Inbraakbeveiliging Groningen

Vergelijk Gratis offertes van beveiligingsbedrijven in Groningen

 • Inbraakbeveiliging
 • Toegangscontrolesystemen
 • Camerasystemen
 • Brandbeveiliging
 • Bouwkundige beveiliging
 • Domotica
 • Brandveiligheid
 • De offerte aanvraag is 100% Gratis
 • De aanvraag is 100% vrijblijvend
 • Vragen? 7 dagen per week bereikbaar
 • Uw gegevens zijn veilig en zijn alleen bedoelt voor de offertes

Ook in Groningen is het verstandig om uw huis, woning of bedrijf tegen inbraak te beveiligen dit kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u kiezen voor een bouwkundige aanpak door middel van bijvoorbeeld beveiligingsstrips en goede sloten op deuren en ramen. U kunt daarnaast ook kiezen voor elektronische beveiliging en dan kunt u aan een beveiligingscamera of een alarmsysteem denken. Een goed brandalarm voor particulieren mag daarnaast ook niet meer ontbreken en hierbij kunt u dan denken aan rookmelders en bij bedrijven een complete brandmeldinstallatie. U moet niet denken bij mij breken ze niet in want ook in Groningen in de wijken Binnenstad, Oranjewijk, Korrewegwijk, Oosterparkwijk en Stadsparkwijk wordt geregeld ingebroken volgens de inbraakbarometer.

inbraken Grongingen

inbraken dordrecht inbraakbarometer

Beveiligingsbedrijven Groningen

In Groningen heeft u voor inbraakbeveiliging uit verschillende beveiligingsbedrijven de keuze. Er zijn beveiligingsbedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het complete plaatje zoals beveiligingscamera's, alarmsystemen, bouwkundige inbraakbeveiliging, brandmeldinstallatie maar er zijn ook bedrijven die alleen inbraakbeveiliging aanbieden. De bekendste beveiligingsbedrijven in Groningen zijn Quiverte beveiligingen en Alarmsysteem Verisure. Deze beveiligingsbedrijven zorgen er dagelijks voor dat mensen zoals u en ik in Groningen veilig van huis weg kunnen gaan en kunnen gaan slapen. Wanneer u kiest in Groningen voor een beveiligingsbedrijf let er dan wel op dat deze is aangesloten bij de brancheorganisatie VEB-erkend beveiligingsbedrijf hier krijgt u een vakkundig advies en de aanleg van alarminstallaties wordt deskundig aangelegd. 

Van de Graaf Beveiligingstechniek

Van der Graaf werkt zowel voor particulieren als bedrijven met een hoogwaardig elektronisch (preventief) inbraaksysteem. Deze wordt voor iedere klant op maat gemaakt met een handleiding die gebruiksvriendelijk is. 


Het beveiligen van een woning is een andere tak van sport dan bijvoorbeeld een fabriek beveiligen. Ieder gebouw heeft zijn eigen kenmerken met de veiligheidsrisico's die daarbij horen.

Er is bij Van der Graaf Beveiligingstechniek gigantisch veel ervaring voor elke tak van sport aanwezig. Onze bedrijfsvoering is op meerdere sectoren gericht, waarbij iedere sector weer bepaalde kenmerken heeft. 
Uiteraard zijn wij van alle belangrijk kenmerken op de hoogte. Van der Graaf verzorgt elektronische, brandbeveiliging en bouwkundige inbraakbeveiliging op maat. Wij beschikken over de techniek en kennis om uw industriegebouw, winkel, bedrijf, woning of instelling zo optimaal mogelijk te beveiligen. Wij kunnen zo een deskundig advies geven en een uitgekiende beveiliging installeren: van een simpele, maar effectieve mechanische hulpmiddelen tot aan hightech elektronica. 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Van de Graaf Beveiligingstechniek

