Inbraakbeveiliging Haarlem

Vergelijk Gratis offertes van beveiligingsbedrijven in Haarlem

 • Inbraakbeveiliging
 • Toegangscontrolesystemen
 • Camerasystemen
 • Brandbeveiliging
 • Bouwkundige beveiliging
 • Domotica
 • Brandveiligheid
 • De offerte aanvraag is 100% Gratis
 • De aanvraag is 100% vrijblijvend
 • Vragen? 7 dagen per week bereikbaar
 • Uw gegevens zijn veilig en zijn alleen bedoelt voor de offertes

Het is ook in Haarlem verstandig om uw woning, huis of bedrijf te beveiligen tegen inbraak dit kunt u doen op verschillende manieren. U kunt voor een bouwkundige aanpak kiezen door middel van bijvoorbeeld goede sloten op deuren en ramen en beveiligingsstrips. Daarnaast kunt u ook ook elektronische beveiliging kiezen en dan kunt u denken aan een alarmsysteem of een beveiligingscamera. Ook mag daarnaast een goed brandalarm voor particulieren niet meer ontbreken en hierbij kunt u aan rookmelders denken en bij bedrijven een complete brandmeldinstallatie. U moet niet denken bij mij breken ze niet in want ook in Haarlem in de wijken Hasselaersbuurt, Indischewijk, Tuinbouwgebied, Grote Markt en Amsterdamsewijk wordt volgens de inbraakbarometer geregeld ingebroken. 

inbraken gemeente haarlem

inbraken haarlem inbraakbarometer

Beveiligingsbedrijven Haarlem

U heeft in Haarlem voor inbraakbeveiliging de keuze uit verschillende beveiligingsbedrijven. Er zijn beveiligingsbedrijven die zich in het complete plaatje hebben gespecialiseerd zoals bouwkundige inbraakbeveiliging, alarmsystemen, beveiligingscamera's, brandmeldinstallatie maar er zijn ook bedrijven die alleen inbraakbeveiliging aanbieden. Beveiligingsbedrijven die in Haarlem het meest bekend zijn zijn Cees Boer B.V. en Nolab Beveiliging. Dagelijks zorgen deze beveiligingsbedrijven ervoor dat mensen zoals u en ik zich in Haarlem veilig kunnen gaan slapen en van huis kunnen gaan. Wanneer u in Haarlem kiest voor een beveiligingsbedrijf let er dan wel op dat deze aangesloten is bij de brancheorganisatie VEB-erkend beveiligingsbedrijf u krijgt hier vakkundig advies en de installatie van alarminstallaties wordt deskundig aangelegd. 

Cees Boer B.V. 

Cees Boer B.V. bestaat al sinds 1958 en is gevestigd in Haarlem. Onze focus ligt op het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. We hebben ons hierbij onder meer gespecialiseerd in het aanleggen van inbraakbeveiliging, intercoms en huisinstallaties. Wij doen dit niet alleen voor particulieren en bedrijven in Haarlem maar ook in Hoofddorp, IJmuiden, Zandvoort en Heemstede. Wij van Cees Boer B.V. leveren de meest uiteenlopende diensten op het gebied van elektra en installatie. Wij zorgen er ten allen tijde voor dat er op basis van de wensen van de klanten wordt gewerkt. Wij zijn op die manier in staat om maatwerk te leveren en te zorgen voor het eindresultaat dat u wenst. Door de jarenlange ervaring die wij hebben kunnen wij u gedegen adviseren en kunnen de installaties door ons precies op maat gemaakt worden. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

cees boer b.v.

