart lock op de Nederlandse markt. Het heeft het daarom ook het hoogste mogelijke SKG-drie-sterren met veiligheidscertificaat behaald wat door alle Nederlandse verzekeraars wordt erkend. 

Keuze Hulp 

Kies in een paar stappen de smart lock / slimme deurslot die het beste bij je past.

Dit moet je weten voordat je een slim deurslot of Smart lock koopt

Met een slim deurslot of smart lock ontgrendel je de deur via een app op je smartphone of wanneer je in de buurt bent van je voordeur gaat de deur vanzelf open. Een smart lock zorgt voor meer efficentie, controle en veiligheid. Een slim deurslot ontgrendel en vergrendel je eenvoudig van elke locatie. Bovendien verdeel je 'digitale sleutels' simpel onder verzorgers, familie en vrienden of andere personen die je woning regelmatig bezoeken. Er zijn verschillende soorten slimme deursloten te koop en ze zijn niet allemaal hetzelfde. Zo zijn er voor slimme sloten verschillende opties: enkele voorbeelden zijn sloten die gebruik maken van je vingerafdruk, sloten met een keypad en sloten met Bluetooth opties. Een hele praktische toevoeging aan je slimme huis is een slim deurslot of smart lock. 

Beste Smart lock top 5

1. Bold Smart Lock SX-33

De Bold Smart Lock SX-33 is een slim deurslot dat je in de cilinder van je deur plaatst. De Bold SX-33 past op bijna alle cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. De smart lock maakt via bluetooth draadloos verbinding met je telefoon. Als je met je telefoon in de buurt van het slot bent, open je de deur handsfree of met een druk op het slot. Heb je geen telefoon bij je? Dan open je de deur door jouw ingestelde pincode in te voeren.

Voordelen:

 • Makkelijke installatie
 • Ook zonder telefoon openen
 • Te gebruiken met handige app
 • Keurmerk: SKG***
 • Gemaakt van roestvrij staal
 • Past op bijna alle deuren

Nadelen:

 • Bold Connect bridge nodig als je het slot vanaf een andere lokatie wil openen

Conclusie:

De Bold Smart Lock SX-33 is mooi, handig en eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Een goedkope oplossing voor elk sleutel probleem. Je komt aanlopen en de deur gaat open of je kan het met de app openen in noodgevallen heb je een code die je kunt invoeren als je bijvoorbeeld je telefoon leeg is. Ook kan je andere mensen tijdelijk toegang geven om bepaalde dagen en tijden.

2. LOQED Touch Smart Lock SKG 3***

Met het LOQED Touch Smart Lock open je de deur gemakkelijk via een aanraking. Je hoeft nooit meer te zoeken naar je sleutels dankzij de handige ‘Touch to Open’ technologie. Je gsm kan gewoon in je zak of tas blijven. Zodra je aankomt maakt je gsm zelf verbinding met het slimme slot via Bluetooth. De LOQED Touch Smart Lock is voorzien van een binnen- én buitensensor, hierdoor weet het slimme slot waar jij je in je woning bevindt en zal het slot niet opengaan als je via de achterdeur binnenkomt of de auto nog aan het parkeren bent.

Voordelen:

 • SKG drie sterren gecertificeerd
 • Draadloze connectiviteit WiFi en Bluetooth
 • Automatisch vergrendelen
 • Openen op afstand
 • Werkt ook met meerpuntssloten

Nadelen:

 • Niet geschikt voor alle type cilindermaten

Conclusie:

Met het LOQED Touch Smart Lock zijn sleutels voorgoed overbodig. Je verbindt het slimme deurslot via bluetooth met je gsm waarna deze met één simpele aanraking opent. Het Smart Lock heeft maar liefst twee handige sensoren. Eén voor binnen, en één voor buiten zo weet het slot waar jij bent, zodat je slot alleen opengaat wanneer je werkelijk voor de voordeur staat. Als je via de achterdeur komt, blijft hij dus dicht. En is je gsm leeg? Dan open je het slimme slot met een code. Zo kan je ook anderen toegang tot je woning als je niet thuis bent, tevens open je de deur op afstand via de app. 

