Slimme Verlichting

Onze woningen worden de laatste jaren steeds slimmer. We vullen onze huizen met allerlei slimme apparaten waaronder ook slimme verlichting. Slimme verlichting is op afstand bedienbaar. In sommige gevallen dienen slimme verlichtingssystemen te worden aangesloten op een bridge. Dit is een klein kastje dat de verbinding tussen het wifi-netwerk en de slimme lampen legt. Andere slimme verlichting maken rechtstreeks met de wifi contact. Via een app op uw laptop, telefoon of tablet kunt u de lampen aansturen en in sommige gevallen ook via een afstandsbediening. U kunt in elke situatie zelf bepalen wat voor licht u wenst. Ook kunt u uw voorkeuren in tijdschema's opslaan zodat de lampen weten wanneer ze uit en aan moeten gaan. In heel veel situaties kan slimme verlichting van pas komen. 

Tips en Informatie over Slimme Verlichting

Philips Hue Spots zijn een slimme en energiezuinige lichtoplossing bovendien kun je de lampen bedienen vanaf je smartphone of tablet. De Philips Hue Spots zijn te verkrijgen in witte en gekleurde lampen. De witte zijn weer onder te verdelen in twee varianten namelijk de Hue White en de Hue White Ambiance. De mogelijkheden zijn vrij beperkt van de Hue White en het zijn eigenlijk gewoon LED lampen in het wit die je kan bedienen met een dimmer of app.

Lees het artikel

Pagina   [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

ikea slimme verlichting

De Ikea slimme verlichting is onmisbaar in ieder huishouden en brengt sfeer in de woning. Met de Ikea slimme verlichting kan de kleur, temperatuur en tijdspad van de verlichting overal in en om het huis worden in en uit worden geschakeld, aangepast en gedimd worden. Ikea slimme verlichting zorg voor licht wanneer, waar en hoe u dat wilt. 

Ikea Slimme Verlichting

slimme verlichting action

De slimme verlichting Action is er in verschillende uitvoeringen. Van slimme spotverlichting tot een slimme filamentlamp. De prijs van de slimme verlichting Action is spotgoedkoop vergeleken met andere merken. De vraag is wat kunt u verwachten voor een slimme lamp met een goedkope prijs. Ondanks de lage prijs is kwaliteit en design prima in orde. De slimme verlichting ziet er niet verkeerd uit en is prima te bedienen. De bediening van de slimme verlichting Action werkt erg eenvoudig via een app. De speciale LCS Smart Connect app is gratis voor zowel IOS als Android te downloaden. De app is erg overzichtelijk en ook de smart home bediening werkt eenvoudig. 

Slimme Verlichting Action

lidl slimme verlichting

De Lidl slimme verlichting werkt iets anders dan die van de Hema en de Action. Lidl slimme verlichting maakt gebruik van Zigbee-protocool in plaats van het wifi-protocool. De producten worden dus niet direct op het wifi-netwerk aangesloten maar om het verkeer te regelen verloopt dat via een hub of bridge. Bij Lidl heet dit kleine apparaatje de gateway. 

Lidl Slimme Verlichting

hema slimme verlichting

De Hema slimme verlichting maakt het leven leuker en makkelijker. Het is een van de meest gemakkelijke en betaalbaarste manieren om van uw woning een smart home te maken. Met de Hema slimme verlichting kunt u de lampen aan en uit zetten, timers instellen, het licht aanpassen en dimmen. Dit kan super eenvoudig met de Hema slimme verlichting en accessoires. Met de Hema slimme verlichting maakt u het wonen fijner en maakt u het leven in het algemeen gezelliger en gemakkelijker. Iedereen kan de Hema slimme verlichting in huis installeren. 

Hema Slimme Verlichting

beste slimme verlichting

Slimme verlichting is een belangrijk onderdeel van een slimme woning en domotica. Door het koppelen van slimme lampen met andere apparaten kunt u het huis automatiseren en de verlichting op afstand bedienen maar wat is nu de beste slimme verlichting? Mits u de juiste lampen koopt zijn de koppelingen eindeloos. Verlichting speelt een essentiële rol bij het creëren van sfeer in de woning. Iedere dag schakelt u lampen in en uit in uw huis. Slimme verlichting is bijna altijd een grote upgrade van uw oude lampen op het gebied van energie-efficiëntie. Als het gaat om slimme verlichting is Philips Hue waarschijnlijk de meest bekende. Philips Hue beschikt over tal van functies en verschillende lampen. 

