Beste Beveiligingscamera test 2022

Dit zijn de beste Beveiligingscamera's van het moment (update september 2022)

Uw woning, de tuin, de schuur en de garage beveiligen doet u met de beste beveiligingscamera's van het moment en dat was niet eerder zo eenvoudig. Met goede beveiligingscamera's kunt u uw eigendommen op afstand in de gaten houden. Nog een voordeel is dat beveiligingscamera's in de regel ook inbrekers afschrikken. Maar u vraag zich misschien af wat zijn de beste beveiligingscamera's van het moment? Hoe scherp het beeld van een beveiligingscamera wordt bepaald door resolutie. Wanneer u van plan bent om beveiligingscamera's op te hangen is het handig om duidelijk voor ogen te hebben wat en wie u gaat filmen, u heeft er niets aan als u na een diefstal of inbraak geen duidelijke beelden heeft. Een dader opsporen lukt nauwelijks met een wazig gezicht. Meer dan gewenst is dan ook een beveiligingscamera met hoge resolutie. Wanneer de camera een hoge resolutie heeft wordt deze uiteraard ook luxueuzer en duurder. Een Full HD-camera met een resolutie van 1920×1080 is voor een scherper beeld gewenst. Ook in de wereld van de beveiligingscamera's is 4K in opmars. Wanneer u heeft bepaald welke resolutie beveiligingscamera's u kiest kunt u nadenken of u draadloze of camera's met draad wilt installeren. Een draadloze verbinding gaat via uw Wi-Fi netwerk en dat houd in dat u om het systeem goed te laten functioneren een zeer goede Wifi moet hebben. Het assortiment van beveiligingscamera's is zeer breed en dat maakt het lastig om de juiste keuze te maken. We hebben er een aantal uitgelicht zodat u makkelijker kunt bepalen welke beveiligingscamera's het beste passen bij uw wensen. 

Onze eerste keuze

beveiligingscamera's Eufycam 2C

Beveiligingscamera's
Eufycam 2C

Sterke punt

Deze eufycam beveiligingscamera's hebben geen maandelijkse kosten. Werken op batterijen met een batterijduur van maar liefst 6 maanden. Zijn voor zowel binnen als buiten en te koppelen aan google home.

Zwakke punt

Geen zoomfunctie

Conclusie

Je kan de live beelden en opnames bekijken via de app op meerdere smartphones tegelijk. Om deze opgeslagen beelden terug te kijken heb je geen abonnement nodig. De beeld kwaliteit is subliem ook in het donker. Met de waterdichtheid en het antidiefstal alarm zijn deze camera's super compleet.

de tweede keuze

Beveiligingscamera Orretti X21

Beveiligingscamera

Orretti X21

Sterke punt

De Orretti werkt met 2,4 GHz en 5 GHz Wi-Fi. De wifi-camera kan bewegingen waarnemen en indien nodig een alarm verzenden.Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je met de persoon communiceren. Daarnaast kan je via de app de beveiligingscamera bewegen.

Zwakke punt

Kort kabeltje stekker

Conclusie

De montage van de Orretti is zeer gemakkelijk. De beeld kwaliteit is zowel overdag als 's nachts zeer scherp. De motor om de camera te bewegen is zeer snel en maakt bijna geen geluid.

beste beveiligingscamera buiten

Met de beste beveiligingscamera buiten houd u ongewenste gasten buiten. De beste beveiligingscamera buiten is waterbestendig, heeft een hoge resolutie zelfs in het donker en heeft infrarood. De beveiligingscamera heeft een hoge resolutie en maakt gebruik van een motion sensor en verbeterde nachtvisie. De opnames zijn hiermee zelfs in het donker duidelijk en helder en de camera kan mensen, dieren en objecten onderscheiden. Via het basisstation werken de camera's eenvoudig samen met Google Assistant, Apple HomeKit en Alexa en zijn zelfs te besturen met stem. Een ander groot voordeel is dat de beelden lokaal worden opgeslagen en bekeken kunnen worden via een beveiligde connectie in de app zonder een duur cloud abonnement te hoeven nemen. De camera's zijn waterproof en kunnen buiten dus makkelijk doorwerken in weer en wind. 

