Sticker Camera Bewaking & Bord Camerabewaking test 2022

Dit zijn de beste stickers camera bewaking en borden camerabewaking (update september 2022)

Beschikt uw huis, bedrijf, winkel of terrein over camerabewaking dan is het verplicht dit aan iedereen die gefilmd gaat worden kenbaar te maken. Een nette een veelvoorkomende manier om dit te doen. is door gebruik te maken van bordjes of stickers. Stickers camera bewaking schrikken af maar zijn ook verplicht. Er zijn verschillende mogelijkheden van klein tot groot. Ook kunnen de stickers camerabewaking en borden camerabewaking op maat en naar wens worden gemaakt. Volgens de Nederlandse wet zijn stickers camera bewaking en borden camerabewaking verplicht gesteld om een mogelijke dader er op te kunnen wijzen dat deze wordt gefilmd. 

Onze eerste keuze

Camera bewaking bordje

Camera Bewaking Bordje

Sterke punt

Dit Camera bewaking bordje is van mooie kwaliteit met een goede kleur en gemaakt van stevig materiaal ook is deze voorzien van een zeer goede kleeflaag voor een eenvoudige montage op verschillende ondergronden. 

Zwakke punt

Geen zwakke punten

Conclusie

Het camera bewakingsbordje is super geschikt voor het vermelden dat er camera bewaking aanwezig is. Door de keuze van aluminium materiaal heeft deze een lange levensduur en blijft de kleur lang en goed zichtbaar.

de tweede keuze

Sticker camerabewaking

Sticker Camerabewaking

Sterke punt

De sticker voor camerabewaking is gemaakt van het stevige materiaal vinyl welke is voorzien van een extra matte afwerklaag waardoor hij ook goed leesbaar blijft bij fel licht in het donker door koplampen of een zaklamp.

Zwakke punt

Voor sommige doeleinden wat klein.

Conclusie

De sticker camerabewaking is super stevig en door de afwerklaag is UV bestendig voor een extreem lange levensduur. Door dat de sticker buigbaar is bevestigen op een net niet vlakke ondergrond geen enkel probleem. 

Camera bewaking sticker verplicht

Wanneer uw woning, bedrijf, terrein of winkel beschikt over camerabewaking is een camera bewaking sticker verplicht. Het gebruik van camera bewaking wordt toegestaan dor de Autoriteit Persoonsgegevens maar verbindt daar wel voorwaarden aan. Stickers om camerabewaking kenbaar te maken wordt veel gebruikt wanneer er camerabewaking is toegepast op een openbaar toegankelijk terrein. Onder openbaar toegankelijk terrein vallen volgens de wet ook uw voordeur en oprit. 

Stickers Camera Bewaking Reviews top 5

1. Camera Bewaking Bordje

Het camera bewakingsbordje is een mooie aluminium bordje van hoge kwaliteit die gemakkelijk kan worden opgehangen. Het heeft een super kleeflaag, dus u heeft geen gereedschap of kennis nodig om het op te hangen!

Voordelen:

 • Eenvoudige montage
 • Lange levensduur
 • In kleur dus goed zichtbaar
 • Super kleeflaag
 • Sterk Materiaal

Nadelen:

 • Geen nadelen

Conclusie:

Het bordje met camera bewakingsteken is de perfecte manier om iedereen te laten weten dat er een (verborgen) camera is die op elke beweging let. Het bordje wat gemaakt is van duurzaam aluminium zal een stuk langer mee gaan dan de meeste andere bordjes en heeft ook nog eens super duidelijke kleuren die vele jaren aanwezig blijft!

2. Sticker Camerabewaking

De sticker voor camerabewaking is gemaakt van het stevige materiaal vinyl dat een extra matte afwerking heeft zodat hij leesbaar blijft in fel licht, bij koplampen of een zaklamp.

Voordelen:

 • Afmeting: 5.5 x 5.5 cm
 • Gemaakt van stevig vinyl
 • UV bestendig
 • Sticker is buigbaar
 • Inhoud: 2 stickers
 • Extreem lange levensduur

Nadelen:

 • Soms wat klein

Conclusie:

De sticker camerabewaking is supersterk en de afwerking is UV-bestendig voor een extreem lange levensduur. Daardoor kunt u zonder zorgen op zowat elk oppervlak de sticker plakken!

3. Camerabewaking sticker

Als u een slimme deurbel of camera bezit, zorg er dan voor dat u deze sticker opplakt voordat u opneemt. Dit is verplicht en zal ook helpen uw huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers!