Wat betreft de beschikbaarheid van het lamptype komt Osram het dichtst bij Philhips Hue. Osram heeft niet zoveel functies als Philips Hue maar nog steeds krijgt u toegang tot planningsfunctionaliteit, scènecreatie, lampen en sfeercreatie. Osram slimme verlichting is goedkoper dan Philips Hue en heeft een goed assortiment lampen en is met de meeste smart home-platforms compatibel. 

wiz slimme verlichting

Wiz slimme verlichting heeft een nieuw serie slimme lampen en accessoires. Het zijn de makers van de Philips Hue. Het assortiment Wiz slimme verlichting bestaat onder andere uit allerlei maten, een afstandsbediening, filamentlampen en bewegingssensor. Het instellen van de Wiz slimme verlichting gaat relatief makkelijk. Er is geen hub nodig en u heeft alleen de lamp in een armatuur te draaien en een app te downloaden. Nagenoeg meteen herkent de aanwezigheid van een lamp waarna er alleen nog een kamer aangemaakt hoeft te worden en vervolgens de 

Wiz Slimme Verlichting

slimme verlichting google home

Het bedienen van lampen in uw woning is mogelijk met de praktische toepassing van slimme verlichting Google Home. De lampen in huis kunnen worden aan en uit gezet via spraakcommando's aan Google Home. Dit is een mooie eerste stap naar een eigen huis van de toekomst en is ook nog eens heel erg handig. Hoe werkt de slimme verlichting Google Home precies? Hiervoor gebruikt u speciale lampen die u in de bestaande fitting draait. Voor slimme verlichting Google Home hoeft u geen ingewikkelde aanpassingen te doen. Nadeel is wel dat het wat duurder is als u meerdere lampen wilt bedienen en dat de lampen vaak wat groter zijn. Het moet wel in de bestaande lamp passen. Verder heeft u nog een slimme stekker / smart plug nodig welke tussen het stopcontact en de stekker van de bestaande lamp moet worden geplaatst. Vervolgens kunt u ze installeren via de Google Home app om ze daarna te verbinden met Google Home. 

Slimme Verlichting Google Home

slimme verlichting philips

Slimme verlichting Philips zijn niet zomaar alleen maar slimme lampen maar het is een compleet slim verlichtingssysteem. Slimme regelaars, Hue Bridge, Philips Hue Spots en de slimme lampen zullen voorgoed de manier waarop u het licht ervaart en gebruikt veranderen. De Hue lampen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en vormen. Dus altijd wel iets voor in uw woning. Het hart van de slimme verlichting Philips is de Hue Bridge en verbindt uw apparaten met de slimme lampen. De slimme lampen kunnen vervolgens snel en handig met de Hue app worden bediend. De slimme verlichting Philips heeft een breed assortiment slimme lampen en accessoires. Of u nu iets zoekt voor de keuken, woonkamer, achtertuin, badkamer met Philips Hue bent u van de perfecte verlichting verzekerd. 

Slimme Verlichting Philips

innr slimme verlichting

Met Innr slimme verlichting creëert u op het juiste moment de juiste sfeer. De slimme lampen zijn te bedienen via een app op uw tablet of smartphone waardoor u eenvoudig de lampen van kleur kunt veranderen en kunt dimmen. Innr slimme verlichting heeft verschillende kleuren lampen met verschillende fittingen in het assortiment zodat u in uw woning de verlichting slimmer kunt maken. Als u zich moet concentreren kunt u kiezen voor fel licht en voor een gezellige avond met vrienden is er de keuze voor warm licht. Er is van alles mogelijk met Innr slimme verlichting. Alle lichtbronnen van Innr zijn tevens in combinatie met Philips Hue te gebruiken en met een elektrische gordijnrails

Innr Slimme Verlichting

osram slimme verlichting

Met de Osram slimme verlichting hebben gebruikers een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden die werkt met behulp van een app op een tablet of smartphone. Osram slimme verlichting stelt de gebruikers in staat om verschillende lichtsferen in te stellen in woonkamers, werkkamers, tuin of op het balkom. Met de Osram slimme verlichting switcht u eenvoudig van een warme naar een koude lichtkleur. Tevens biedt de app als extra aanvulling voorgeprogrammeerde lichtscènes waaronder onder andere een realistische zonsondergang. Ook veel producten en reeds geïnstalleerde lichtsystemen van andere fabrikanten die gangbare standaarden ondersteunen zijn eenvoudig te integreren in het systeem. 

Osram Slimme Verlichting

Veelgestelde vragen over een Slimme verlichting

Wat is slimme verlichting

Slimme verlichting is verlichting die je kan bedienen via een app op je apple of android smartphone of tablet.

Hoe werkt slimme verlichting

Slimme verlichting kan je bedienen met je smartphone. De verlichting kan je in- uitschakelen maar ook kan je ook de kleur aanpassen, routines instellen en lampen dimmen.

Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!