beste beveiligingscamera binnen

De beste beveiligingscamera binnen is een IP camera. De voordelen van een IP camera zijn dat sommige camera's gezichten kunnen registreren en u direct een berichtje kunnen sturen wanneer er iemand wordt gesignaleerd. Inbrekers worden betrapt op heterdaad met de beste beveiligingscamera binnen. Met een IP beveiligingscamera met microfoon en speaker kunt u praten met uw kinderen. Zo ziet u altijd wat er in uw woning gebeurt zelfs als u op vakantie bent. De beste beveiligingscamera binnen is dus een IP beveiligingscamera heeft geluid & bewegingsdetectie, een lokale opslag waar een USB in past en nachtzicht en werkt draadloos. Daarnaast heeft de camera een brede kijkhoek van maar liefst 130 graden. Is de camera te koppelen aan andere apparaten zoals google home, Amazon Alexa en IFTTT en is hierdoor op uw smarthome een ideale aanvulling. 

Cilinderslot Reviews top 5

1. Beveiligingscamera's
Eufycam 2C

De Eufycam 2c is een draadloze HD IP-camera welke op batterijen werkt. Deze oplaadbare batterijen gaan maar liefst een half jaar lang mee. Je kan live beelden en opnames gratis bekijken via de app op meerdere smartphones tegelijk.

Voordelen:

 • 6 maanden batterijduur
 • 1080p Full HD
 • Geen maandelijkse kosten
 • Waterdicht klasse IP67
 • Compatibel met Apple Homekit
 • Scherp beeld

Nadelen:

 • Geen zoomfunctie

Conclusie:

Je kan de opnames en live beelden bekijken via de gratis app op meerdere smartphones tegelijk. Om de beelden terug of live te kijken heb je geen maandelijks abonnement nodig. De hd beeld kwaliteit is subliem ook in de schemer of donker. Met de goede waterdichtheid zodat je de camera's ook buiten kan plaatsen en het geïnstalleerde antidiefstal alarm zijn deze camera's super compleet geleverd.

2. Beveiligingscamera Orretti X21

 

De nieuwste binnencamera van Orretti x21 is gebruiksvriendelijke en houdt je alles wat je thuis belangrijk vindt in de gaten. Of dat nou je huisdier, kind of je dure spulletjes zijn.

Voordelen:

 • Draaiend
 • 2,4 GHz en 5 GHz Wi-Fi.
 • Ingebouwde microfoon en luidspreker
 • Nachtzicht tot 9 meter
 • Beveiligde verbinding
 • Technische ondersteuning

Nadelen:

 • Kort kabeltje stekker

Conclusie:

De montage van de Orretti x21 is zelf zeer gemakkelijk te installeren. De beeld kwaliteit is zowel overdag als 's nachts tot 9 meter zeer scherp. De ingebouwde motor om de beveiligingscamera op afstand te bewegen is super snel en maakt zo goed als geen geluid.

3. Huisdiercamera

Deze draadloze full HD huisdiercamera verliest uw huisdier geen moment uit het oog. De huisdiercamera kan zowel horizontaal als verticaal draaien. De huisdier camera dekt dus iedere hoek van de kamer netjes af. 

Voordelen:

 • HD resolutie
 • Groot kantelbereik
 • Nachtzicht tot 15 meter
 • Geluid ontvangen en inspreken
 • Opslag in de cloud of via een micro SD kaart
 • Beweeg- en geluidsdetectie

Nadelen:

 • Sd kaart niet mee geleverd
 • Iets te korte usb-kabel

Conclusie:

De huisdiercamera is zeer eenvoudig te installeren met de Nederlandse handleiding. Het beeld en geluid is ook van goede kwaliteit. Alleen is de usb-kabel iets te kort ook is het jammer dat er geen sd kaart is meegeleverd Maar de app is weer gemakkelijk te installeren en heel gebruiksvriendelijk.