Voordelen:

 • Waarschuwt ongewenste bezoekers en schrikt af
 • Afmetingen 100x50mm
 • Weerbestendig
 • Plakt aan de achterkant
 • Voor binnen & buiten

Nadelen:

 • Reclame aanduiding

Conclusie:

De camerabewaking sticker is het meest geschikt als sticker op de voordeur wanneer u gebruikt maakt van een slimme deurbel. De sticker valt door het formaat goed op om mensen af te schrikken. Ook in een vrij huis of rijtjes woning kan je deze sticker opplakken omdat deze geschikt is voor zowel binnen al buiten.

4. Bord Verboden toegang voor onbevoegden

Dit bord is gemaakt van UV-bestendig polypropyleen en heeft een extra matte afwerking zodat het leesbaar blijft in fel licht of in het donker (bijvoorbeeld bij koplampen van auto's). De duurzame kwaliteit garandeert een lange levensduur.

Voordelen:

 • UV-bestendig polypropyleen
 • Matte afwerking
 • Lange levensduur
 • Geschikt voor buiten 
 • Licht buigbaar

Nadelen:

 • Bevestiging dmv lijm of schroeven (niet meegeleverd)

Conclusie:

Dit bord zal aangeven dat de locatie verboden is voor onbevoegde personen. En er gebruikt word gemaakt van bewakingscamera's. Door dat het bord gemaakt is van polypropyleen en UV-bestendig is kan je het ook buiten ophangen met een lange levensduur. Door de matte afwerking blijft het ook goed leesbaar bij fel licht van koplampen.

Deze waarschuwingssticker laat zien dat er cameratoezicht is ook schrikt het mensen af om criminele activiteiten uit te voeren. 

Voordelen:

 • Resistent tegen lichte chemicaliën
 • Voor binnen- en beperkt buitengebruik
 • Zelfklevende folie
 • Zeer opvallend
 • Driehoekige sticker

Nadelen:

 • Voor sommige doeleinden klein formaat

Conclusie:

De waarschuwingssticker camerabeveiliging valt door de kleuren geel en zwart erg goed op waar door het zijn doel mensen er op wijzen dat er camerabewaking is uitermate goed scoort. Deze sticker is meer geschikt voor binnen gebruik maar kan je wel op plaatsen gebruiken waar deze soms in contact komt met chemicaliën.

Sticker videobewaking

Met een sticker videobewaking kunt u bezoekers, bewoners of medewerkers op de aanwezigheid van videobewaking attenderen. Als u videobewaking heeft bij uw woning, bedrijf of in een openbare ruimte dan dient dit kenbaar gemaakt te worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van een sticker videobewaking. U dient iedereen erop te attenderen dat ze worden gefilmd. Dit geldt ook voor personeel en klanten. De sticker videobewaking moet bij elke ingang van een pand worden geplaatst. U bent zelfs strafbaar als u dit niet doet. 

Camera beveiliging stickers

Camera beveiliging stickers zijn verplicht als u gebruik maakt van camerabewaking. Camera beveiliging stickers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een camera beveiliging sticker geeft aan dat er een camera hangt die beelden opneemt. Uiteraard zijn de opnames bedoeld voor beveiliging van uw personeel of goederen en vaak hebben de stickers een afschrikkende werking. 

Sticker beveiligingscamera

Een sticker beveiligingscamera is perfect te gebruiken voor een woning, bedrijf of een openbare ruimte. Met deze sticker geeft u aan dat het pand wordt beveiligd met een beveiligingscamera. Een sticker beveiligingscamera wordt aan de binnenkant of buitenkant van een raam geplakt maar het is natuurlijk ook mogelijk dit op een kozijn of deur te doen. De eerste waarschuwing is met de sticker beveiligingscamera gemaakt zodra de inbreker de sticker ziet. Voor een perfect inbraakpreventie plakt u op ieder raam een sticker beveiligingscamera. 

Stickers camerabewaking kopen

Wilt u stickers camerabewaking kopen dan kunt u dit prima online doen. Er zijn heel veel verschillende maten en soorten stickers verkrijgbaar. Zo zijn er stickers met een lijmlaag aan de voorzijde en zijn dus ook geschikt om aan de binnenkant van ramen en deuren op te plakken. 

Sticker camerabewaking action

Bent u op zoek naar een sticker camerabewaking action dan vind u deze momenteel nog niet in het assortiment. Een sticker camerabewaking zal best prima passen in het veelzijdige assortiment van de action en het kan dus best zo zijn dat ze deze in de toekomst alsnog in de schappen hebben liggen. Ook is het mogelijk dat er als tijdelijke actie een sticker camerabewaking action te verkrijgen is hiervoor kunt het beste de aanbiedingen en de folders van de action in de gaten houden. Naast deze stickers verkopen ze ook een tochtstrip, cilinderslotrollator en camerabeveiligingajax alarmsysteem.

