Thuasne Quatro Rollator

3705477
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Thuasne Quatro Rollator is als beste getest in het tv-programma KASSA en de Quatro Rollator wordt vooral geprezen om zijn kwaliteit, duurzaamheid, comfort, stabiliteit en lage prijs. De Thuasne Quatro Rollator is perfect te gebruiken zowel voor binnenshuis als buitenshuis. De parkeerremmen staan toe om de rollator goed te immobiliseren voordat u gaat zitten. Tevens u kunt de rollator eenvoudig opvouwen zodat deze makkelijk te transporteren is en daarnaast blijft de rollator ook zeer stabiel opgevouwen staan. Deze rollator staat toe om in alle veiligheid boodschappen te doen of om bijvoorbeeld uw spullen te verplaatsen van de keuken naar de eetkamer. De soepele handvatten en de anatomische vorm bieden een groot gebruikerscomfort.

 

Tot slot is de Quatro Rollator in hoogte verstelbaar en voorzien van een handig mandje, een dienblad waar u spulletjes op kunt zetten en een stokhouder waarin u eventueel uw wandelstok in kunt plaatsen.

Door al deze unieke eigenschappen wordt Quatro rollator door vele doktoren en specialisten gezien als de beste in zijn soort en kwam dan ook niet voor niets als beste uit de test bij KASSA. De rollator wordt dan ook al jaren door miljoenen mensen met groot succes gebruikt.

De Quatro Rollator is er in 1 maat (u hoeft dan ook geen maat te selecteren) en 2 kleuren (zilvergrijs en blauw) en de afmetingen van de Quatro Rollator staan hieronder vermeld.

 

Specificaties

  • Merk: Thuasne
  • EAN: 3401077218720

Beoordelingen

Gesponsorde producten