Kvk Nummer

34029662

Straatnaam

wateringweg

Huisnummer

77

Postcode

2031ek

Plaats

haarlem

Contactgevens

Telefoonnummer

023-5274858

Email

info@ceesboer.nl

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

nee

Camerasystemen

JA

Brandbeveiliging

JA

Bouwkundige beveiliging

JA

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

Nolab Beveiliging

Nolab Beveiliging is een beveiligingsbedrijf en is gestart in 1992. Het bedrijf houdt zich bezig met elektronische beveiliging van particuliere woningen en bedrijfspanden. U kunt bij Nolab beveiliging terecht voor een basis installatie tot zeer uitgebreide systemen, eventueel geïntegreerd met camera beveiliging, toegangscontrole en kaartlezers. De elektronische beveiliging kan zowel draadloos, 2 draads (V-plex netwerk) of bedraad. Nolab beveiliging is installateur van camera en beveiligingssystemen en heeft een helpdesk die 24/7 bereikbaar is. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Nolab beveiliging

Kvk Nummer

34077176

Straatnaam

tappersweg

Huisnummer

2f

Postcode

2031et

Plaats

haarlem

Contactgevens

Telefoonnummer

023-5276655

Email

info@nolab-beveiliging.nl

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

JA

Camerasystemen

JA

Brandbeveiliging

nee

Bouwkundige beveiliging

JA

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

Alarmsysteem Haarlem

De meest bekende inbraakbeveiliging is naaturlijk een alarmsysteem ook in Haarlem heeft u  uit verschillende alarmsystemen de keuze van alleen een alarmsysteem voor de voor en achterdeur tot  een compleet alarmsysteem met rookmelders, elektrische gordijnrails,  beweging detectie en raam en deur contacten, een alarmsysteem voor ouderen. Deze alarmsystemen zijn ook weer in verschillende prijsklassen verkrijgbaar afhankelijk van het type en merk. Zo zijn er in Haarlem ajax alarmsystemen  met en zonder draad. Natuurlijk is draadloos een stuk makkelijker om te installeren en geeft bij installatie minder overlast. Het grootste nadeel zijn de batterijen in de detectoren maar ook deze worden steeds beter zo is er al een alarminstallatie die 5 jaar mee gaat. 

Beveiligingscamera Haarlem

Wat u ook steeds meer ziet in Haarlem is een goede inbraakbeveiliging met een  deurbel met camera en beveiligingscamera's. Deze beveiligingscamera's zijn niet alleen erg handig op het moment dat er ingebroken wordt maar ook erna mits natuurlijk de beelden wel worden opgenomen. Ook is de politie er erg blij mee door het steeds groeiende aantal beveiligingscamera's in Haarlem want er worden zo steeds meer inbraken en andere delicten opgelost. U kunt uw  beveiligingscamera's  in Haarlem aanmelden op een speciale website van de politie. Beveiligingscamera's zijn er net zoals alarmsystemen in verschillende prijsklassen en vaak hoe duurder het beeld is hoe groter het bestand van opname kan zijn. De beste keuze is altijd een camerabeveiliging met HD en als u hem buiten plaatst dan kunt u het beste kiezen voor een beveiligingscamera waar ook echt bij staat dat deze voor buiten geschikt is. Plaats buiten wel altijd een sticker camera bewaking want dit is namelijk verplicht. Ondanks dat er in Haarlem veel buiten verlichting is is het erg handig als zelf de beveiligingscamera ook beschikt over een infrarood licht. 

Slotenmaker Haarlem

De meeste beveiligingsbedrijven in Haarlem die in inbraakbeveiliging zijn gespecialiseerd zijn bedrijven die ook elektronische beveiliging aanbieden. Wanneer u kiest om iets bouwkundig aan uw huis, woning of bedrijfspand te verbeteren dan kunt u ook hier het beste een slotenmaker uit Haarlem inschakelen. Let hierbij wel goed op er zijn helaas vele onbetrouwbare bedrijven in deze branche. Wanneer u ervoor kiest om een slotenmaker in Haarlem te laten komen dan kunt u het beste een kijkje nemen op NSSG hier staan alle erkende slotenmakers vermeld uit de regio. Maar wat doen slotenmakers nu eigenlijk uit Haarlem? Hierbij kunt u denken aan deur en raam beveiliging waaronder kierstandhoudercilinderslottochtstrips, goede inbraakstrips en sleutelkluizen monteren. Eigenlijk alles wat uw woning beter bestand maakt tegen inbraak maar dan zonder een draadje (-:.