3. Yale linus slim deurslot

Dit sleutelloze slimme deurslot heeft een sierlijk ontwerp en beschikt over de nieuwste systemen. Het slimme deurslot Linus is een veilig deurslot waarmee je telkens en overal jouw deuren kunt vergrendelen en ontgrendelen. Schakel nu over op sleutel loze toegang en kijk wie er wanneer binnenkomt. Verleen virtuele gastsleutels en check of een deur open of dicht is via de handige Yale Access App.

Voordelen:

 • Snel en eenvoudig installeert
 • Automatische vergrendeling
 • Slot opent dankzij automatisch als je binnen een bepaalde straal van je huis bent
 • Controleer wie de deur heeft ontgrendeld
 • Word geïnstalleerd over de bestaande cilinder
 • Onbeperkt virtuele sleutels

Nadelen:

 • Voor bediening vanaf een andere locatie heb je de Yale bridge nodig

Conclusie:

De Yale Linus is een slim deurslot waarmee je een deur snel en simpel beveiligt omdat het deurslot over de bestaande cilinder word geïnstalleerd. Je koppelt dit slimme slot aan de Yale Acces app op je gsm, waarna je geen sleutel meer nodig hebt om de deur te openen of op slot te doen. Dankzij de nieuwste technologie ontvang je een melding als de deur open of gesloten is. Ook zorg je met de automatische vergrendeling dat je deur na een bepaalde tijd vanzelf op slot gaat. Daarnaast herkent de Linus wanneer je voor de deur staat en ontgrendelt dan automatisch.

4. Slim slot binnendeur

Deze slimme deurklink is ideaal voor allerlei vertrekken. Creëer een veilige leefomgeving en kies zelf wie er toegang hebben. Op diverse manieren open je de deur met een vingerafdruk, persoonlijke code,  pasje of sleutel en zelfs met de app voor op je smartphone.

Voordelen:

 • Zelf kiezen wie er toegang heeft tot de ruimte
 • Voorzien van alarm ter beveiliging
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Inclusief alle benodigdheden en sleutels + pasjes
 • Voorzien van CE-certificatie

Nadelen:

 • Het batterijkapje mag iets steviger

Conclusie:

Het slimme binnen deurslot heeft een mooi, modern design en past zo ook bij iedere woning. Daarnaast past de deurklink op elk deurtype, en is het ook nog eens snel en simpel te monteren. Alle materialen worden erbij geleverd. Doormiddel van de app kan de binnen deur zelfs op afstand worden geopend en zijn er nog vele andere bruikbare functies. Kies zelf wie er toegang krijgen tot de ruimte. Ideaal voor in een woonhuis, maar ook voor op het kantoor. Zo kunnen aangewezen personeelsleden d.m.v. een pasje, code of vingerafdruk naar toegang krijgen en dit wordt allemaal geregistreerd in de app. Op ieder ogenblik is dit terug te zien en de info zal worden bewaard zodat er te zien is wie er op welk tijdstip, en waar naar binnen is gegaan.

5.  igloohome Smart Padlock

Zet je fiets op slot met de Igloohome Smart padlock. Dit slimme hangslot of padlock werkt zonder sleutel, zo raak je sleutel nooit meer kwijt. Dit slot open je met je smartphone of met een code. Wil je je fiets of slot uitlenen aan een kennis of een familielid stuur dan eenvoudig een unieke pincode.

Voordelen:

 • Geschikt voor fietsen, poorten en schuurtjes
 • Open het slot via de mobiele app
 • Inclusief 2 beugels om grote objecten vast te zetten
 • Gebruik het zowel binnen als buiten

Nadelen:

 • Werkt op batterijen die soms moeten worden vervangen.

Conclusie:

Geen gedoe meer met kleine cijfers of vermoeiende wijzerplaten op conventionele padlocks. Gebruik het zowel buiten als binnen, het hangslot is bestand tegen natte en droge weersomstandigheden. Of het nu gaat om het beveiligen van een fiets, of een kluisje in de sportschool, tuinpoorten en opslagfaciliteiten, u kunt op het hangslot rekenen om de toegang te beheren.