Sticker camerabewaking action

Sticker camerabewaking karwei

De sticker camerabewaking karwei is van zelfklevend vinyl. De sticker is blauw met wit en is zowel binnen als buiten te gebruiken zolang u deze maar bevestigd op een glad oppervlak. De sticker camerabewaking karwei hecht uitstekend maar is ook goed weg te halen zonder lijmresten achter te laten. Met deze sticker waarschuwt u dat op die betreffende locatie camerabewaking aanwezig is. Bij hornbach hebben ze verder ook een alarmsysteem voor ouderensleutelkluis en een elektrische gordijnrails

Sticker camerabewaking karwei

Sticker camerabewaking praxis

Wilt u aangeven dat er gebruik wordt gemaakt van camerabeveiliging dan is de sticker camerabewaking praxis een perfecte oplossing. Met de sticker camerabewaking praxis kunt u dit duidelijk aangeven. De stickers zijn makkelijk te bevestigen en zijn duidelijk waardoor iedereen begrijpt welke boodschap er op staat. De sticker camerabewaking praxis blijft goed plakken zonder dat de onderliggende laag verf wordt beschadigd zodra de sticker wordt verwijderd. De sticker is gemaakt van een stevig materiaal waardoor deze een lange tijd meegaat. Ook verbleekt de sticker camerabewaking praxis niet in de zon en ook vervaagd de boodschap niet op den duur. Verder kan je hier ook een loeplampalarm installatiebeveiligingscamera en deurbel met camera kopen.

Sticker camerabewaking praxis

Camerabewaking sticker gamma

Bent u op zoek naar een camerabewaking sticker gamma dan vind u verschillende soorten bij deze winkel. De gamma heeft verschillende stickers, bordjes en magneten in het assortiment en zijn erg handig voor in huis of op het werk. Het assortiment bij gamma is ruim en biedt voor iedereen wel een oplossing. Ook kunt u bij gamma terecht voor een co2 meterrookmelder en een kierstandhouder.

Camerabewaking sticker gamma

Bord camerabewaking

Voor publieke vrij toegankelijke ruimtes is een brod camerabewaking verplicht zodra er videobewaking aanwezig is. Het is wettelijk verplicht om iedereen erop te wijzen dat deze wordt gefilmd. Dit kan prima worden gedaan met een bord camerabewaking. Er zijn kleine camerabewaking bordjes in aluminium look in het assortiment. Deze bordjes worden geplakt op een glad oppervlak net als een sticker. De grotere borden camerabewaking borden zijn vaak van kunststof, zijn van hoge kwaliteit en zijn van een coating voorzien. 

Bord camerabewaking praxis

Bent up zoek naar een bord camerabewaking praxis dan heeft u online de keuze uit twee modellen. Beide zijn kwalitatief hoogwaardige borden en zijn gemaakt van polystyreen, zijn kleurbast en weerbestendig. Het bord camerabewaking praxis is eenvoudig op iedere achtergrond te monteren met een van de bevestigingssets van Pickup. Ze verkopen een rood met witte en een blauw met witte uitvoering. 

Bord camerabewaking praxis

Bord camerabewaking gamma

Wanner u een bord camerabewaking zoekt dan kunt u hiervoor prima bij gamma terecht. U heeft de keuze uit verschillende modellen en afmetingen. De borden camerabewaking gamma zijn allemaal van het merk Pickup. Het bewakingsbord is gemaakt van polystyreen en maakt deel uit van een serie speciaal ontwikkelde borden op het gebied van beveiliging en bewaking. Het bord camerabewaking gamma is eenvoudig te bevestigen met montagelijm of schroeven. Ook kan je voor andere beveiliging artikelen, slimme apparaten of hulpmiddelen terecht bij de Gamma zoals Philips hue spots en buitenlampen. Voor de Beste Koolmonoxide Melders om te plaatsen bij je cv-ketel. Watermelders voor bij de waterleiding en de Beste Vluchtladder voor op de 1e verdieping. Anti klim Strips voor op de schutting in de achtertuin en een Blusdeken voor in de keuken samen met de Beste Brandblussers een groot assortiment voor uw veiligheid.

Bord camerabewaking gamma

Bord camerabewaking karwei

U heeft keuze uit een aantal modellen en afmetingen als u op zoek bent naar een bord camerabewaking karwei. Online vind u borden camerabewaking van het merk Pickup. Bij alle modellen staat aangegeven dat ze alleen in de bouwmarkt te koop zijn. Bijna iedere bord camerabewaking karwei is zelfklevend en is daardoor eenvoudig aan te brengen. Sommige bordjes camerabewaking karwei hebben aluminiumlook wat zorgt voor een moderne, tijdloze en luxe uitstraling. 

Bord camerabewaking karwei

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!