Kvk Nummer

02077871

Straatnaam

Bovenstreek

Huisnummer

2

Postcode

9731DH

Plaats

Groningen

Contactgevens

Telefoonnummer

050-5425000

Email

info@vdgbeveiliging.nl

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

JA

Camerasystemen

JA

Brandbeveiliging

JA

Bouwkundige beveiliging

JA

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

VDP inbraakbeveiliging

VDP inbraakbeveiliging is erin gespecialiseerd om woningen en bedrijfspanden in de steden Groningen,  Friesland en Drenthe inbraakveilig te maken. Om altijd op de hoogte te zijn van de huidige inbraakmethodes en ontwikkelingen op het gebied van beveiligen investeren we veel in onze kennis. Wij zijn tevens actief in het verlenen van servicediensten waaronder slotenmaker. Wilt u een betere beveiliging met een Politiekeurmerk of BORG certificaat of heeft u een slotenexpert nodig dan bent u bij VDP inbraakbeveiliging aan het juiste adres. Een goed beveiligingsadvies is het begin van inbraakbeveiliging. Geheel vrijblijvend vertelt een beveiligingsadviseur van VDP inbraakbeveiliging hoe u de beveiliging van uw bedrijfspand of woning het beste kunt aanpakken. Met uw specifieke gebruikswensen houden wij rekening in ons advies. Dit houdt in dat er met u zal worden besproken welke mogelijkheden er zijn om te komen tot het gewenste beveiligingsniveau. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Vdp inbraakbeveiliging

Kvk Nummer

02083670

Straatnaam

skagerrak

Huisnummer

18-13

Postcode

9723 jr

Plaats

Groningen

Contactgevens

Telefoonnummer

050-5251123

Email

info@goedbeveiligen

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

JA

Camerasystemen

JA

Brandbeveiliging

JA

Bouwkundige beveiliging

JA

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

GEERDS Inbraakpreventie

Sinds 1998 is Geerds inbraakpreventie een gespecialiseerd bouwkundig beveiligingsbedrijf. Door ons steeds verder te verdiepen in het vak bouwkundige beveiligingen en alle mogelijke papieren te behalen hiervoor is Geerds inbraakpreventie een BORG gespecialiseerd bouwkundig beveiligingsbedrijf. Er kwam al snel een mogelijkheid om PKVW erkend bedrijf te worden en het Politie Keurmerk Veilig Wonen groeide snel. Onze passie is om een veilige "buitenschil" te creëren. Belangrijk bij het weren van inbrekers is vakkundig gemonteerd hang- en sluitwerk op ramen en deuren en ook hiervoor kunt u bij Geerds inbraakpreventie terecht. Behalve veiligheid zijn tochtdichtheid van gevelopeningen en gebruiksvriendelijkheid uiteraard ook erg belangrijk. Bij het adviseren en treffen van maatregelen houdt Geerds inbraakpreventie ten alle tijden rekening met het praktische gebruik ervan. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

geerds inbraakpreventie

Kvk Nummer

02095149

Straatnaam

smirnoffstraat

Huisnummer

16A

Postcode

9716JS

Plaats

Groningen

Contactgevens

Telefoonnummer

050-3011210

Email

via contactformulier

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

JA

Camerasystemen

nee

Brandbeveiliging

nee

Bouwkundige beveiliging

JA

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

Quiverté Beveiligingen

Quiverté beveiligingen is sinds 1987 gespecialiseerd in het leveren, installeren en en onderhouden van elektronische inbraak- en brandbeveiligingssystemen. De technische beveiligingsspecialisten van Quiverté beveiligingen hebben de vereiste diploma's en certificaten, hebben elk een service auto die goed is uitgerust ter beschikking en beschikken allen over vele jaren ervaring. Wij zijn actief in de regio's Groningen en Drenthe en zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar om zo snel mogelijk eventuele storingen op te lossen. Regelmatig onderhoud en controle maakt natuurlijk ook deel uit van onze werkzaamheden. Wij zorgen er zo voor dat uw beveiligingssysteem in topvorm blijft. Het complete beveiligingssysteem installeren wij volgens de laatste wettelijke eisen en VRKI voorschriften. Onze systemen zijn van de modernste voorzieningen en apparatuur voorzien. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Quiverté beveiligingen