Welke soorten slimme deursloten  en smart lock zijn er te koop?

Een slim deurslot of ook wel smart lock genoemd is een slim elektrisch deurslot die wordt ontgrendeld met een elektromotor als het daarvoor van een digitale sleutel een signaal ontvangt. Bij een slim deurslot is de digitale sleutel een RFID/NFC tag, afstandbedieing, smartphone of een pincode. Een slim deurslot heeft heel veel voordelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van een sleutel want deze kun je simpel uit het sleutelbeheer systeem verwijderen. De digitale sleutel is daarna niet meer te gebruiken. Je kan voor een bepaalde tijd toegang geven en het slot kan automatisch worden vergrendeld. Tevens heb je meer overzicht wie, wanneer en op welk tijdstip de deur heeft geopend. Een smartlock voorkomt oneigenlijk toegang tot je woning en geeft je meer inzicht. Binnen de slimme deursloten kan je een onderscheid maken tussen bediening die motorisch of handmatig is. Wanner je kiest voor een handmatige bediening dan je zal je de deur handmatig moeten openen of sluiten. Bij een motorische bediening zal de deur openen en sluiten door een elektromotor. 

Slimme sloten voordeur

Met slimme sloten voordeur maak je je huis slim, leuk en tevens ook een stuk veiliger. Nooit meer je sleutels kwijt raken want deze heb je namelijk niet meer nodig. Om iemand binnen te laten hoef je zelf niet eens thuis te zijn. Vanaf je smartphone via een berichtje geef je familie of vrienden gewoon op afstand toestemming om binnen te komen. Voor altijd, periodiek of eenmalig het is allemaal mogelijk met slimme sloten voordeur. En wanneer je het niet meer wilt blokker je met een druk op de knop de toegang. 

Slimme sloten binnendeur

Voor binnenshuis heb je natuurlijk niet altijd een slot op de deur nodig maar toch zijn er misschien ruimtes die je graag wilt afsluiten. Slimme Sloten Binnendeur kan dan een goede oplossing zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een kantoor aan huis hebt, dan is het wel prettig als je je kantoor veilig af kunt sluiten. Je hebt misschien ook nog een ruimte waar waardevolle spullen staan zoals bijvoorbeeld een verzameling, je wilt dan natuurlijk een goed slot op de deur zodat het veilig opgeborgen is een uitkomst zijn slimme sloten binnendeur. Het kan ook een eis zijn van de verzekering als je een verzameling hebt verzekerd. Slimme sloten binnendeur zijn er in verschillende soorten en de verschillen zitten vooral in de interne mechaniek van het slot. 

Slimme deurklink

In jouw smart living mag een slimme deurklink niet ontbreken. Een slimme deurklink geeft je veiligheid, comfort en gemak. Je kan jouw deuren met een slimme deurklink op verschillende manieren beveiligen. Zo is er de optie om de slimme deurklink te openen met een persoonlijk pasje of een gepersonaliseerde code. Daarnaast is het mogelijk om de deur te openen op afstand met een app of met jouw vingerafdruk. 

Slimme Deurklink

Smart lock fiets

Op het gebied van digitale fietssloten gaan de ontwikkelingen razendsnel. Een smart lock fiets is zowel via je smartphone als handmatig te bedienen. Sommige modellen signaleren via je mobiele telefoon je locatie en als je naast je fiets staat wordt deze via je smartphone geopend. Weer andere modellen openen juist bij het aanraken van je fiets. Geen paniek als je je telefoon bent vergeten of de batterij is leeg want je kan slot met jouw persoonlijke code openen. Het grooste voordeel van een smart lock fiets is dat je geen sleutel meer nodig hebt. Je smartphone fungeert als sleutel om je fiets te openen en te sluiten. Dit maakt diefstal een stuk moeilijker: immers is je telefoon meestal beveiligd met een persoonlijke code. Veel modellen van de smart lock fiets hebben tevens de optie om een zeer hard geluid te geven mocht de fiets worden opgetild of verplaatst zonder toestemming. Het is voor fietsendieven op deze manier een stuk lastiger om onopvallend je fiets mee te nemen. 