4. IP Beveiligingscamera Buiten Zekona

Door waterbestendige IP beveiligingscamera voor buiten van het merk Zekona, weet altijd wat er buiten rondom je huis gebeurt. Altijd direct live meekijken en luisteren naar de beelden door de draadloze WiFi verbinding

Voordelen:

 • Android en Apple app
 • 4x digitale zoom
 • 32 GB SD kaart meegeleverd
 • Draai/Kantel Functie
 • Bewegingssensor
 • IP 66 gekeurd
 • Nachtzicht 17.5 meter

Nadelen:

 • lastig te monteren
 • Reclame in de app

Conclusie:

Goede waterbestendige IP beveiligingscamera zeer gemakkelijk aan te sluiten d.m.v. de gebruiksaanwijzing. Wel wat moeilijker is om de camera goed vast te schroeven aan de muur maar na even proberen is dat ook ook zeker te doen. Het beeld is zeer scherp en helder. Het nadeel is de app is dat er steeds wordt gevraagd om de cloud te gebruiken plus de reclame.

5. Eufy 2K binnen beveiligingscamera

Eufy 2K binnen Camera is een beveiligingscamera voor binnen met een resolutie van maar liefst 2K. Verder kan je de camera zowel draaien als kantelen

Voordelen:

 • 2K resolutie
 • Herkent huisdieren en personen
 • Nachtzicht
 • Bewegingsdetectie
 • 2-wegs audio
 • Werkt met HomeKit

Nadelen:

 • Werkt niet op batterijen
 • Geen sd Kaart

Conclusie:

De Eufy 2K binnen Camera is een snelle camera met duidelijk en helder beeld ook in de avond. De camera is makkelijk in te stellen en te installeren in 5 min. Nadeel is dat je gelijk in een micro sd kaart moet aanschaffen gezien hij anders geen beelden opslaat

Beste Beveiligingscamera

Consumentenbond

Beveiligingscamera's worden door de consumentenbond getest op onder meer bewegingsdetectie, notificatie, beeld en geluidskwaliteit. Ook testen ze beveiligingscamera's voor zowel binnen als buiten. Bewegingen moeten door een beveiligingscamera goed worden gedetecteerd. Ook moet de kwaliteit van het geluid en het beeld goed zijn en als er iets aan de hand is dat u een signaal ontvangt. De beste beveiligingscamera consumentenbond is de Arlo Pro 3. De Arlo Pro 3 is niet goedkoop maar voor die prijs heeft u wel een fijn systeem. De camera's hebben oplaadbare batterijen en zijn draadloos. Er komt eventueel bovenop de aanschafprijs nog een betaald abonnement. U mist anders opties als screenshots bij notificaties, het instellen van detectiezones (het deel van het beeld waarop de camera moet reageren) en dertig dagen cloudopslag van opnames.

beste beveiligingscamera zonder abonnement

De beste beveiligingscamera zonder abonnement is één van de betere slimme camera's die op dit moment kunt kopen. De beveiligingscamera's zijn van goede kwaliteit en het mooie is dat ze zonder abonnement te gebruiken zijn. Vaak is het een behoorlijke tegenvaller als u bij de aankoop van een product even niet oplet en vervolgens komt u erachter dat u een abonnement moet aanschaffen als u van alle opties van het product gebruik wilt maken. Vaak heeft u juist dat slimme product gekocht om gebruikt te maken van die opties. Maar gelukkig bieden niet alle slimme apparaten een abonnement om van alle opties gebruik te kunnen maken. 

beveiligingscamera Draadloos

Wanneer de situatie het niet toelaat kan een beveiligingscamera uitkomst bieden. Met de juiste configuratie is een beveiligingscamera draadloos niet minder betrouwbaar dan de bedrade variant en is ook nog eens eenvoudig te installeren. Met behulp van een antenne versterker is het signaal eenvoudig te versterken. Een beveiligingscamera draadloos heeft alleen een voedingsadapter nodig en het is daarom handig om de camera in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Sommige beveiligingscamera's draadloos werken na het aansluiten direct en andere moeten gekoppeld worden en dit is ook heel eenvoudig. 

beveiligingscamera met recorder

Wanner u ervoor wilt zorgen dat alle beelden kunt terugkijken en dat ze worden opgeslagen dan is een beveiligingscamera met recorder een prima keuze. Een beveiligingscamera met recorder heeft als grote voordeel dat de beelden lokaal worden opgenomen. U moet er wel even op letten dat bij sommige beveiligingscamera's met recorder apart een harde schijf moet worden bijgekocht om de bestanden op te slaan. 