Kvk Nummer

 82605895

Straatnaam

Aweg

Huisnummer

3

Postcode

9718CS

Plaats

Groningen

Contactgevens

Telefoonnummer

050-3134360

Email

info@quiverte.com

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

JA

Camerasystemen

ja

Brandbeveiliging

ja

Bouwkundige beveiliging

JA

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

Alarmsysteem Groningen

De inbraakbeveiliging die het meest bekend is is natuurlijk een alarmsysteem ook in Groningen heeft u de keuze uit verschillende alarmsystemen van een compleet alarmsysteem met rookmelders, elektrische gordijnrails,  beweging detectie en raam en deur contacten, een alarmsysteem voor ouderen tot alleen een alarmsysteem voor de voor en achterdeur. Ook zijn deze alarmsystemen weer in verschillende prijsklassen verkrijgbaar afhankelijk van het merk en type. Zo zijn er  ajax alarmsystemen  met en zonder draad in Groningen. Draadloos is natuurlijk een stuk makkelijker om te installeren en geeft minder overlast bij installatie. De batterijen in de detectoren is het grootste nadeel maar ook deze worden steeds beter zo is er al een  alarminstallatie die 5 jaar mee gaat. 

Beveiligingscamera Groningen

Wat je in Groningen ook steeds meer ziet is een goede inbraakbeveiliging met een deurbel met camera en beveiligingscamera's. Ook deze beveiligingscamera's zijn niet alleen erg handig op het moment dat er wordt ingebroken maar ook erna mits de beelden wel worden opgenomen natuurlijk. De politie is er ook erg blij mee door het steeds groeiende aantal beveiligingscamera's in Groningen want zo worden er steeds meer inbraken en andere delicten opgelost. Op een speciale website van de politie kunt u in Groningen ook uw beveiligingscamera's aanmelden. Net zoals alarmsystemen zijn beveiligingscamera's er ook in verschillende prijsklassen vaak is hoe duurder het beeld is hoe groter het bestand van opname kan zijn. Een camerabeveiliging met HD is altijd de beste keuze en als u hem buiten plaatst dan kunt u het beste voor een beveiligingscamera waar ook echt bij staat dat deze voor buiten geschikt is kiezen. Plaats wel altijd een  sticker camera bewaking buiten want dit is namelijk verplicht. Ondanks dat er in Groningen veel buiten verlichting is is het erg handig als de beveiligingscamera ook zelf over een zogenaamd infrarood licht beschikt. 

Slotenmaker Groningen

In Groningen zijn de meeste beveiligingsbedrijven die in inbraakbeveiliging zijn gespecialiseerd zijn bedrijven die ook elektronische beveiliging aanbieden. Wanneer u kiest om bouwkundig iets te verbeteren aan uw huis, bedrijfspand of woning dan kunt u ook hier het beste kiezen voor een slotenmaker uit Groningen inschakelen. Let hierbij wel goed op er zijn jammer genoeg in deze branche vele onbetrouwbare bedrijven. Als u ervoor kiest om een slotenmaker in Groningen te laten komen dan kunt u het beste op de brancheorganisatie  NSSG slotenmakers een kijkje nemen hier staan alle erkende slotenmakers uit de regio vermeld. Maar wat doen slotenmakers uit Groningen nu eigenlijk? U kunt hierbij denken aan raam en deur beveiliging zoals goede inbraakstrips, cilinderslotkierstandhoudertochtstrips en montage van sleutelkluizen. Alles wat uw woning beter tegen inbraak bestand maakt maar dan zonder een draadje (-:.

Slotenmaker Silverwerk

Wilt u uw woning beveiligen, is uw deur per ongelijk dichtgevallen of zijn uw sloten verouderd? Slotenmaker Silverwerk is 24 uur per dag bereikbaar en is om het slot te vervangen of de deur te openen altijd binnen 20 minuten ter plaatse in het centrum van Groningen. U kunt in Groningen terecht bij Slotenmaker Silverwerk voor betrouwbaar advies over het vervangen van uw sloten. Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw huidige hang- en sluitwerk en bent u op zoek op het gebied van inbraakbeveiliging naar deskundig advies dan kunnen wij u adviseren en de meest geschikte sloten en extra beveiliging voor uw woning plaatsen. U kunt hierbij denken aan het installeren van een ander type slot, dievenklauwen, raambomen met sleutels, veiligheidsbeslag, kierhouders, moderne cilinders en andere oplossingen voor het beter beveiligen van uw woning. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Slotenmaker silverwerk