Smart hangslot

Een Smart hangslot combineert gemak en veiligheid. Dankzij een slimme combinatie van pincode of je smartphone hoef je niet meer te zoeken naar sleutels. Via een app kan je het smart hangslot beheren. Via de app of pincode kan je eenvoudig toestemming geven om het slot te openen. Je hebt zo de controle en kan je anderen flexibele toegang tot het slot geven. 

Slimme Deursloten Vergelijken

Vergelijken van de belangrijkste specificaties van de slimme deursloten en smart locks.

Bold Smart Lock SX-33:

Bold Smart Lock
 • Voor Buitendeur
 • Voor Binnendeur
 • Voor Objecten
 • Afstand te openen
 • SKG 3 sterren
 • Met App

LOQED Touch Smart Lock:

LOQED Touch Smart Lock
 • Voor Buitendeur
 • Voor Binnendeur
 • Voor Objecten
 • Afstand te openen
 • SKG 3 sterren
 • Met App

Yale linus slim deurslot:

Yale linus slim deurslot
 • Voor Buitendeur
 • Voor Binnendeur
 • Voor Objecten
 • Afstand te openen
 • SKG 3 sterren
 • Met App

Slim slot binnendeur:

Slim slot binnendeur
 • Voor Buitendeur
 • Voor Binnendeur
 • Voor Objecten
 • Afstand te openen
 • SKG 3 sterren
 • Met App

 Igloohome Smart padlock:

Igloohome Smart padlock
 • Voor Buitendeur
 • Voor Binnendeur
 • Voor Objecten
 • Afstand te openen
 • SKG 3 sterren
 • Met App

Waar moet ik nog meer op letten?

Het is belangrijk om in de eerste plaats te letten op de compatibiliteit van het slimme deurslot. Wil je bijvoorbeeld je slot aan het smart home platform koppelen dan kun je het beste kiezen voor een slim deurslot dat hier goed mee samenwerkt. Niet alle slimme deursloten werken namelijk goed samen met ieder smart home platform het is dus zeker belangrijk om hier van tevoren goed naar te kijken. Het is tevens ook handig om te weten welke opties er nog meer zijn om hem te verbinden. Vaak is er de mogelijkheid om te verbinden met Wifi of bluetooth en soms heb je om het slimme deurslot te verbinden een hub of bridge nodig. Een veilige optie die prima werkt als je in de buurt bent is die via Bluetooth. Wil je ook vanaf een grote afstand het slot bedienen dan kun je het beste kiezen voor een slim deurslot die met het internet verbinding maakt. Het is mogelijk om dit rechtstreeks via Wifi te doen maar doorgaans is het veiliger om voor een slim slot te kiezen dat verbinding met een hub of bridge maakt. 

Slimme deursloten google home

Slimme deursloten zijn te koppelen aan een smart home systeem zoals Google Home. Met de slimme deursloten Google Home kan je bijvoorbeeld met een zelf ingesteld spraakcommando een slot openen of sluiten. Je beleeft er heel veel plezier aan vanaf het moment dat je het systeem geconfigureerd hebt. Om diverse redenen kan je kiezen voor slimme deursloten Google Home. Je creëert veel mogelijkheden met slimme deursloten Google Home. Het slot is dan te bedienen via een app op je smartphone of met spraaktechnologie. 

Slimme Deursloten Google Home

Slimme deursloten nest

Via een app kun je eenvoudig deuren openen en sluiten met de slimme deursloten Nest, zelfs wanneer je niet thuis bent. Via de app van Nest kun je heel eenvoudig deuren openen en sluiten en dit biedt de mogelijkheid om op afstand de deur open te maken voor anderen. 

Merken van Slimme deursloten en smart lock

Er zijn veel verschillende merken van slimme deursloten en smart lock te koop. De bekende merken van slimme deursloten zijn onder andere Nuki, Bold en Yale. Ze hebben allemaal verschillende eigenschappen en mogelijkheden. Belangrijk is dus om als je een smart lock wilt aanschaffen te kijken naar jouw persoonlijke situatie en hoe je de slimme deursloten wilt gaan gebruiken. 