beste beveiligingscamera set buiten

Bent u op zoek naar de beste beveiligingscamera set buiten dan is het goed om de verschillende soorten camera's te bekijken. Voor een goede inbraakpreventie is een beveiligingscamera set buiten onmisbaar. Uiteraard wilt u uw woning, bezittingen en terrein beschermen tegen ongenode gasten. U kunt daarnaast met een beveiligingscamera set buiten op afstand de omgeving bekijken bijvoorbeeld via uw smartphone. De beste beveiligingscamera set buiten is getest op gebruiksgemak, kwaliteit en functies. Voorbeelden hiervan zijn helderheid van de monitor, nachtzicht en waterdichtheid. De nummer 1 beste beveiligingscamera set buiten is een beveiligingscamera die draadloos is en voorzien is van een infrarood sensor met een bereik van 100 meter inclusief een bewegingssensor. 

beveiligingscamera wifi

Een beveiligingscamera wifi is erg populair. Ze zijn eenvoudig draadloos te installeren en er kunnen grote afstanden mee worden overbrugd. Kiest u bijvoorbeeld voor een beveiligingscamera wifi die met uw bestaande wifi netwerk verbonden is. Dit heeft dan vaak gevolgen zeker wanneer de beveiligingscamera buiten wordt geplaatst. Bij voorkeur kunt u dan het beste kiezen voor beveiligingscamera sets met wifi. Deze zijn voorzien van camera's die met het eigen netwerk van de bijbehorende recorder zijn verbonden. Een beveiligingscamera wifi is draadloos met uw netwerk te verbinden en heeft alleen een voeding (stroom) nodig. Wanneer u kiest voor een beveiligingscamera wifi kunt het beste zorgen voor een kwalitatief goede verbinding. 

beveiligingscamera kopen

Een beveiligingscamera kopen doet u niet zomaar eventjes. U investeert een goed beveiligingssysteem omdat u eventuele indringers goed wilt beschermen. Bewegingsdetectie zorgt ervoor dat de camera niets mist en alarm slaat en nachtvisie is voor als het donker is. Daarnaast kunt u denken aan slimme functies zoals digitale zoom en gezichtsherkenning. Het creëren van een veilig gevoel is natuurlijk het belangrijkste doel van een beveiligingscamera kopen. Zo zijn er beveiligingscamera's die een bereik hebben van tientallen meters terwijl andere modellen honderden meters ver kunnen kijken. Belangrijk is dan natuurlijk dat de beeldkwaliteit van de beveiligingscamera optimaal is. Wanneer u de juiste keuze heeft gemaakt dan kun u online eenvoudig een beveiligingscamera kopen. 

Beste Beveiligingscamera Aliexpress

De beste beveiligingscamera Aliexpress is online te koop. De 360° HUAWEI is de beste beveiligingscamera die te koop is bij Aliexpress. Het is een compacte, kleine camera die direct is aan te sluiten op uw telefoon. De beveiligingscamera is nog geen 4 bij 4 cm groot en weegt slechts 30 gram en is hierdoor gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Dit is de beste beveiligingscamera Aliexpress omdat het een goede prijs kwaliteitsverhouding heeft en door het handige formaat gemaakt mee te nemen is. Naast deze artikelen heeft Aliexpress ook een sticker camera bewaking. Ook kan je voor andere beveiliging artikelen, slimme apparaten of hulpmiddelen terecht bij de Aliexpress zoals Philips hue spots en andere slimme lampen. Voor de Beste Koolmonoxide Melders voor bij de cv-ketel. Watermelders voor bijvoorbeeld de wasmachine en de Beste Vluchtladder voor op een zolder. Anti klim Strips voor op de poort in de achtertuin en een Blusdeken voor bij de frituurpan in de keuken samen met de Beste Brandblussers een groot veiligheid assortiment.