Kvk Nummer

02078141

Straatnaam

duinkerkenstraat

Huisnummer

38-A

Postcode

9723BS

Plaats

Groningen

Contactgevens

Telefoonnummer

06-20687692

Email

esilver@home.nl

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

nee

Camerasystemen

nee

Brandbeveiliging

nee

Bouwkundige beveiliging

ja

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

HVV Slotenmaker

Soms heeft u een echte vakman nodig, HVV slotenmaker staat voor u klaar. Is uw deurslot dringend aan vervaning toe of is deze kapot, zijn de sloten tijdens een inbraak geforceerd of heeft u zichzelf buitengesloten dan heeft HVV slotenmaker de perfecte oplossing. U wilt natuurlijk dat er een slotenmaker langs komt als u een probleem heeft met uw sloten. Om de problemen te verhelpen komt HVV slotenmaker direct naar u toe. Naast spoedklussen kunt u ons ook voor reguliere klussen inschakelen. Wilt u bijvoorbeeld sloten laten installeren die meer bescherming bieden tegen inbraak of werken uw oude sloten niet goed meer, maak dan gerust een afspraak. U kunt bij ons rekenen op onze vakkundigheid en nieuwe veilige sloten. U weet zo zeker dat de sloten goed werken en dat uw woning goed is beveiligd. Als u uzelf heeft buitengesloten kunt u HVV slotenmaker altijd bellen. Ook wanneer u uw sleutel bent verloren of de deur is achter u dichtgewaaid, of de sleutel is in het slot afgebroken dan zal onze vakkundige slotenmaker u snel uit de brand helpen. Met onze professionele apparatuur openen wij de deur zodat u weer naar binnen kunt zonder uw slot of deur te beschadigen. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

HVV slotenmaker

Kvk Nummer

77184084

Straatnaam

osloweg

Huisnummer

131

Postcode

9723Bk

Plaats

Groningen

Contactgevens

Telefoonnummer

050-2050128

Email


Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

nee

Camerasystemen

nee

Brandbeveiliging

nee

Bouwkundige beveiliging

ja

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

Brandalarm Groningen

Wat veel mensen vergeten in Groningen is het installeren van een brandalarm in een woning of bedrijfspand. Dit hoeft helemaal geen compleet brandalarm of brandmeldinstallatie in een woning te zijn maar gekoppelde brandmelders is al een goede stap in de richting. Bij een brand in Groningen vallen namelijk de meeste slachtoffers doordat er rook wordt ingeademd. Daarom zijn rookmelders van levensbelang en niet alleen wanneer u ligt te slapen. Hoe sneller u een brandalarm krijgt hoe meer tijd en kans u heeft om de woning of het bedrijfspand veilig te verlaten. Bij de meeste beveiligingsbedrijven die inbraakbeveiliging aanbieden kunt u ook voor rookmelders, co2 meter, een brandmeldinstallatie of een brandalarm voor uw bedrijfspand terecht. 

Werkgebieden  Groningen

Hoofdzakelijk is ons werkgebied Groningen. Vanuit ons kantoor organiseren wij onze werkzaamheden, waarbij de uitvoering door ons team gebeurt bestaande uit gespecialiseerde monteurs en jonge talenten. De bedrijven zijn in Groningen gevestigd maar zijn werkzaam in een grote regio. Zo kunt u in meerdere plaatsen gebruik maken van onze diensten. De gerenommeerde bedrijven hebben een groeiend klantenbestand en er werken steeds meer professionals, ook is het werkgebied flink uitgebreid. We voeren de werkzaamheden uit in de gehele provincie Groningen. 

Schilders- en Zeeheldenwijk

Oranjewijk

Oosterparkwijk

Oosterpoortwijk

Korrewegwijk

Herewegbuurt

Binnenstad

Helpman

Stadsparkwijk

Hoogkerk

Noorddijk


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!