A-slotenservice

A-slotenservice is gespecialiseerd in het schadevrij openen van deuren, kluizen, inbraak preventie, inbraak beveiliging, het vervangen van sloten en het maken van sleutels. Bent u naar een betrouwbare slotenmaker op zoek die voor kwaliteit garant staat? Wij hebben een jarenlange ervaring met een veelzijdigheid aan projecten. A-slotenservice kan u adequaat en snel adviseren en helpen. De slotenmaker van de Randstad is A-slotenservice en specialiseert zich in 24/7 slotenservice en is dag en nacht te bereiken voor het schadeloos openen van deuren en om sloten te plaatsen. Ook voor het schadevrij openen van auto's kunt u bij A-slotenservice terecht. Inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand, woning of winkel zorgt ervoor dat u het pand gerustgesteld kunt verlaten. Een goede inbraakbeveiliging begint met het juiste advies, degelijke sloten en met goed hang- en sluitwerk. A-slotenservice kan ervoor zorgen dat er direct sloten worden geplaatst met de laatste type beveiliging. Om inbraak te voorkomen kunnen wij u ook adviseren over sloten voor uw winkel, woning of bedrijfspand.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

a-slotenservice

Kvk Nummer

75131307

Straatnaam

mollerusweg

Huisnummer

38

Postcode

2031bz

Plaats

haarlem

Contactgevens

Telefoonnummer

023-5382481

Email

info@a-slotenservice.nl

Google reviews

Facebook

Website

Werkzaamheden

Inbraakbeveiliging

JA

Toegangscontrolesystemen

nee

Camerasystemen

nee

Brandbeveiliging

nee

Bouwkundige beveiliging

nee

Domotica

Nee

Brandveiligheid

Nee

Hulpmiddelen

Nee

Brandalarm Haarlem

Wat veel mensen in Haarlem vergeten is het installeren van een brandalarm in een bedrijfspand of woning. Dit hoeft helemaal geen complete brandmeldinstallatie of brandalarm te zijn in een woning maar een goede stap in de richting zijn gekoppelde brandmelders. De meeste slachtoffers vallen namelijk bij een brand in Haarlem doordat er rook wordt ingeademd. Rookmelders zijn daarom van levensbelang en niet alleen wanneer u ligt te slapen. Hoe vlugger u een brandalarm krijgt hoe meer kans en tijd u heeft om het bedrijfspand of woning veilig te verlaten. De meeste beveiligingsbedrijven die inbraakbeveiliging aanbieden daar kunt u ook terecht voor co2 meter, rookmelders, een brandmeldinstallatie of een brandalarm voor uw bedrijfspand. 

Werkgebieden  Haarlem

Ons werkgebied is hoofdzakelijk in Haarlem. Wij organiseren vanuit ons kantoor de werkzaamheden, waarbij de uitvoering hiervan gebeurt door ons team welke bestaat uit jonge talenten en gespecialiseerde monteurs. De bedrijven zijn gevestigd in Haarlem maar zijn in een grote regio werkzaam. U kunt zo in meerdere plaatsen van onze diensten gebruik maken. Er werken steeds meer professionals bij de gerenommeerde bedrijven, hebben een groeiend klantenbestand en ook het werkgebied is flink uitgebreid. De werkzaamheden worden in de gehele provincie Haarlem uitgevoerd. 

Oude Stad

Zijlwegkwartier

Haarlemmerhoutkwartier

Houtvaartkwartier

Duinwijk

Amsterdamsewijk

Parkwijk

Slachthuiswijk

Waarder- en Veerpolder

Delftwijk

Indische wijk

Spaarndam

Ter Kleefkwartier

Te Zaanenkwartier

Transvaalwijk

Vogelenwijk

Vondelkwartier

Europawijk

Boerhaavewijk

Molenwijk

Meerwijk


Bescherm jouw familie, bezittingen en huis!

Vergelijk Gratis vrijblijvende offertes van alarminstallateurs uit uw regio!