Beste Beveiligingscamera Aliexpress

Beveiligingscamera action

De beveiligingscamera action kost slechts 19,95 euro. Deze slimme beveiligingscamera houdt altijd een oogje in het zeil in de woning. Zo gaat u met een beveiligingscamera action met een veilig gevoel van huis. De camera is op 2,4 GHz wifi-netwerken eenvoudig aan te sluiten en hiervoor is een hub niet nodig. Waar u ook bent u kunt binnen in uw woning kijken door middel van de LSC Smart Connect app en dat zelfs in HD-kwaliteit. Via de spraakfunctie is het zelfs mogelijk om te reageren. U kunt de beelden later nog eens terugkijken als u een micro SD-kaart toevoegt. U gaat met een gerust hart naar bed of een avondje uit door de nachtvisie van 10 meter. Ook kunt u bij action terecht voor een co2 meterrookmelder en een kierstandhouder.

Beveiligingscamera action

Beveiligingscamera mediamarkt

Met een beveiligingscamera mediamarkt bewaakt u uw spullen binnen en buiten uw woning. Het is belangrijk om door middel van een beveiligingscamera een oogje in het zeil te houden. Bij mediamarkt verkopen ze beveiligingscamera's van onder andere de merken Smartwares, Logitech, Foscam, Alecto, Netgear en Xavax. De meeste varianten beschikken over HD-kwaliteit om wat er gaande is dag en nacht haarscherp in beeld te brengen. Bent u op zoek naar een beveiligingscamera mediamarkt dan heeft u een zeer ruime keuze en kunt u zowel online als in de fysieke winkels een camera kopen. Verder kan je hier ook een loeplampalarm installatiebeveiligingscamera en deurbel met camera kopen.

Beveiligingscamera mediamarkt

Beveiligingscamera coolblue

Een beveiligingscamera coolblue beveiligd een ruimte in of rond uw huis. Om beelden naar een NAS of uw smartphone te versturen maakt de beveiligingscamera coolblue gebruik van internet. Voor een slimme beveiligingscamera kiest u voor bediening met app. U houd met een beveiligingscamera coolblue 24 uur per dag in de gaten wat er thuis gebeurd, zelfs ook in het buitenland. Een beveiligingscamera coolblue verbindt u met het internet via wifi of een netwerkkabel. De beelden van een IP camera kunt u opslaan op netwerkschijf, in de cloud of een SD-kaart. Bij coolblue hebben ze verder ook een alarmsysteem voor ouderensleutelkluis en een elektrische gordijnrails

Beveiligingscamera coolblue

Beveiligingscamera praxis

U kunt een beveiligingscamera praxis kopen om uw woning te beveiligen. U heeft de keuze uit verschillende soorten en modellen afhankelijk van het type gebouw of terrein dat u wilt beveiligen met een beveiligingscamera praxis. Wilt u bijvoorbeeld de camera koppelen aan het internet waardoor u overal de beelden terug kan zien. Er zijn dan diverse IP-camera's beschikbaar in het assortiment. Er is een beveiligingscamera praxis voor zowel binnen als buiten te koop. een beveiligingscamera praxis is van de beste materialen gemaakt. Ze zijn hierdoor duurzaam en voorzien u van de juiste beveiliging. Naast deze beveiliginscamera's  verkopen ze ook een tochtstripcilinderslotrollator en camerabeveiligingajax alarmsysteem.

Beveiligingscamera praxis

Veelgestelde vragen over een Beveiligingscamera

Wat is de beste beveiligingscamera

Het beste kunt u kiezen voor een IP of HDCVI systeem vanwege de hoge resolute, de vele mogelijkheden en de kwaliteit. HDCVI is goed ondersteund, veelzijdig, prachtig en is veel voordeliger dan andere systemen. 

Welke beveiligingscamera

Het meest geschikt voor de opname van beelden waarop beweging te zien is is een HD SDI bewakingscamera. 

Wat kost een beveiligingscamera

Een beveiligingscamera kost gemiddeld 100 euro maar dit ligt er wel aan welke camera u wilt. Het grote prijsverschil zit in de kwaliteit van de beveiligingscamera's.

Waar beveiligingscamera ophangen

Een beveiligingscamera wordt in de meeste gevallen opgehangen bij de voordeur en de achterdeur. 


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!