Smart lock nuki

Met de Smart Lock Nuki wordt je bestaande deurslot een digitale toegangsoplossing. Je hebt op ieder moment de controle over je deur. Om een Smart Lock Nuki te te installeren hoef je geen expert te zijn. Stap voor stap leidt de Nuki app je door de installatie waardoor het zelf eenvoudig is te installeren. De smart lock Nuki ontgrendelt automatisch de deur bij thuiskomst en wanneer je vertrekt sluit deze weer veilig af. Je bevestigd de smart lock nuki op een bestaand deurslot aan de binnenzijde en is klaar voor gebruik binnen 3 minuten. Je behoud altijd de regie door de status van de smart lock nuki te beheren en te bekijken op je smartphone. 

Smart lock bold

De Smart Lock Bold is ontworpen voor een sleutelloos leven met minder gedoe, meer veiligheid en meer gemak. Binnen 5 minuten is de installatie in orde gemaakt. De Smart Lock Bold is eenvoudig in gebruik via een persoonlijke code of via je smartphone. Het slimme slot van Bold is een Nederlands merk en heeft een paar zeer handige functies. Zo kan je met de smart lock bold deuren zelf op slot draaien en dat is zeer handig. 

Smart Lock Bold

Igloohome smart padlock

De Igloohome Smart Padlock is een perfecte balans tussen gemak en veiligheid. Met de Igloohome Smart Padlock beveilig je op een slimme manier je zaken. Het slot geeft je flexabiliteit wanneer er eenvoudige toegangscontrole nodig is en het zit tevens boordevol beveiligingsfuncties. De Igloohome Smart Padlock is geschikt voor mobiele apps en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het slot is bestand tegen zowel natte als droge weersomstandigheden. Je kan de Igloohome Smart Padlock gebruiken voor het beveiligen van bijvoorbeeld zelfopslagfaciliteiten, tuinpoorten, een kluisje, en een fiets. 

Yale Home

Yale Home staat bekend om de mechanische sloten die wereldwijd miljoenen woningen beveiligen en ze bieden tegenwoordig nog meer aan. Ze hebben de kennis van mechanische sloten gecombineerd met de nieuwste technologie voor het ontwikkelen van camera's, slimme sloten en ook andere beveiligingsproducten. Een slim deurslot van Yale Home maakt het leven een stuk makkelijker. De producten van Yale Home staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, iedereen kan het gebruiken of je nu jong of oud bent. Je hebt helemaal geen sleutel meer nodig met het slimme deurslot van Yale Home. Je kan de deur eenvoudig openen met een pincode of je smartphone. 

Vraag die je moet stellen voor je een slim deurslot koopt

Belangrijk is om de tijd te nemen om antwoorden te zoeken die de keuze van een slim deurslot zullen vergemakkelijken. Het hangt van jouw persoonlijke situatie af welk slim deurslot het beste bij jou past. Wanneer je voor een slim deurslot kiest kan je allereerst kiezen uit een smart lock vingerafdruk, met een app, met pincode of met een tag. Ieder model slim deurslot heeft aanvullende opties en mogelijkheden, afhankelijk van wat je belangrijk vind kan je hierop selecteren. 

Smart lock vingerafdruk

De Smart Lock vingerafdruk werkt met een scan door je vinger op een plaatje of klink te leggen waardoor de deur kan worden geopend. Dit is er gmakkelijk want je hoeft geen smartphone bij de hand te hebben of geen code meer te onthouden om je huis te verlaten of binnen te treden. Om dit als enige sluitmechanisme te hebben is wel wat lastig want wanneer je bijvoorbeeld een wondje aan je vinger hebt dan kan het voorkomen dat je vingerafdruk niet herkent wordt. Wil je toch graag een smart lock vingerafdruk kopen dan is het verstandig er op te letten dat er keypad of een klassieke sleutel bij wordt geleverd. 

Smart lock met Pincode

De Smart lock met Pincode is een veilige manier om de toegang tot je huis te beveiligen. Een klassiek sleutelgat in de deur hoef je zelfs niet meer te hebben als is het wel verstandig om dit als back-up te behouden. Je kan zelf kiezen wie er toegang hebben tot de ruimte en zo creëer je een veilige omgeving. 

Slimme deursloten met App

Met de slimme deursloten met app kan je eenvoudig via je smartphone de deur te openen. Je kunt er niet alleen de deuren mee openen en sluiten maar je hebt ook overzicht wie en wanneer de deur is geopend. Dankzij de slimme deursloten met app heb je meer veiligheid en gemak. Met je smartphone kan je vrienden, kinderen of de interieur verzorgster toegang geven tot de ruimte. Je kan een vaste dag of bepaalde uren toegang geven aan een bepaalde telefoon en dit maakt de slimme deursloten met app ook voor Bed & Breakfast, verenigingen of het MKB zeer geschikt. 

Slimme deursloten met App

Smart lock met Tag

Wanneer u vaak uw sleutels vergeet of verliest en heeft u op kantoor of thuis meerdere ruimtes waar niet iedereen toegang hoeft te krijgen dan is een smart lock met tag een uitkomst. De smart lock met tag is simpel en eenvoudig in gebruik. Je houdt de druppel of kaart tegen het slot voor het ontgrendelen van het slot. Je voegt ook heel eenvoudig een druppel of kaart toe. Geen grote sleutelbos meer want met de smart lock met tag heb je toegang tot meerdere deuren. 

Slimme deursloten of smart lock kopen

Slimme deursloten of smart lock is zeer handig, veilig en maakt jouw woning of bedrijfsruimte een stuk slimmer. Slimme deursloten of smart lock kopen kan heel eenvoudig online bij verschillende webwinkels maar is ook goed mogelijk in de fysieke winkels. Er is een zowel online als in de winkels een zeer ruime keuze uit verschillende modellen en merken slimme deursloten. 

Slimme deursloten mediamarkt

Wanneer je op zoek bent naar slimme deursloten Mediamarkt dan heb je daar de keuze uit een aantal verschillende merken en modellen. De slimme deursloten zijn bij de Mediamarkt zowel online als in de winkel te koop. De slimme deursloten mediamarkt zijn er onder andere van de merken Yale, Nuki en Bold. 

Slimme sloten coolblue

Deuren kan je prima beveiligen met slimme sloten Coolblue. Om de deur te openen heb je geen sleutel meer nodig. Bij Coolblue heb je keuze uit verschillende modellen en merken slimme sloten. Ze verkopen bij Coolblue slimme sloten van onder andere de merken Yale, Bold Smart en Nuki en zijn allemaal eenvoudig via de webshop van deze winkel te bestellen. Veel slimme sloten coolblue gaan dankzij geofencing automatisch open wanneer je op een bepaalde afstand van je huis bent ideaal als je bijvoorbeeld met volle boodschappentassen thuis komt. 

Slimme sloten coolblue

Smart lock bol.com

Ben je op zoek naar een Smart lock Bol.com dan ben je daar aan het juiste adres. Ze verkopen er verschillende soorten slimme sloten van verschillende merken. Zo verkopen ze er onder andere een smart lock van de bekende merken Nuki, Bold en Yale. Je hebt daar een ruime keuze uit veel verschillende modellen en allemaal eenvoudig online te bestellen waarvan de meeste ook super snel geleverd worden. 

Aanbevolen video's voor jouw

Veelgestelde vragen over smart lock en slimme deursloten

Wat is het beste smart lock

De beste smart lock is een slim deurslot die de mogelijkheid heeft om meerdere gebruikers te beheren, is op afstand te bedienen en is makkelijk te installeren. Welke smart lock voor jou het beste is hangt af van de situatie en hoe je het slimme deurslot wilt gaan gebruiken. 

Hoe werkt Smart Lock?

Een smart lock is een deurslot systeem om aan iemand elektronisch toegang te verlenen. Het slot wordt geopend met een druk op de knop in de app, een tag, pincode of speciale kaart. 

Is een smart lock veilig?

Met een speciale encryptie is een smart lock beveiligd. Door middel van deze code kan de deur van dichtbij en op afstand worden geopend. De encryptie is net als internetbankieren veilig. 


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!